- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.521
iyi akşamlar herkeseeti cinimi yedim, bitki çayımı içtim başım çok ağrıyor, hap içmedim, yatacağım sanırım.
Gecmis olsun asli, bende kitap okuyorum limonlu bir cay yaptim. iyi geceler tugce ve diger kizlar..iyi akşamlar herkeseeti cinimi yedim, bitki çayımı içtim başım çok ağrıyor, hap içmedim, yatacağım sanırım.
Gecmis olsun asli, bende kitap okuyorum limonlu bir cay yaptim. iyi geceler tugce ve diger kizlar..
Geçmiş olsun canım.
Uyanırsın belki ilerleyen saatlerde.
Gecmis olsun asli, bende kitap okuyorum limonlu bir cay yaptim. iyi geceler tugce ve diger kizlar..
Ne yapıyım canım ya.
Bu saatte makarna çekti canım onu yaptım yiyorum.
Onun dışında düğün yeri arayışındayım.
Biraz stresli ama Allah'a teslim ediyorum bu işi.
Sen neler yapıyorsun?
Sağol canım,bayağı hafifledi,onbuçuk gibi telefona uyandım, gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum.
Kizlar bana moral verin. Salya sumurk agliyorum gecenin bir yarisi. Kirk yilin basinda bana turkiyeden bir talip cikti. Ailem razi degil. Ben okumusum turkiyede yapamam. Baska niyetle istiyor os seni. Bende tamam dedim kirk yasina kadar boyle kaliyim. Benim kim alir. Cok agliyorum yaa ...
sanki beni anlattın
Ohh afiyet olsun canım.
Ne okuyorsun?
İyi geceler sana da canım.
teşekkür ederim canım,uyumak iyi geldi. afiyet olsun sana. sen ne güzel kitap okuyorsun, ben ne zamandır kitap okumuyorum:26:
Uymuşsun ki ortalarda yoksun canım. :)
Ben de dergi okudum, beyaz showu izledim.
Canım üzülme. Öncelikle o kişiyi tanıyanlara soruşturun.
İkinci olarak ailen senin onlardan uzaklaşmanı istemiyor olabilirler canım.
Hayırlısı ise bu kısmet senin için olur diye düşünüyorum.
Kizlar bana moral verin. Salya sumurk agliyorum gecenin bir yarisi. Kirk yilin basinda bana turkiyeden bir talip cikti. Ailem razi degil. Ben okumusum turkiyede yapamam. Baska niyetle istiyor os seni. Bende tamam dedim kirk yasina kadar boyle kaliyim. Benim kim alir. Cok agliyorum yaa ...
gunaydın iyi haftalar kizlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?