30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İşi olsun yeterli bence. Diğer herşey birşekilde oluyor zaten.
Çalışkan ve dürüst olsun BUNLAR Önemli.

Her anından mutlu olmaya çalış canım.
Çiçekleri sev, hayvanları sev.
herşeyden mutlu ol. Sen sadece iste ve gerisini bırak.
Nasıl olcak diye düşünme.

evet tuğçe, sanırım çok fazla düşünüp irdeleyince 'isyan' boyutuna varıyor iş.. sabır ve sükut çok önemli..

evet tuğçe, sanırım çok fazla düşünüp irdeleyince 'isyan' boyutuna varıyor iş.. sabır ve sükut çok önemli..
aynen öyle Petunya, konuş konuş bir yerde isyana dönüyor olay!
Sabır ve Sükut önemli bence de...

İçim der Sabr'ı sükut... Dilim der Sabr'ı zor... İki arada bir Bedendeyim. Sabır zor olsa da Tevekküldeyim...

ben 2015 yılına talibim diyorum,bakalım ne olacak

niye o gerginliği üzerinden attığın belli oldu evet iyice karşı tarafın ne istediğini bilip etmeden tanıştırma olmaz ki.

Dün teyzem eski nişanlımın dükkanının önünden geçerken, eski nişanlım teyzeme gülümsemiş.
Teyzem de mecburen selam vermiş.
Yani ne bileyim garip geldi bana canlarım.
Aklıma bana yaptığı saçmalıklar geldi.

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün derslerim erkene alındı normalde öğlenciyim ama bugün 10da başlıycaz konsantrasyon sorunu yaşıyorum :)

ben 2015 yılına talibim diyorum,bakalım ne olacak
Sen bizden küçüksün, arkadan gel. Biz 2014 sen 2015

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün derslerim erkene alındı normalde öğlenciyim ama bugün 10da başlıycaz konsantrasyon sorunu yaşıyorum :)
Öğretmen misin? Branş ne? (Bu arada "Tutmayın Küçük Enişteyi" sevdiğim bir repliktir. )

Herşeyin hayırılısı diyelim :))
Amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…