30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gözleri tamamen kapalı filmini izledim, müziğin ritmi, gerilim çok iyiydi, güzel filmdi, biraz da korktum
gerım gerım gerıldım dıyosun yanı
Kızlar bu ara dua sayfasında gezıyorum ,rabbım herkesın gonlune gore nasıp etsın ,herkes dertlı ıns yakın zamanda ferahlarız
aslında bende bu sene yuksek lısans yapmayı dusundum ama cok bunaldıgım ıcın vazgectım ,yınede bı gelıyor gıdıyor aklım bıraz yastan dolayıda vazgecıyorum

Çeyizlerimi paylaştım şimdi kızlar.
Bakmak isterseniz Tuğçe'nin çeyizcikleri diye aratabilirsiniz.
Daha tabi çekemediklerim yatak altında olanlar var.
Onları da gün yüzüne çıkarınca çekip ekliycem. :)
Darısı herkesin başına inşallah.

evet öyle oldu
koca koca adamlar yapıyor,okumanın yaşı mı olurmuş,zaten çok ders almıyorsun,sonra da teze geçiyorsun, yaştan dolayı sıkıntı yapma, belki biriyle tanışırsın belli mi olur,eğitimini engelleme ve erteleme derim

iyi geceler kızlar,ben gidiyorum sen gel tuğçe
şimdiden gülümsün ve petunyaya günaydın.
turkuaza selamlar

benden de günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun inş. bugün kpss tercihleri son günüymüş, bende tercih yaptım, uzun zaman oldu unutmuşum kodları filan,çok zorlandım akşam. puanım düşük ama denedim işte..

tuğçecan bu arada çeyizlerine baktım akşam, iyi günlerde kullan.. yalnız bir parça gözüme takıldı.
bernardo sanırım, kelebekli lila renkli takımı bende çok beğeniyorum, amerkan servisi bardakları filan var ama alamadım daha :26:

günaydın Petunyacığım, hakkında hayırlısı olsun. kaç puan almıştın. ben 68 falan!

Teşekkür ederim canımm.
Evet yemek takımı bernardonun.
Alırsın canım yakında inşallah.

kuzular nasılsınız?
gülümsün gelişmeleri okudum canım, hayırlısı olsun senin için

Tuğçecim çeyizlerin çok güzel, öneri ister misin benden

amin ınsallah
icerigi bılmıyorum ondan bırazda bunalırım dıye cesaret etmıyorum,resım calısmalarımda devam edıyor hepten cıkamazsam ısın ıcınde aslında nıyetım smmm sınavı ama staj olayı sene

kuzular nasılsınız?
gülümsün gelişmeleri okudum canım, hayırlısı olsun senin için

Tuğçecim çeyizlerin çok güzel, öneri ister misin benden
Sağ ol canım Lahesis'im, sen hamilesin ya duan kabul olur inşallah. Bana dua eder misin?

Bu arada bulantılar falan ne alemde?

bu video bana çok anlamlı geldi. hepimize gelsin keyifli akşamlar hepinize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…