- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.481
Aynen Tuğçe yaa,,, çok soğuk. Allah dışarıda çalışanlara ve dışarıda yaşayanlara yardım etsin.Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Bugün havalar iyice soğudu.
Ben evdeyim şimdilik.:126:
Aynen Tuğçe yaa,,, çok soğuk. Allah dışarıda çalışanlara ve dışarıda yaşayanlara yardım etsin.
Amin canım...
Nişanlım aradı şimdi. sOĞUkta çalışıyor şuan.
Soğuktan kollarım uyuştu dedi.
Üzüldüm.
Allah yardımcıları olsun hepsinin.
iş vardı kaldım.selam kızlar,gülümsün sen bu saatte pek olmazdın ama
iş vardı kaldım.
nasılsın Aslı?
Yalnız mısın?
Ailen yanında değil sanırım.
Bugün o şahane menülerinden ne yaptın bakalım?
Sen de benim gibisin. Ben de bitki çaylarını sevmiyorum. Yanında muhakkak küçük bir şey yiyorum. Mesela kuru kayısı, kuru incir ya da kuru yemiş...Kolay gelsin canım, teşekkürler iyiyim canım, menü vasattı, brokoli ve hazır çorbaşu an da eti cin eşliğinde bitki çayı içiyorum yine
Sen de benim gibisin. Ben de bitki çaylarını sevmiyorum. Yanında muhakkak küçük bir şey yiyorum. Mesela kuru kayısı, kuru incir ya da kuru yemiş...
Afiyet olsun canım bu arada...
Ben kapatıyorum bunu. İyi akşamlar...
inşallah canım, hayırlısıyla
ne oldu Turkuaz, yeni birisi mi var? yoksa iş meselesi mi? Allah yardımcın olsun canım.
amin canım inşallahişle ilgili canım.
Bakalım Allah hayırlı bir kapı açar inş en yakın zamanda
ben de şuna bayılmıştım ve de çok duygulanmıştım.
iş :102:Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz?
iş :102:
sen neler yapıyorsun?
Aaa! Sahi ben sizi gördüm bu gece rüyamda... Nişanlını ve seni... Ufak bir sorun vardı onu konuşuyordunuz. Yengemlerin evinin orada... Hayır olsun.
merhaba kızlarbende çalıştım bütün gün :126::126::126:, bu aylık ödemeleri de planladım.. hayırlısı artık yılsonu. işleri biriktirmemek lazım.. bugün hava güneşliydi. keyifli akşamlar hepinize
iş :102:
sen neler yapıyorsun?
Aaa! Sahi ben sizi gördüm bu gece rüyamda... Nişanlını ve seni... Ufak bir sorun vardı onu konuşuyordunuz. Yengemlerin evinin orada... Hayır olsun.
Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?