30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yaş itibariyle biraz tehlikede olduğumu düşünüyorum.. spor yapıp formumu korumam lazım en azından ilerisi için.. nickim evet çiçek ismi.. bende severim.. ayrıca orkideleri çok severim özellikle mor olanları.

tavsiyelerin için teşekkürler

40-45 civarı isen ve boyun 150 cm ve altı ise evet o zaman biraz çalışman gerekir. tabi fiziki açıdan neye ihtiyacın olduğunuda iyi bilmen lazım ona göre diyet artı egzersizlerle birlikte kilo vermemek hatta şekillendirmemek imkansız. yeterki iste ve yap :) orkideler benimde favorim ve imkansız aşkın simgesi sarı laleler :)

sarı lalelerin imkansız aşkı simgelediğini bilmiyordum. 30 yaşındayım ama kilom biraz fazla gibi yani biraz daha incelsem güzel olur

gidip yatmalı.. zaten kuş kadar gün bir de öğlene kadar yatıp öldürmeyeyim günü..

iyi geceler tüm kızlara

sarı lalelerin imkansız aşkı simgelediğini bilmiyordum. 30 yaşındayım ama kilom biraz fazla gibi yani biraz daha incelsem güzel olur

evet sarı lale imkansız aşktır yaşım geçti falan diyince bende 45 var herhalde dedim valla 30 yaşındaki bi bayanın metabolizması eğer sağlıklı besleniyorsa hala hızlıdır ve kilo vermek için asla geç bir yaş dönemi değildir. ama bu duruma önlem almaz ve 40 yaşada aynı beden kitle endeksi ile girersen işte o zaman elinde fırsatı kaçırırsın. sen kendin hazır hissettiğinide ben senin fiziki durumuna ve ihtiyaçlarına göre 4 aylık bir progra hazırlarım. yeterki sen zayıflamak iste :))

[video=youtube;VBMfgLvRZJs]http://www.youtube.com/watch?v=VBMfgLvRZJs[/video]
sesine,bu yaştaki yeteneğine bayıldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…