- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.421
fırında levrek yanına da ayva kompostosu ve kızarmış köy ekmeği...
damak tadım bir acayip oldu artık
Afiyet olsun, ağzının tadını biliyor senin bebiş
biliyor walla, herşeyin doğalını istiyor, evde yapılan keklere bayılıyoruz ama marketten alınan hiç bir şey midemde duramıyor... böylesi iyi galiba, kimyasal almamış oluyorum mecburen..
bugün ikili tarama testimiz vardı aslıcım, kıpırcık yerinde hiç durmadı doktoru çok oyaladıölçümleri zorla yaptı doktor, taklalar atıyor, eller, ayaklar hiç rahat durmuyor...
hava yağışlı, biraz yürüyeceğim yine de, akşama doğru da film izler erken yatarım, bugün geç kalktım bayağı gerçi
dünkü film de rüyama girdi, üç ceset gördüm rüyamda, hem de bağırsakları falan dışarıda
Ayy canım yaa senin durumun bizden de vahiç aslıcımen kısa zamanda eğlenmelisin yeni aktiviteler yapmalısın
Lahesisciğim, cinsiyeti ne zaman belli olacak inşallah? 16. haftada belli olur mu ki?biliyor walla, herşeyin doğalını istiyor, evde yapılan keklere bayılıyoruz ama marketten alınan hiç bir şey midemde duramıyor... böylesi iyi galiba, kimyasal almamış oluyorum mecburen..
bugün ikili tarama testimiz vardı aslıcım, kıpırcık yerinde hiç durmadı doktoru çok oyaladıölçümleri zorla yaptı doktor, taklalar atıyor, eller, ayaklar hiç rahat durmuyor...
canım sana da iyi haftalar...
aslında cumartesi ikili tarama testi sırasında gördü doktor ama şu an söylemeyeceğim çok erken diyip geçiştirdi
27 aralıkta randevumuz 16.haftada olacağız o zaman belli olur herhalde
canım sana da iyi haftalar...
aslında cumartesi ikili tarama testi sırasında gördü doktor ama şu an söylemeyeceğim çok erken diyip geçiştirdi
27 aralıkta randevumuz 16.haftada olacağız o zaman belli olur herhalde
Merhaba canlarım.
Nasılsınız?
merhaba tuğçehaftasonu yoktu kimse,nerelerdeydiniz bakalım
Ben regl olmuştum canım. Nişanlım geldi bize film izledik.
Evdeydim yani.
Sen yürüyüşe gitmişsin. :)
evet ne yapayım başka
İyi yapmışsın canım.
Hem ruhuna hem de bedenine faydası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?