30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evett teşekkür ederim, inş. çok keyifli güzel bir nişanın olucak. aaa bu arada yüzüklerini gördüm, çok değişik çok hoş canım güzel ve mutlu günlerde kullanın

İnşallah canım.
Teşekkürler canım. Nişanlım değişik olsun istedi.
Elle yapıldı tek tek hasır örgü şeklinde.
O yüzden bize gelmesi 10 gün sürdü.

İnşallah canım.
Teşekkürler canım. Nişanlım değişik olsun istedi.
Elle yapıldı tek tek hasır örgü şeklinde.
O yüzden bize gelmesi 10 gün sürdü.

nişanlın güzel düşünmüş canım, gerçekten çok orjinal duruyor. elbiseni sanırım nişandan sonra paylaşacaksın.

Sağolasın canım.
Nedimelerim olun benim.
Sonra da ben sizin nedimeniz olurum.

inşallah tuğçe bilmiyosun bu arada neler karıştırdım.. bizim yakın çevreden birisi geldi bize geçen akşam, oğlu varmış benle yaşıt, beni beğenmişler filan. ben konuyu biliyordum aslında, akışa bıraktım gelsinler filan dedim, ama çok incelememiştim.
şimdi de diyolarmış illa tanışın.... :26:

Son düzenleme:

Eee tamam canım ne güzel işte.
Kısmet geri çevrilmez.
Bir kere tanış ne kaybedersin ki?

Eee tamam canım ne güzel işte.
Kısmet geri çevrilmez.
Bir kere tanış ne kaybedersin ki?

bilmiyorum ki, karışık. aslında hoşlandığım başka birisi var biliyosunuz onunla görüşüyorum ama iler doğru bir adımı yok kararsızım allah'tan hayırlı olanı diliyorum.

tuğçecan

şimdi çıkıyorum, bu durum için bana bir kart çekersen çok mutlu olurum.. iyi akşamlar hepinize

tuğçecan

şimdi çıkıyorum, bu durum için bana bir kart çekersen çok mutlu olurum.. iyi akşamlar hepinize

canım görüştüğün birisi olabilir ama ondan bir adım ve umut yoksa bence görüşmelisin bir kez.
Belki de senin ksımetin o dur nerden biliyorsun?
canım önderlik et diyor kartın. Önden git.
Ve aşk kartı geldi sana :
senin ihtiyacın olan gerçek aşkmış.

Kızlar merhaba :)

Tuğçecim heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyorum, şimdiden hayırlı olsun canım, çok çok mutlu olun inşallah...

benden haberler bol bulantılı ve kusmalı 3 ay bitsin diye gün sayıyorum

iyiym tatlım okul çok yoğun oturmaya bile vaktim yok düşünmemeye çalışıyorum. Temel problemimiz onun daha kapalı kutu olması, hayatına müdahale etmemesi ama buna karşı benim hayatıma biraz biraz burnunu sokması

canım ilişkin ne alemde ona göre yorumda bulunmak istiyorum

bugün okuldan sonra gittim burgerde karnımı doyurdum sonra sinemaya gittim mutlu oldum gelince de pasta almıştım onu götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…