30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyi akşamlar herkese eti cinimi yedim, bitki çayımı içtim başım çok ağrıyor, hap içmedim, yatacağım sanırım.

Kizlar bana moral verin. Salya sumurk agliyorum gecenin bir yarisi. Kirk yilin basinda bana turkiyeden bir talip cikti. Ailem razi degil. Ben okumusum turkiyede yapamam. Baska niyetle istiyor os seni. Bende tamam dedim kirk yasina kadar boyle kaliyim. Benim kim alir. Cok agliyorum yaa ...

Canım üzülme. Öncelikle o kişiyi tanıyanlara soruşturun.
İkinci olarak ailen senin onlardan uzaklaşmanı istemiyor olabilirler canım.
Hayırlısı ise bu kısmet senin için olur diye düşünüyorum.

Ohh afiyet olsun canım.
Ne okuyorsun?
İyi geceler sana da canım.

teşekkür ederim canım,uyumak iyi geldi. afiyet olsun sana. sen ne güzel kitap okuyorsun, ben ne zamandır kitap okumuyorum:26:

dügümlere üfleyen kadinlar'i okuyorum canim. günaydın kizlar. bakma asli, aslinda bu kitap yazdan kalma bitirmeye çalişiyorum.

evet. aileler bunu düşünür, yazdigin kadariyla bu sonuç çikiyor. benim ailemde bunu çok önemsiyor.
iyi-kötü gününde yaninda olmak istiyorlar.
düşünceleri hep bu yonde.
herkes için geçerli degil tabii. olacaksa zaten olur, dua et.

sen yurtdışında mıydın bilmiyordum. orada doğup büyüdüysen burada zorlanabilirsin o bakımdan doğru demişler ama çocukla nasıl görüşeceksiniz, sen buraya gelebilecek misin ya da o oraya...yalnız sen evlenme mevzusuna çok kaptırmışsın kendini canım, bu mevzuyu sürekli düşünüp kendini üzüyorsun boş yere, oralarda kendini meşgul edecek şeyler, yeni hobiler vs. bul bence, ben buna bağlıyorum bu durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…