30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kaldı canım

için ısınmadıysa olmaz zaten,ama 2. kez görüştüğün de iyi olmuş bence,rahatlamış görünüyorsun,hakkında hayırlısı olsun.

için ısınmadıysa olmaz zaten,ama 2. kez görüştüğün de iyi olmuş bence,rahatlamış görünüyorsun,hakkında hayırlısı olsun.
hem içimde ukde kalmadı. (keşke bir kez daha görüşseydim ısınır mıydım ki acaba? falan gibi)
hem de oldu olmadı çok yormuştu beni , diyorum ya yarım kalan işlerden hazzetmem. neticeye bağlanmalı bir şeyler... :)

Ben de netliği severim ama hayat her zaman öyle olmuyor.

iyi akşamlar limon, iyiyim sen nasılsın, nete girdim fatura ödemek için öyle takılıyorum, nasıl geçti öğretmenler günün, hediyeler aldın mı ?

iyilik canım yarına seminerim var hazılık yapıyorum. hediyem yok hediye istemediğimizi belirtiyoruz çocuklara canım.

gözleri tamamen kapalı filmini izledim, müziğin ritmi, gerilim çok iyiydi, güzel filmdi, biraz da korktum

neden korktun asli85?
ben oyle bir sahne hatirlamiyorum

gerilimli sahnelerdeki gerilimli piyano sesleri ikisi birlikte etkileyiciydi, maskeli yüzlerin olduğu sahne, adamın doktor Bill'i sokakta takip ettiği sahne, yastıkta maskenin olması, piyano geçişleriyle gerdi biraz da korkuttu beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…