- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.001
evett teşekkür ederim, inş. çok keyifli güzel bir nişanın olucak. aaa bu arada yüzüklerini gördüm, çok değişik çok hoş canım güzel ve mutlu günlerde kullanın
İnşallah canım.
Teşekkürler canım. Nişanlım değişik olsun istedi.
Elle yapıldı tek tek hasır örgü şeklinde.
O yüzden bize gelmesi 10 gün sürdü.
nişanlın güzel düşünmüş canım, gerçekten çok orjinal duruyor. elbiseni sanırım nişandan sonra paylaşacaksın.
Buralar sessizleşti yine.
Herkesi piste bekliyorum.
Sağolasın canım.piste çıkacak sensin :123: bizde ancak nedimelerin olarak topikten destekleyeceğiz seni :118::118:
Evet canım elbisemi nişandan sonra paylaşmayı düşündüm.
Üstümde olsun.
Turkuaz renk ve dizimin 4 parmak üstünde.
saten ipek karışımı.
Sağolasın canım.
Nedimelerim olun benim.
Sonra da ben sizin nedimeniz olurum.
inşallah tuğçebilmiyosun bu arada neler karıştırdım.. bizim yakın çevreden birisi geldi bize geçen akşam, oğlu varmış benle yaşıt, beni beğenmişler filan. ben konuyu biliyordum aslında, akışa bıraktım gelsinler filan dedim, ama çok incelememiştim.
şimdi de diyolarmış illa tanışın.... :26:
ooovo zaman üstünde görelim güzellik
iyi Allah'a şükür.merhaba gülümsün nasılsın kuzu burdayım
Eee tamam canım ne güzel işte.
Kısmet geri çevrilmez.
Bir kere tanış ne kaybedersin ki?
tuğçecan
şimdi çıkıyorum, bu durum için bana bir kart çekersen çok mutlu olurum.. iyi akşamlar hepinize
limon nasılsın? sevgilinin değişmesini istediğin konu tam olarak nedir? genel olarak baktığında bu güzel bir durum yani bir insanın istikrarlı olmasıhuyu suyu belli işte, zorlama
çok zaman olmuş artık sınırlarını biliyor olmalısın, seviyorsun anladığım kadarıyla.. of ne diyim bilemedim ya şimdi
ikiniz içinde güzel bşyler olsun
inşallah tuğçebilmiyosun bu arada neler karıştırdım.. bizim yakın çevreden birisi geldi bize geçen akşam, oğlu varmış benle yaşıt, beni beğenmişler filan. ben konuyu biliyordum aslında, akışa bıraktım gelsinler filan dedim, ama çok incelememiştim.
şimdi de diyolarmış illa tanışın.... :26:
Sağolasın canım.
Nedimelerim olun benim.
Sonra da ben sizin nedimeniz olurum.
iyi Allah'a şükür.
İyi akşamlar herkese...
ASLI iyi akşamlar...
bugün okuldan sonra gittim burgerde karnımı doyurdum sonra sinemaya gittim mutlu oldum gelince de pasta almıştım onu götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?