- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.021
akşama yapacak bir şey bırakmamışsın
aynen öyle aslı gitmediysen behzat . ç ye git derim
gitmedim canım, takip etmiyorum o diziyi, güzel diyordu herkes.
tesekkur ederim canim, sevgi ve aski ariyorum...canım görüştüğün birisi olabilir ama ondan bir adım ve umut yoksa bence görüşmelisin bir kez.
Belki de senin ksımetin o dur nerden biliyorsun?
canım önderlik et diyor kartın. Önden git.
Ve aşk kartı geldi sana :
senin ihtiyacın olan gerçek aşkmış.
simdilik cok net bsyler yok, karisik durum, zamanla anlicam bende, sagol limon tsk ederim. gelismeleri paylasicam sizinle kislar.. -cepten-iyiym tatlım okul çok yoğun oturmaya bile vaktim yok düşünmemeye çalışıyorum. Temel problemimiz onun daha kapalı kutu olması, hayatına müdahale etmemesi ama buna karşı benim hayatıma biraz biraz burnunu sokması
canım ilişkin ne alemde ona göre yorumda bulunmak istiyorum
aynen öyle aslı gitmediysen behzat . ç ye git derim
Kızlar merhaba :)
Tuğçecim heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyorum, şimdiden hayırlı olsun canım, çok çok mutlu olun inşallah...
benden haberler bol bulantılı ve kusmalı3 ay bitsin diye gün sayıyorum
bugün okuldan sonra gittim burgerde karnımı doyurdum sonra sinemaya gittim mutlu oldum gelince de pasta almıştım onu götürdüm
tesekkur ederim canim, sevgi ve aski ariyorum...
Ohh iyi yapmışsın canım.
Hangi filme gittin?
Lahesis, küsüyorum ben sana... Hiç gelip gitmiyorsun, özletiyorsun. Haydi neyse bulantılıymışsın affettim.Kızlar merhaba :)
Tuğçecim heyecanını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyorum, şimdiden hayırlı olsun canım, çok çok mutlu olun inşallah...
benden haberler bol bulantılı ve kusmalı3 ay bitsin diye gün sayıyorum
Canim ne isterse onu yapmaya calisiyorum. Kolay olmuyor ama, olsun. Yaptigim kadar... Hatta bu aralar tekrar evlenebilirmiyim? Diye dusunuyorum da, korkuyorum! Bu korkuyu atamadim zaten uzerimden bir turlu... Boyle iste!
Hayırlı cumalar Tuğçe'm , ne haber? Nasıl gidiyor hazırlıklar... Nişan pazar günü değil mi?:123:Merhaba kızlar.
Hayırlı Cumalar.
Evet canım nişanlanmak üzereyim hayırlısıyla.
30 yaşındayım ben de canım.
Tabi ki karşılaşırsın neden olmasın? Yeter ki buna inan ve her anını güzelleştir.
Hayırlı cumalar Tuğçe'm , ne haber? Nasıl gidiyor hazırlıklar... Nişan pazar günü değil mi?:123:
allah mutlu etsın canım daıma ne güzel hayatının askını bulmuşsun ben hala bulamadım banada dua edermısın cok takıyorum.. dılerım rabbım herseyı gönlüne gore verır cok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?