30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok teşekkür ederim, yapıcam mutlaka :)
Rica ederim canım. Yapman sana iyi gelicek.
gayet iyiyiz tuğçe sıkıntı yok şükür , ve evet gerçekten yazdıklarınla bizlere pozitif düşünceler yayıyosun, bana da çok iyi geliyor. teşekkür ederim.

Maşallah canım...
Allah daim etsin inşallah.
Sizlere iyi gelebildiğime sevindim gerçekten.
Rica ederim canım.

Allah'a şükür , iyiyim Tuğçe sen nasılsın?
Düğün yerleri bakma işi nasıl gidiyor?
Ben de iş yerindeyim. İş vardı kaldık. :102:

İyiyim canım şükür.
Düğün yeri baktık çarşamba.
Maillerle de fiyatları alıyorum.
Ailelerle tekrar gitmek lazım canım.
Aralıkta bakalım kısmetse...
Sana da kolay gelsin canım.

İyiyim canım şükür.
Düğün yeri baktık çarşamba.
Maillerle de fiyatları alıyorum.
Ailelerle tekrar gitmek lazım canım.
Aralıkta bakalım kısmetse...
Sana da kolay gelsin canım.
İnşallah gönlünce olur Tuğçe, hiç anlamam bu işlerden. Çok da SIKICI geliyor. Fakat tabii insanın sevdiği olsa evlenmek yuva kurmak ister , bu işleri de zevkle yapar.

İnşallah gönlünce olur Tuğçe, hiç anlamam bu işlerden. Çok da SIKICI geliyor. Fakat tabii insanın sevdiği olsa evlenmek yuva kurmak ister , bu işleri de zevkle yapar.

Evet canım sıkıcı gelmiyor tabi ki.
Biraz stres oluyor insan sadece.
Sağolasın canım. İnşallah.

selam kızlar,semiz otlu spagetti yaptım, fena değildi
sanırım bu arada da biraz kilo aldım, yemekleri geç yiyorum akşamları

Aslıcım naber?
Keçi peyniri çok lezzetlidir ben de severim (severdim)
semizotu sosunu nasıl hazırladın canım, tarifi alabilir miyim semiz otum var da belki denerim...

Aslıcım naber?
semizotu sosunu nasıl hazırladın canım, tarifi alabilir miyim semiz otum var da belki denerim...

teşekkürler canım iyiyim, sen nasılsın, geçti mi bulantın?
ben arada yemeklerden bahsederim,neyseki bulunması zor şeyler değil de umarım aş erenlerin ahını almıyorum diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Aslıcım naber?

ben de internetten buldum tarifini,çoğu tarifte semizotunu ayrı kapta suda haşlamaktan bahsediyordu ama bir tarifte tavada kavurmaktan bahsediyordu, kavurma fikri daha pratik geldi bana, ben tavaya tereyağı, biber salçası, sarmısak koydum, biraz kavurunca yarım demet semiz otu yapraklarını attım, yarım çay bardağı kadar da soğuk su koydum, öyle kavurdum biraz, aynı anda başka kapta yarım paket makarnayı ( her çeşidi olurmuş,ben spagetti yaptım) haşladım, makarnayı süzüp üstüne soğuk su gezdirip sonra diğer soslu tencereye aktarıp karıştırdım, sonra afiyetle yedim

Vayy eline sağlık canım.
Biz de aşure ve börek yedik.
Çok seviyorum yemek yemeyi.

teşekkürler canım. size de afiyet olsun.
ben de aşure çok yedim bu yıl. canım ıspanak böreği çekiyor bugünlerde, her an yapıp yiyebilirim,evde malzeme var,mutfağa sardım yine
eminim enişte de çok sevecektir yemek yemeyi ama senin ellerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…