30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Geliniz beklerim efendim :)) Hatta yer degistirelim.

Latte ile ne hava aticam bir onu birakamiyorum. Midem kaldirmiyor artik biraksam ya da azaltsam iyi olacak.

1 haftacık yer değiştirsek güzel olurdu :) kankam bende türk kahvesini bırakamıyorum. ne olacak bizim bu halimiz.:44:

Bugun tatli olarak iki kucuk muffin , bir hot chocolate, bir magnum yedim. Bu azaltmis halim :))

Simdilik iyi gidiyorum 70 olduguma gore.

çikolata yerine incir,kayısı,erik kurusu yenebilir sabahları aç karnına. probiyotik yoğurt da olabilir. spor yapıyordun sanırım,sporla eritiyorsan sorun olmaz çok ama sağlık için yine de dikkat etmeli.

çikolata yerine incir,kayısı,erik kurusu yenebilir sabahları aç karnına. probiyotik yoğurt da olabilir. spor yapıyordun sanırım,sporla eritiyorsan sorun olmaz çok ama sağlık için yine de dikkat etmeli.

Asli onlar gecici oluyor. Evet spor yapiyorum ama bu sekil yesem problem yok benim icin ama bazen cok asiri artiyor o zaman 80 leri goruyorum. Yogurt filan beni doyurmaz tatlinin yeri ayri.

Asli onlar gecici oluyor. Evet spor yapiyorum ama bu sekil yesem problem yok benim icin ama bazen cok asiri artiyor o zaman 80 leri goruyorum. Yogurt filan beni doyurmaz tatlinin yeri ayri.

neyse bugünkü kadar yiyorsan yine iyi,çok yediğin günler daha çok spor yapacaksın o zaman

sadece bekarlar için mi burası evli olupta eşi yanında olmayanlar girebilirmi :) lütfeeeen

Hosgeldin. Konu sahibi de yakinda evlenecek sende takilabilirsin. :)
neyse bugünkü kadar yiyorsan yine iyi,çok yediğin günler daha çok spor yapacaksın o zaman

Zaten cok kosturuyorum spora bile gerek yok bazen ama yapiyorum basladim. :)

Senin kilon kacti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…