30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tesekkur ederim canim, sevgi ve aski ariyorum...

simdilik cok net bsyler yok, karisik durum, zamanla anlicam bende, sagol limon tsk ederim. gelismeleri paylasicam sizinle kislar.. -cepten-

Teşekkür ederim canım. İnşallah...
Sen de rahat atlatırsın inşallah bu süreci ve sağlıkla bebeğine kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım.

Canim ne isterse onu yapmaya calisiyorum. Kolay olmuyor ama, olsun. Yaptigim kadar... Hatta bu aralar tekrar evlenebilirmiyim? Diye dusunuyorum da, korkuyorum! Bu korkuyu atamadim zaten uzerimden bir turlu... Boyle iste!

Günaydın kızçeler, hayırlı bereketli cumalar hepimize inşallah. Lahesis, küsüyorum ben sana... Hiç gelip gitmiyorsun, özletiyorsun. Haydi neyse bulantılıymışsın affettim.

Canim ne isterse onu yapmaya calisiyorum. Kolay olmuyor ama, olsun. Yaptigim kadar... Hatta bu aralar tekrar evlenebilirmiyim? Diye dusunuyorum da, korkuyorum! Bu korkuyu atamadim zaten uzerimden bir turlu... Boyle iste!

Korkma canım.
Herkes aynı değildir.
Olumlu düşünmelisin. Ben hayatıma iyi insanları çekerim ve mutluluk beni her zaman bulur de.

Evet canım nişanlanmak üzereyim hayırlısıyla.
30 yaşındayım ben de canım.
Tabi ki karşılaşırsın neden olmasın? Yeter ki buna inan ve her anını güzelleştir.

allah mutlu etsın canım daıma ne güzel hayatının askını bulmuşsun ben hala bulamadım banada dua edermısın cok takıyorum.. dılerım rabbım herseyı gönlüne gore verır cok mutlu olursun

Hayırlı cumalar Tuğçe'm , ne haber? Nasıl gidiyor hazırlıklar... Nişan pazar günü değil mi?:123:

Merhaba canımm...
İyidir yeni geldim eve.
Hazırlıklar iyi gidiyor şükür.
Nişan cumartesi günü canım hayırlısıyla. Yarınnn...
Sen neler yapıyorsun canım?

allah mutlu etsın canım daıma ne güzel hayatının askını bulmuşsun ben hala bulamadım banada dua edermısın cok takıyorum.. dılerım rabbım herseyı gönlüne gore verır cok mutlu olursun

Ben burdaki kızların hepsine dua ediyorum. Sen de burdasın artık sana da ederim canım.
Aminn canım...
Senin de Allah karşına hayırlı bir insan çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…