30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba kızlar,burada da hava serindi bugün ama yağmur yoktu, balık sezonunu sonunda açabildim bugün, şimdi de bitki çayı içiyorum

[video=youtube;nVjsGKrE6E8]http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8[/video]

muhtemelen film izleyeceğim, görüşmek üzere

merhaba kızlar,burada da hava serindi bugün ama yağmur yoktu, balık sezonunu sonunda açabildim bugün, şimdi de bitki çayı içiyorum
afiyet olsun :) canım sana bisey sorucam lazer epilasyon konusunda yorumuna denk geldim bugun. Gecen yil yazmissin. Ne yaptin ozellikle yuz bolgeni? Benim çenede var biraz ne yapsam diye düşünüyorum

afiyet olsun :) canım sana bisey sorucam lazer epilasyon konusunda yorumuna denk geldim bugun. Gecen yil yazmissin. Ne yaptin ozellikle yuz bolgeni? Benim çenede var biraz ne yapsam diye düşünüyorum

Bana faydası olmadı malesef, boynuma doğru çoğaldı hatta, bıraktım.

Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.

artık hala bekar degılsınız sanırım nısanınıza 2 gun kalmış konuyu tam ıcerıklı okumadım fakat suan kac yasdındasınız ben de 30 ama sızın gıbı karsılasırmıyım bırıyle bende

senin canın ağlamak mı istedi canım? :)
Ben de sinemada Thora gittim 21:30 seansına.
Fantastik bombastikti. arada aksiyon vari filmler izliyebilirim.

kasım ayında olunca hala muhabbeti geçiyordu bu filmin çevremde,ben de üzüleceğimi bile bile izlemek zorunda kaldım,acıklıydı da

Evet canım nişanlanmak üzereyim hayırlısıyla.
30 yaşındayım ben de canım.
Tabi ki karşılaşırsın neden olmasın? Yeter ki buna inan ve her anını güzelleştir.

Merhaba kızlarr...
Neler yapıyorsunuz?

merhaba tuğçe ve diğer kızlar, nasılsınız? heyecanlımısın tuğçe ? büyük güne az kaldı :123:
ben çalışıyorum :126::126: bu ara reglim vardı biraz sıkıntılı geçirdim sanırım üşüttüm sürekli uyuyorum ve çok halsizleştim:26: onun dışında istanbul yağmurlu ve sıkıntılı. sanırım havanında etkisi var

limon nasılsın? sevgilinin değişmesini istediğin konu tam olarak nedir? genel olarak baktığında bu güzel bir durum yani bir insanın istikrarlı olması huyu suyu belli işte, zorlama
çok zaman olmuş artık sınırlarını biliyor olmalısın, seviyorsun anladığım kadarıyla.. of ne diyim bilemedim ya şimdi

ikiniz içinde güzel bşyler olsun

Merhaba canım.
Hoş geldin.
Gözümüz yollarda kaldı.
Geçmiş olsun canım.
Dün de izmir öyleydi ama şimdi güneş açtı.
Heyecan var tabi canım. Güzel geçmesini diliyorum.

Merhaba canım.
Hoş geldin.
Gözümüz yollarda kaldı.
Geçmiş olsun canım.
Dün de izmir öyleydi ama şimdi güneş açtı.
Heyecan var tabi canım. Güzel geçmesini diliyorum.

evett teşekkür ederim, inş. çok keyifli güzel bir nişanın olucak. aaa bu arada yüzüklerini gördüm, çok değişik çok hoş canım güzel ve mutlu günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…