- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.441
Hava bugun yagmurlu berbatti. Hayir Londrada hava mi atilir. Tugce gibi Izmir de olacaksin ki havani atasin.
gündüz izmirde, akşam Londra da olmak da güzel bir seçenek
olsun,ben yine de Londra'da olup hava atmayı yeğlerdim
gündüz izmirde, akşam Londra da olmak da güzel bir seçenek
Geliniz beklerim efendim :)) Hatta yer degistirelim.
Latte ile ne hava aticam bir onu birakamiyorum. Midem kaldirmiyor artik biraksam ya da azaltsam iyi olacak.
becayiş yapalımve ispanyolca kursu ile
Tabi tabi hocada seni bekliyordu:))
buradakilerin de gözü yollarda kalmıştı:))
bana yer mi yok
Geliniz beklerim efendim :)) Hatta yer degistirelim.
Latte ile ne hava aticam bir onu birakamiyorum. Midem kaldirmiyor artik biraksam ya da azaltsam iyi olacak.
1 haftacık yer değiştirsek güzel olurdu :) kankam bende türk kahvesini bırakamıyorum. ne olacak bizim bu halimiz.:44:
Bilmiyorum mevye suyunu biraktim, kolayi biraktim , cayi biraktim ama kahve ve turevlerini birakamiyorum. Birde cikolata ve turevlerini. :))
kahve neyse de çikolatayı azaltmak lazım, ben de çikolata hemen her gün yerim,bazen fazla kaçırırım.
Bugun tatli olarak iki kucuk muffin , bir hot chocolate, bir magnum yedim. Bu azaltmis halim :))
Simdilik iyi gidiyorum 70 olduguma gore.
çikolata yerine incir,kayısı,erik kurusu yenebilir sabahları aç karnına. probiyotik yoğurt da olabilir. spor yapıyordun sanırım,sporla eritiyorsan sorun olmaz çok ama sağlık için yine de dikkat etmeli.
Asli onlar gecici oluyor. Evet spor yapiyorum ama bu sekil yesem problem yok benim icin ama bazen cok asiri artiyor o zaman 80 leri goruyorum. Yogurt filan beni doyurmaz tatlinin yeri ayri.
sadece bekarlar için mi burasıevli olupta eşi yanında olmayanlar girebilirmi :) lütfeeeen
neyse bugünkü kadar yiyorsan yine iyi,çok yediğin günler daha çok spor yapacaksın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?