30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

of kızlar canım sıkılıyo yaa =( ne yapsam ... ev sıkıcı ama dışarda da yapacak birşey yok ki hava da soğuk zaten poff =) çay demliyim bari kekde yapmıştım

Afiyet olsun, ağzının tadını biliyor senin bebiş

biliyor walla, herşeyin doğalını istiyor, evde yapılan keklere bayılıyoruz ama marketten alınan hiç bir şey midemde duramıyor... böylesi iyi galiba, kimyasal almamış oluyorum mecburen..

bugün ikili tarama testimiz vardı aslıcım, kıpırcık yerinde hiç durmadı doktoru çok oyaladı ölçümleri zorla yaptı doktor, taklalar atıyor, eller, ayaklar hiç rahat durmuyor...

en iyisi canım, doğal beslenmek hem bebeğe hem sana, eşin de yiyordur, hem de eşine faydalı dediğin gibi.
maşallah,seninki doğunca seni yoracağa benziyor

hava yağışlı, biraz yürüyeceğim yine de, akşama doğru da film izler erken yatarım, bugün geç kalktım bayağı gerçi
dünkü film de rüyama girdi, üç ceset gördüm rüyamda, hem de bağırsakları falan dışarıda

Ayy canım yaa senin durumun bizden de vahiç aslıcım en kısa zamanda eğlenmelisin yeni aktiviteler yapmalısın

Ayy canım yaa senin durumun bizden de vahiç aslıcım en kısa zamanda eğlenmelisin yeni aktiviteler yapmalısın

izlediğim filmleri bilinçaltıma atıyorum hemen, o yüzden korku filmi izlemiyorum,yoksa yıllar sonra bile hiç aklımda yokken rüyama girebiliyor o sahneler...

Herkese Merhaba, iyi haftalar...

Lahesisciğim, cinsiyeti ne zaman belli olacak inşallah? 16. haftada belli olur mu ki?

canım sana da iyi haftalar...

aslında cumartesi ikili tarama testi sırasında gördü doktor ama şu an söylemeyeceğim çok erken diyip geçiştirdi

27 aralıkta randevumuz 16.haftada olacağız o zaman belli olur herhalde

sağlıklı olsun. hayırlısı olsun. öğrenince bize de yaz cinsiyetini yeğenimizin.

İçime kız doğdu ama hayırlısı olsun canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…