- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.661
aslında ne o , ne o, hayatı yaşamak lazım doyasıya...
hoibulduk. nickini çok beğendim. mor ve lila tonu çiçekleri bende çok severim. istanbulda yaşamasıda çalışmasıda zor olsa gerek. altı ayda bir seminerimiz olur genelde istanbulda. sadace 3 günlüğüne bile gidip gelmesi mahvediyor insanı ama harika bi şehir orası başka :)
bu arada boyunun uzun omayışından dolayı kilonun fazla olduğunu düşünüyorsun. öncelikle beden kitle endeksine bak. eğer 27 üzeri ise evet zayıflamalısın ama kısa boundan ötürü 24-26 arası ise bölgesel çalışmalısın. zaten 24 altı isen kilo sorunun yok şekilllenme sorunun var demektir. istersen bi ara detaylı hesap yaparız, ne yapman gerektiği konusunda fikir sunabilirim.
ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkürler canım :)
suriyede fetva almışlar,açlıktan kedi,köpek pişirip yiyorlarmış,videosunu izledim az önce,midem kalktı...
yaş itibariyle biraz tehlikede olduğumu düşünüyorum.. spor yapıp formumu korumam lazım en azından ilerisi için.. nickim evet çiçek ismi.. bende severim.. ayrıca orkideleri çok severim özellikle mor olanları.
tavsiyelerin için teşekkürler
40-45 civarı isen ve boyun 150 cm ve altı ise evet o zaman biraz çalışman gerekir. tabi fiziki açıdan neye ihtiyacın olduğunuda iyi bilmen lazım ona göre diyet artı egzersizlerle birlikte kilo vermemek hatta şekillendirmemek imkansız. yeterki iste ve yap :) orkideler benimde favorim ve imkansız aşkın simgesi sarı laleler :)
sarı lalelerin imkansız aşkı simgelediğini bilmiyordum. 30 yaşındayım ama kilom biraz fazla gibi yani biraz daha incelsem güzel olur
ben de bilmiyordum,mazhar alanson boşa sarı laleler almamış o zaman çiçek pazarındanbugün de amma sanatçıyı andık
yakında insan eti de yiyecekler diye korkuyorum allahım
gidip yatmalı.. zaten kuş kadar gün bir de öğlene kadar yatıp öldürmeyeyim günü..
iyi geceler tüm kızlara
sarı lalelerin imkansız aşkı simgelediğini bilmiyordum. 30 yaşındayım ama kilom biraz fazla gibi yani biraz daha incelsem güzel olur
gidip yatmalı.. zaten kuş kadar gün bir de öğlene kadar yatıp öldürmeyeyim günü..
iyi geceler tüm kızlara
[video=youtube;VBMfgLvRZJs]http://www.youtube.com/watch?v=VBMfgLvRZJs[/video]
sesine,bu yaştaki yeteneğine bayıldım.
Ben açamadım bilgisayarım sapıttı ama eminim güzeldir.
Emelcim hoş geldin.
Vayy bu yaşta. :) iyi ses var demek ki. maşallah.opera söylüyor
herkese iyi geceler.
hoşbulduk tuğçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?