- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.181
ben de iyiyim canım, ama pek bi çekilmez oldum son zamanlarda
aş erecek kadar iyi değilim ama, midemde birşey durmadığı için sürekli yiyorum, dün kapanışı aşureyle yaptım o da eksik kalmadı
bu gün ev temizledim, günüm günüme uymuyor, planladığım hiç bir şeyi yapamıyorum,çünkü bir iyiysem iki kötü hissediyorum kendimi, temizlik konusunda yardım almayı düşünüyorum kış bastırmadan, bu gün öyle biraz yaptım ama belim ayaklarım her yerlerim ağrıyor şu an... mızmız, nazlı bir hamile oldum ben hiç kendimden ummazdım:26:
gülümsün hasta mı ve nerelerde göremiyorum hiç?
tuğçecim nasıl gidiyor nişanlılık, düğün tarihiniz belli mi canım?
Canım yorma kendini çok.
Bence de temizlik konusunda yardım almalısın.
Nişanlılık güzel gidiyor canım şükür.
Düğün tarihimiz daha belli değil. fakat kısmetse mayıs gibi düşünüyoruz canım.
aaa çok güzel ve çokta az kalmış o zaman düğüneplanlar,ufak tefek hazırlıklar başlamıştır... bizimle de paylaş fırsat buldukça hazırlıklarını, çok keyifli bir süreç çünkü ve haberdar olmak isterim...
temizlik konusunda mutlaka yardım alıcam, ama henüz yabancıyım buralara,araştırmam gerekiyor biraz... olmadı temizlik şirketi ile görüşücem... ufak tefek işleri yapıyorum ama cam-kapı- halı silemem artık...
duşa giriyorum tatlım, devam ederiz yine
konuşuyoruz canım, evliliği geçtik 'çocukları çok seviyorum bi çocuğum olsun istiyorum' diyor..
ilk defa böyle biriyle konuşuyorum, kendini anlatıyor bana sürekli.. evde neler yaptığından filan bahsediyor.
niyeti belli, takılmaca birisi değil bunu anladım.
Tugce canm nisann nasil gecti.ömur boyu mutlu kalasin bebegim
ben de iyiyim canım, ama pek bi çekilmez oldum son zamanlarda
aş erecek kadar iyi değilim ama, midemde birşey durmadığı için sürekli yiyorum, dün kapanışı aşureyle yaptım o da eksik kalmadı
bu gün ev temizledim, günüm günüme uymuyor, planladığım hiç bir şeyi yapamıyorum,çünkü bir iyiysem iki kötü hissediyorum kendimi, temizlik konusunda yardım almayı düşünüyorum kış bastırmadan, bu gün öyle biraz yaptım ama belim ayaklarım her yerlerim ağrıyor şu an... mızmız, nazlı bir hamile oldum ben hiç kendimden ummazdım:26:
gülümsün hasta mı ve nerelerde göremiyorum hiç?
tuğçecim nasıl gidiyor nişanlılık, düğün tarihiniz belli mi canım?
çok sevdiğim bir film, ve çok sevdiğim bir şarkıdır
iyi akşamlar kızlar
umarım herkesler iyidir. bir selam vereyim dedim.
petunya valla inanlımaz sevindim. hayırlı insandır inş senin için.amin.
o çok hoşlandığın kişi artık aklını karıştırmasın demekki hayırlıısı o değilmiş.
aslı cım aldıklarını güle güle güzel mutlu günlerde giy inş.
lahesis canım bebişin iyi olsunda temizlik yapılır yorma kendini. kadın al tabii ya. hem hamilelik hem ev bünyen kaldırmıyor demekki.
bu arada sen çalışıyor muydun?
tuğçemmm taze nişanlınasıl gidiyor bakim? bu zamanlar en güzel günleriniz ya bol bol gezin tozun canımm.
Merhaba canımm.
İyi gidiyor canım şükür.
Geziyoruz canım elimizden geldiğince. :)
sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
turkuaaaazzzz nasılsın
iyi akşamlar kızlar
umarım herkesler iyidir. bir selam vereyim dedim.
petunya valla inanlımaz sevindim. hayırlı insandır inş senin için.amin.
o çok hoşlandığın kişi artık aklını karıştırmasın demekki hayırlıısı o değilmiş.
aslı cım aldıklarını güle güle güzel mutlu günlerde giy inş.
lahesis canım bebişin iyi olsunda temizlik yapılır yorma kendini. kadın al tabii ya. hem hamilelik hem ev bünyen kaldırmıyor demekki.
bu arada sen çalışıyor muydun?
tuğçemmm taze nişanlınasıl gidiyor bakim? bu zamanlar en güzel günleriniz ya bol bol gezin tozun canımm.
teşekkürler canım,daha iyileri sana olsun.
lahesis araştırma görevlisiydi diye hatırlıyorum.
sen nasılsın?
canım benimde aynı değişiklik yok.
iş güç ders arada gezmek mfilan öle gidiyor işte.
iş konusunda henüz bir gelişme yok. o yüzden biraz karamsar stresli geçiyor iç ruh halim.
bakalım hayırlısı ile içime sinen bir iş bulursam rahatlayacağım.
selam canım nasılsın bakalaım?
iş güç nasıl?
ben inan fırsat bulamıyorum hiç yazmaya. arada telden girip okumaya çalışıyorum
valla bende bir değişiklik yok aslıcım.
iş bakıyorum bol bol.birde işle ilgili bir porgram var onun derslerine çalışıyor.
1 ay daha böyle yoğun olcam. sonrası içinde ingilizce çalışmaya başlayacağım. yine yoğun olurum sanırım. kışı daha çok kendimi geliştirici birşeyler yaparak geçirmeyi planlıyorum. sonrasına da nasip artık.
aşk ile ilgilide bir gelişme yok aslıcım.
öle yanii
senin iş güç hayat nasıl gidiyor
Hayirli olsun tugce cok sevindim darisi bize artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?