30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

geceleri hiç sorma,hep karanlık,yalnız ve soğuk saatler geri alındığı için oldu galiba,bir de ondan sonra bugün iş için erken kalkınca ilk defa,zaman geçmedi bir türlü bana.

birde bu var aslı

burası soğuk.. soğuk odalar.. yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar amaaaannn...

çok severim bu şarkıyı hatta şu an dayanamayıp dinlicem

filmin ismine bak yaa, çok şeker mutlu son mu tuğçe, konusu nasıl biraz bahseder misin nette arayım bakim

Kız evlenmek istiyor ama hayatının aşkını bulamamış.
Sonra karşısına iki erkek çıkıyor.
Biri mantığına yatıyor ama diğerine de aşık oluyor.
Sonra gelişen olaylar işte. :)

Kız evlenmek istiyor ama hayatının aşkını bulamamış.
Sonra karşısına iki erkek çıkıyor.
Biri mantığına yatıyor ama diğerine de aşık oluyor.
Sonra gelişen olaylar işte. :)

teşekkürler tuğçecan bende şimdi nette okudum ama sonu yazmıyordu, merak ettim.. biri doktor diğeri de şüpheli bir tipmiş.. ama aşkı seçti demek

evde ıspanak olsa şu an yapacağım böreği,o kadar acıktım ve canım çekti yarın ilk işim kıyma ve ıspanak almak olsun. bir de sulu köfte çekti canım. bir de balık. ama hepsi bir arada mideyi bozar

yarın napıcaksınız bayanlar, ben plan yapmadım bu gidişle tembellik yapıcam gibi görünüyor. belki mutfağa girip bşyler denerim..

burası soğuuuk soğuk odalaaarrr...

yarın napıcaksınız bayanlar, ben plan yapmadım bu gidişle tembellik yapıcam gibi görünüyor. belki mutfağa girip bşyler denerim..

burası soğuuuk soğuk odalaaarrr...

ben ve annem, annemin arkadaşı ve kızıyla buluşucaz canım.
Belki akşamda 29 ekim gösterilerine katılırız. :)

suriyede fetva almışlar,açlıktan kedi,köpek pişirip yiyorlarmış,videosunu izledim az önce,midem kalktı...

hoibulduk. nickini çok beğendim. mor ve lila tonu çiçekleri bende çok severim. istanbulda yaşamasıda çalışmasıda zor olsa gerek. altı ayda bir seminerimiz olur genelde istanbulda. sadace 3 günlüğüne bile gidip gelmesi mahvediyor insanı ama harika bi şehir orası başka :)
bu arada boyunun uzun omayışından dolayı kilonun fazla olduğunu düşünüyorsun. öncelikle beden kitle endeksine bak. eğer 27 üzeri ise evet zayıflamalısın ama kısa boundan ötürü 24-26 arası ise bölgesel çalışmalısın. zaten 24 altı isen kilo sorunun yok şekilllenme sorunun var demektir. istersen bi ara detaylı hesap yaparız, ne yapman gerektiği konusunda fikir sunabilirim.
ayrıca güzel dileklerin içinde çok teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…