30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sağ ol canım Lahesis'im, sen hamilesin ya duan kabul olur inşallah. Bana dua eder misin?

Bu arada bulantılar falan ne alemde?

Rabbim, bunu okuyan her arkadaşımın karşısına iyi insanlar, hayırlı kısmetler çıkarsın.... Hepinize hayırlı bir yuva kurmayı ve kocaman aileler olmayı nasip etsin... AMİİİİN...

Tabi canım isterim öneri. neden istemiyim. :)

büyüdüm de çeyiz önerisi veriyorum heheheh

Tuğçecim; aklıma gelenleri yazayım canım... Borcam tarzı fırında kullanılabilen cam ve kapaklı tencere-tava vb. çok çok işe yarıyor... Siz de gelenek nasıl bilmiyorum ama bu tarz şeyler fazlaca hediye de geliyor...

günlük yemek takımın ve günlük çatal-kaşık takımın ikişer takım olsun, bulaşık makinesi kullandığımız için yetersiz gelebiliyor...misafirliklere bulaşmak zorunda kalma sonra

beyaz eşyalarını ankastre yaptıracaksan markaya çok dikkat et, tasarımdan ziyade, ben cam ocağımı yenisiyle değiştirmek zorunda kaldım...

veee en önemlisi Tupperware tarzı saklama kapları mutlaka edin, ama öyle sağlıksız plastiklerden değil de, sebzeyi, meyveyi taze tutan cinsinden ve her boydan saklama kapların olsun... inanılmaz kullanılıyor...

renkliler için perwoll, beyazlar için ariel kullan tamam tamam bundan sonrası şaka.... ev hanımı mode off....

Teşekkür ederim canım.
Önerilerini dikkate alıcam.

Tünaydın herkese...
Bugün regl olucağım için biraz suratsız ve saçma sapan şeyleri kafaya takma modundayım.
Kendimi yatıştırıyım diye hiphop şarkılar dinliyorum.
Birazdan babaanneme gidicem.
Ayrıca dün düğün yerlerine bakmaya başladık.
Hayırlısı olsun inşallah.
Bu hormonlarımın azdığı dönemlerde korkuların su yüzüne çıkması ne kötü.
Eve dönünce olumlama yapıp, meditasyon yapmak istiyorum.

Allah kolaylık versin canım. Bu hormonların bize ettiği nedir?
Ne onlarla ne onlarsız. Gene de Allah'a şükür ki regli oluyoruz.

tugcecım gercekten ceyızlıklerın cok guzel ,ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın rabbım amin, yesıllıklerı saklama kapları gercekten guzel akıllıca bıde toz alma bezı var ısmını hatırlamıyorum suan boyle mavı renk alıyosun tozu ne ıslak oluyor ne leke kalıyor senelerdır kullanıyorum super bıse ya

evet ben de acaip sinirli oluyorum regl olunca, hatta doktor ilaç bile verdi daha sakin atlatmam için ama onun bile pek fasydası olmadı...
olumlama meditasyon... iyi fikir aslında...
bugün nuray sayarının bir videosunu izledim a, ağzınızdan çıkan söz yarınınız olur dikkat edin diyordu...
nasıl yapıyorsun canım bu olumlamayı, ben hep kötü şeyler düşünüyorum, aklımdan atamıyorum ayrılığın acısını, kaç ay oldu ama haksızlıklar aklıma geldikçe hergün hayallerimde o insanlarla kavga ediyorum, rahatlayamadım bi türlü kurtulamadım...
iyi şeyler düşünmek ve artık huzur bulmak istiyorum...

Allah kolaylık versin canım. Bu hormonların bize ettiği nedir?
Ne onlarla ne onlarsız. Gene de Allah'a şükür ki regli oluyoruz.

Evet canım çok şükür tabi ki.
Ama ben ruh gibi oluyorum 1-2 gün önce.
İyi olmaya ve neşeli olmaya niyet ediyorum canım.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canım...
Aminn...
Darısı başınıza inşallah.
Toz alma bezlerini mikrofiber alırım canım ben de.

Olumlama ve meditasyon iyi gelicektir canım.
Hafif bir müzik aç.
mum da yakabilirsin. Huzurlu bir ortam sağla.
Sonra bir elini kalbine diğer elini midene koy.
Şunları söyliyebilirsin;
Kendimi seviyorum.
Kendimden memnunum.
Kendime yüzde yüz evet diyorum.
Ben herzaman sevilirim.
Ben sevdikçe sevilirim.
Kalbimi güvenle sevgiye açıyorum ve herkesi affediyorum, artık özgürüm.
Kendime iyi insanları çekiyorum.
Ben mıknatıs gibi bana değer verecek insanları kendime çekerim.
Huzurluyum, mutluyum ve güvendeyim.
Ben her zaman korunuyorum.
Herşey benim hayrıma olacak şekilde ilerliyor.
Hayatım tam ve mükemmel.

Canım bunlara ilave bu tarz cümleler ekliyebilirsin.
Bunları sesli tekrarla.
Bilinçaltın bunları kabul eder ve senin iyi hissetmeni sağlar.
Karşına da düşündüğün gibi olaylar ve kişiler çıkar.

iyi geceler kizlar, elimde bir kitap var, dugumlere ufleyen kadinlar, guzel ama uzun bir kitap, bitiremedim bekliyor hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…