- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.981
afiyet olsun :) canım sana bisey sorucam lazer epilasyon konusunda yorumuna denk geldim bugun. Gecen yil yazmissin. Ne yaptin ozellikle yuz bolgeni? Benim çenede var biraz ne yapsam diye düşünüyorummerhaba kızlar,burada da hava serindi bugün ama yağmur yoktu, balık sezonunu sonunda açabildim bugün, şimdi de bitki çayı içiyorum
afiyet olsun :) canım sana bisey sorucam lazer epilasyon konusunda yorumuna denk geldim bugun. Gecen yil yazmissin. Ne yaptin ozellikle yuz bolgeni? Benim çenede var biraz ne yapsam diye düşünüyorum
Hadi yaBana faydası olmadı malesef, boynuma doğru çoğaldı hatta, bıraktım.
Hadi yaigneliyi denedin mi peki? Benimde boyuna dogru var sarartmayi deniycem ben de ama kokten cozum olsun istiyorum ben
kasımda aşk başkadır'ı izledim,ağlamaktan helak oldum
iyi geceler.
ben de gördüm bu sabah markette... hazırlıklar başlamış.marketlerde aşure malzemeleri çoktan çıkmış ama naberrrr
Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.
senin canın ağlamak mı istedi canım? :)
Ben de sinemada Thora gittim 21:30 seansına.
Fantastik bombastikti. arada aksiyon vari filmler izliyebilirim.
artık hala bekar degılsınız sanırım nısanınıza 2 gun kalmış konuyu tam ıcerıklı okumadım fakat suan kac yasdındasınız ben de 30 ama sızın gıbı karsılasırmıyım bırıyle bende
Merhaba kızlarr...
Neler yapıyorsunuz?
normalde çok iyiyiz ama beyfendi hesap sorulmasını kaldıramıyor ya başından beri böyle ve tepkisi yükseliyor. değişmeyeceğim kabullen modunda yoruyor aslı ve elimden bişey gelmiyor ayrılmakla tehdit etmek , küsmek, trip atmak hiç biri işe yaramaz. budurum da beni mutsuz ediyor
ailem herkes bilirken daha sorumlu hissediyorum bitti desem peşimden koşmaz eminim. kabullenmek de çok zor
Günaydın kızçeler,
Petunya nerelerde?
​canım zaten ilk günü 13 kasım (yani haftaya bugün) son gününü bilmiyorum dedim ben!
Tünaydın canım...
Petunya yok birkaç gündür. Nerde bilmiyoruz.
merhaba tuğçe ve diğer kızlar, nasılsınız? heyecanlımısın tuğçe ? büyük güne az kaldı :123:
ben çalışıyorum :126::126: bu ara reglim vardı biraz sıkıntılı geçirdim sanırım üşüttüm sürekli uyuyorum ve çok halsizleştim:26: onun dışında istanbul yağmurlu ve sıkıntılı. sanırım havanında etkisi var
Merhaba canım.
Hoş geldin.
Gözümüz yollarda kaldı.
Geçmiş olsun canım.
Dün de izmir öyleydi ama şimdi güneş açtı.
Heyecan var tabi canım. Güzel geçmesini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?