30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iş vardı kaldım.
nasılsın Aslı?
Yalnız mısın?
Ailen yanında değil sanırım.
Bugün o şahane menülerinden ne yaptın bakalım?

Kolay gelsin canım, teşekkürler iyiyim canım, menü vasattı, brokoli ve hazır çorba şu an da eti cin eşliğinde bitki çayı içiyorum yine

Kolay gelsin canım, teşekkürler iyiyim canım, menü vasattı, brokoli ve hazır çorba şu an da eti cin eşliğinde bitki çayı içiyorum yine
Sen de benim gibisin. Ben de bitki çaylarını sevmiyorum. Yanında muhakkak küçük bir şey yiyorum. Mesela kuru kayısı, kuru incir ya da kuru yemiş...

Afiyet olsun canım bu arada...

Ben kapatıyorum bunu. İyi akşamlar...

sağol canım,evet öyle tadı çıkıyor ama yine de bitki çayı içmekten de geri kalmıyorum bir şekilde iyi akşamlar

bende vicdan diye bir dizi vardi, ona bakindim, dus aldim, yatiyorum kizlar, cook soguk siki giyinin.. iyi geceler ..

iş :102:
sen neler yapıyorsun?
Aaa! Sahi ben sizi gördüm bu gece rüyamda... Nişanlını ve seni... Ufak bir sorun vardı onu konuşuyordunuz. Yengemlerin evinin orada... Hayır olsun.

Hayrolsun canım.
Doğru görmüşsün.
Öyle birşeyi konuştuk dün ve bugün. :)

merhaba kızlar bende çalıştım bütün gün :126::126::126:, bu aylık ödemeleri de planladım.. hayırlısı artık yılsonu. işleri biriktirmemek lazım.. bugün hava güneşliydi. keyifli akşamlar hepinize

iş :102:
sen neler yapıyorsun?
Aaa! Sahi ben sizi gördüm bu gece rüyamda... Nişanlını ve seni... Ufak bir sorun vardı onu konuşuyordunuz. Yengemlerin evinin orada... Hayır olsun.

Vay rüyan çıkmış gülümsün,kalbin temiz demek ki,bizi de gör az rüyanda,ama umutlu,mutlu olsun mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…