- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.321
istanbul üniv. uzaktan eğitim varmış. biz üniv. mezunlarına ikinci üniv. şansı varmış
bilsem başlardım. çok üzüldüm.
felsefe falan okurdum...
sen işi mi bırakacaksın? nasıl okuyacaksın canım?
Aslında YÜKSEK LİSANS yapabilsek en güzeli.
Aslı sahi senin yüksek lisans ne oldu canım?
tez yazıp duruyordun en son! :)
yaza yaza yaz geldi
samsuna kiraz geldi
daha yazacaktım ama
mürekkebe zam geldi.
​dondurdun mu? kaldı da ne demek ASLI? lütfen kalmasın. yarım kalmış işlerden hiç hazzetmem... :)kaldı canım
için ısınmadıysa olmaz zaten,ama 2. kez görüştüğün de iyi olmuş bence,rahatlamış görünüyorsun,hakkında hayırlısı olsun.Günaydın kızçeler,
Çocukla bir kez daha görüştüm.
Çok iyi ama çok durgun. Pek içim ısınmadı...
Allah yolunu açık etsin. dedimO da bana dedi. (Mesajla)
Aslı yazmasa ben yazacaktım.
ben seninle aynı işi yapıyorum. unutmazsın sanırım Petunya...
bu arada öğretmen olmayı çok istedim. okuyamadım. kısmet...
bu arada senin kısmet işi ne oldu? görüşüyor musunuz?
​dondurdun mu? kaldı da ne demek ASLI? lütfen kalmasın. yarım kalmış işlerden hiç hazzetmem... :)[/QUOTE
öylece kaldı,uzadı yani,ben de hazzetmiyorum ama durum bu
hem içimde ukde kalmadı. (keşke bir kez daha görüşseydim ısınır mıydım ki acaba? falan gibi)için ısınmadıysa olmaz zaten,ama 2. kez görüştüğün de iyi olmuş bence,rahatlamış görünüyorsun,hakkında hayırlısı olsun.
​kafanı toparla yaparsın sen. aslansın kaplansın sen Aslı... yaparsın... (ciddiyim.öylece kaldı,uzadı yani,ben de hazzetmiyorum ama durum bu
​kafanı toparla yaparsın sen. aslansın kaplansın sen Aslı... yaparsın... (ciddiyim.)
hem içimde ukde kalmadı. (keşke bir kez daha görüşseydim ısınır mıydım ki acaba? falan gibi)
hem de oldu olmadı çok yormuştu beni , diyorum ya yarım kalan işlerden hazzetmem. neticeye bağlanmalı bir şeyler... :)
yazarken ben de onu fark ettim. özellikle hayırlı kısmet meselelerinde...Ben de netliği severim ama hayat her zaman öyle olmuyor.
Geçmiş olsun canım. :)
İyiyim ben de şükür.
Buluşuyormusun erkek arkadaşınla?
selam kızlar nasılsınız bakalım
iyi akşamlar limon, iyiyim sen nasılsın, nete girdim fatura ödemek için öyle takılıyorum, nasıl geçti öğretmenler günün, hediyeler aldın mı ?
iyilik canım yarına seminerim var hazılık yapıyorum. hediyem yok hediye istemediğimizi belirtiyoruz çocuklara canım.
neden korktun asli85?
ben oyle bir sahne hatirlamiyorum
herkese iyi geceler
Teşekkür ederim canım.
Ayrılalı 11 ay oldu canım.
Nişanımla da 3 ay önce tanıştık.
İyi olduğuna sevindim canım.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?