- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.401
bugün işten dönerken yolda 55 yaşlarında bir kadın 3-4 yaşında bir çocuğu elinden tutmuş gezdiriyordu,ben yanlarından geçerken çocuk beni eliyle işaret ederek bir şey dedi anlamadım, o sıra da kadın da bana bakarak çocuğa demez mi' yok, o anneanne değil,teyze diye'bozuldum ama belli etmedim,gülümseyip geçtim.
Kırmızı olmadı ama turkuaz rengi oldu canım.
Bir iki düzeltme olacak üstünde. Sonra alacam kısmetse.
Hazırlıklar yavaş ama emin adımlarla ilerliyor canım.
O her kadına anneanne demeye alışmıştır ondan canım.
en azından elbiseyi paylaş burada,kolay gelsin.
hadi o küçük çocuk öyle der de, kadının benim için teyze o demesine ne demeli, insan abla der
Doğru canım abla demesi daha iyi olurdu :)
gERÇİ teyzesi yaşındayız ama tipimiz öyle değil.
bugün işten dönerken yolda 55 yaşlarında bir kadın 3-4 yaşında bir çocuğu elinden tutmuş gezdiriyordu,ben yanlarından geçerken çocuk beni eliyle işaret ederek bir şey dedi anlamadım, o sıra da kadın da bana bakarak çocuğa demez mi' yok, o anneanne değil,teyze diye'bozuldum ama belli etmedim,gülümseyip geçtim.
hadi o küçük çocuk öyle der de, kadının benim için teyze o demesine ne demeli, insan abla der
Tamam canım kısmetse 2 hafta sonra paylaşırım. :)
çok güldüm aslı ya.. bozulma canım hiç.. valla insan neler duyuyor:26:
tuğçecan evet paylaşırsan çok sevinirim.. valla geçen işyerinde takvime bakıp hesaplama yapıyordum, 9 Kasım a geldim, aklıma bian sen geldin. sanki senelerdir tanıdığım yakın bir arkadaşım gibi.. allah kolaylık versin
Kankam ayni boy ve kilodayiz canim azcik versek iyi olur sanırım :)
Benim maceram 80 den basladi, su an stabil 70 im.Itiraf edeyim stabil etmek cok zor oldu. 75 e cik 70 e in tekrar 75 e cik to e in bu bir kac kere oldu. Neyse... Biktiniz artik benim bu konuda yazmalarimdan :))
Verirsin sende yeterki pesini birakma.
Gunaydin Kizlar,
Latte imi icip ispanyolca kursuma gidiyorum gorusuruz.
Benim maceram 80 den basladi, su an stabil 70 im.Itiraf edeyim stabil etmek cok zor oldu. 75 e cik 70 e in tekrar 75 e cik to e in bu bir kac kere oldu. Neyse... Biktiniz artik benim bu konuda yazmalarimdan :))
Verirsin sende yeterki pesini birakma.
Gunaydin Kizlar,
Latte imi icip ispanyolca kursuma gidiyorum gorusuruz.
günaydın güzel bayanlar.. gününüz aydın, kısmetiniz bol olsun
tünaydın canım,senin fazla mesai bugün müydü...
maalesef aslı, benim fazla işlerim yok ama toplu geldik işte.. hava da çok güzel dışarda,
ankara nasıl?
kolay gelsin canım,hava bildiğim kadarıyla tüm Türkiye'de güneşli,bir iki yerde hafif yağış varmış sadeceben de geç kalktım evden çıkmadım daha ama hava güzel, yürüyüşe çıkacağım sanırım kendimi toparlayabilirsem.
günaydın güzel bayanlar.. gününüz aydın, kısmetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?