30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar,selam turkuaz

Selam cnm.
Bende saat on da kalktım.
Kahvaltı ettim biraz.
Sonra kuaföre geldim. Saçlarımın dinini boyattım bekliyorum.
Ay hiç bitmiyor bu kadınların bakımı

Sonra biraz temizlenip duş alayım

Sen napıyorsunnn nasıl gidiyor tatil?
Ay ben gece rüyamda hırsız gördüm. Bir korktum uyandım gece.
Sabah kalktım uçuğum çıkmış.
Acıyor uçuğummm

ne zaman sorsam kuafördesin sabah kombiciler geldi,indi indi çıktılar,uyuyamadım,gece de geç yatmıştım,pek iyi başlamadı gün yani senin hırsız korkun var sanırım,geçmiş olsun,yastığının altına dua yazıp koyabilirsin...

ben de canım çekti,bişi denen bir hamur kızartması yaptım,çok yapmışım,canım istedikçe kızartıp kızartıp yiyorum,gelsin kilolar

ben aslında ilerisini daha çok düşünüyorum, şükür şu an çok rahatsızlık duymuyorum. çok zayıflıkta sevmiyorum zaten.. kışın daha kilo almaya elverişli oluyor bünye.. dikkat etmek lazım, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

ben de canım çekti,bişi denen bir hamur kızartması yaptım,çok yapmışım,canım istedikçe kızartıp kızartıp yiyorum,gelsin kilolar

günaydın aslı, bende erken kalktım odamı toparladım.. geç kahvaltı yaptım ama tv ye bakarak, ekmek te kızarmışım ohh bayılıyorum ekmek kızartmasına

merhaba turkuaz topiğin hamarat kızı, hiç durmuyor maşallahh

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar.
Akşam gösterilere gidicem.
İzmirde 19:23 te 1923 tane meşale yakılacak.

anladım canım.. sürekli bir özlem var desene memursanız il dışına çıkmak ta herzaman olmuyor diye biliyorum:26:

Artık serbest canım eskiden izin alınması gerekiyordu. Ama aramızdaki mesafe çok. 15-16 saat haftasonu gidilip gelinecek bi yer değil. Ben alıştım hep uzaktık bakalım. Yazın yanına tayin düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…