- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.541
Yağmurlu ve soğuk İzmir'den herkese merhabaa...
burası da öyle,tüm Türkiye yağışlı veya karlı sanırım.
Olabilir canım. :)
Gidicekmisin yürüşe?
yok bu yağmurda gözüm almıyorhava karardı,ışığı yaktım evde...
Yağmur durdu biraz burda.
Tam ev havası var. :126:
burada yağıyor halen, kasvetli bir ev havası var
Anlayana,okuyana
Ben dergiler aldım.
Cosmopolitan ve wedding...
Bir de Pucanın Ay hadi inşallah kitabını aldım biraz eğlenmek için. :)
bende de bir iki dergi var,en azından resimlerine bakarım
sen yurtdışında mıydın bilmiyordum. orada doğup büyüdüysen burada zorlanabilirsin o bakımdan doğru demişler ama çocukla nasıl görüşeceksiniz, sen buraya gelebilecek misin ya da o oraya...yalnız sen evlenme mevzusuna çok kaptırmışsın kendini canım, bu mevzuyu sürekli düşünüp kendini üzüyorsun boş yere, oralarda kendini meşgul edecek şeyler, yeni hobiler vs. bul bence, ben buna bağlıyorum bu durumu...
Bilemiyorum ama piskolojik olarak cok cokmus durumdayim. Kimse destek olmuyor. Ailem tatile gittigi zaman ben yanliz kaliyorum is nedeniyle. Kimse arayip sormuyor. Herkes kendi halinde. Talipler gelmiyors gelsede kirk yilda bir vazgeciyorlar benden. Dualara sarildim.
merhaba hatunlarkahvaltımı yaptım, odamı temizleyeceğim, sonra duş alıp dışarı çıkacağım. bugün yağış yok ama hava soğuk.
merhaba hatunlarkahvaltımı yaptım, odamı temizleyeceğim, sonra duş alıp dışarı çıkacağım. bugün yağış yok ama hava soğuk.
napalım bizi elimizden tutup dışarı çıkarcak bi eşimiz yokki bıcır bıcır çocuğumuz falanyağsada evdeyim açsada ama evde kalmak ne zormuş yahu
Cok guzel yapiyorsun asli. Banada dua et caim.
Merhaba canım.
Evet güneşli gözüküyor ama soğuk dediğin gibi.
güneşe aldanmamak lazımama güneşi görmek bile bana pozitif enerji veriyor, kışın ne yapacağım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?