- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.461
seçim yapamıyorum ki ben
farketmez kelimesi ilk defa bu kadar anlamlı, gerçekten farketmez... alış veriş yapasım var çok fena o yüzden merak içindeyim
en başta hayırlı ve gönüllerimize göre olması önemli canım, ben en son çocukla tanıştırıldığımda çok stres içindeydim. Zorlamayla olmuyor ya. Spontan olsun hayırlısı olsun gönlümüze göre olsun.evet canım.. çok şükür bugünümüzehaftasonu kahvaltı yaptık, gezdik filan.. darısı tüm isteyenlerin başına diyorum, dua ediyorum başta sizlere ve isteyen herkese..
en başta hayırlı ve gönüllerimize göre olması önemli canım, ben en son çocukla tanıştırıldığımda çok stres içindeydim. Zorlamayla olmuyor ya. Spontan olsun hayırlısı olsun gönlümüze göre olsun.
Allah size de hayırlısını versin. Bu çocuk hakkında hayırlısıyla tez vakitte olaylar gelişsin inşallah canım.
aynen öyle canım, nasipse ısındırır rabbim.hayırlı ise, güzel ilerlesin. şu an ikimiz içinde güzel gidiyor
Sen de haklısın canım, yanında rahat olmak huzur bulmak çok önemli ve tabi ki biraz da kısmet, vakti geldiyse içine öyle bir his düşer ki; engel olamaz kimse..
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
bırrrrrrkızlar yalnız çok soğuk yaaa..
günaydın kızlarnasılsınız? gülümsün nasılsın.. yine aybaşı geldi, hatta yılsonu.
turkuazzz,dünden bugüne nasılsın
Tuhafım cnm
Tam anlatamıyorum anlamıyorum içimi
Allah ım hayırlı kapılar açsın inş. Amin
Ben aklıma geldikçe dua edeceğim sana canım, hakkında her şeyin hayırlısı olur inşallah,sen de umudunu kaybetme,dua etmeye devam et...
Saol cnm Allah razı olsun.
Bakalım zamqn ne getirecek. Herşeyin hayırlısı.
Allah ım rlbet yeni bir kapı açacaktır.
hepimiz icin guzel bir yil olsun dilerim, tesekkur ederim asli, iyi geceler.. iyi Geceler Kizlar..iyi akşamlar canım. iyiyiz, sizin de iyi olmanıza sevindik
zaman çabuk geçiyor, yeni yılda güzel şeyler olur inşallah.
selamlar kızlar
tuğçem senden ben melek kartı çekmeni istesem aşk hayatı ve kararsızlık için
Merhaba canım...
Aşk hayatın için başarı kartı gözüküyor canım.
Hep böyle gitmeyecek zirvede olacaksın ve herşey geride kalacak canım.
Kararsızlığın için bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle.
O bilgelik sende var.
senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor diyor kartın canım.
inşallah canım, hayırlısıylaiyi akşamlar canım. iyiyiz, sizin de iyi olmanıza sevindik
zaman çabuk geçiyor, yeni yılda güzel şeyler olur inşallah.
ne oldu Turkuaz, yeni birisi mi var? yoksa iş meselesi mi? Allah yardımcın olsun canım.Tuhafım cnm
Tam anlatamıyorum anlamıyorum içimi
Allah ım hayırlı kapılar açsın inş. Amin
çok teşekkür ederim tuğçem iyi hissettiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?