30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bilemiyorum ama piskolojik olarak cok cokmus durumdayim. Kimse destek olmuyor. Ailem tatile gittigi zaman ben yanliz kaliyorum is nedeniyle. Kimse arayip sormuyor. Herkes kendi halinde. Talipler gelmiyors gelsede kirk yilda bir vazgeciyorlar benden. Dualara sarildim.

Çok yükleniyorsun kendine, yıpranmışsın, işten izin imkanın yok mu, ya Türkiye'ye gel ya başka yakın ülkelere git gez, senin de vardır kısmetin elbette bir yerde, sadece bu konuyu bu kadar büyütme gözünde, sağlıklısın, işin var, kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun, zaman zaman bizim de kafamıza takılıyor doğrudur ama sen her konuşmanda ağzını kısmetten açıyorsan orada bir sorun vardır demektir, bu kadar takıp üstüne düşersen olmaz da zaten...

merhaba hatunlar kahvaltımı yaptım, odamı temizleyeceğim, sonra duş alıp dışarı çıkacağım. bugün yağış yok ama hava soğuk.

merhaba hatunlar kahvaltımı yaptım, odamı temizleyeceğim, sonra duş alıp dışarı çıkacağım. bugün yağış yok ama hava soğuk.

napalım bizi elimizden tutup dışarı çıkarcak bi eşimiz yokki bıcır bıcır çocuğumuz falan yağsada evdeyim açsada ama evde kalmak ne zormuş yahu

napalım bizi elimizden tutup dışarı çıkarcak bi eşimiz yokki bıcır bıcır çocuğumuz falan yağsada evdeyim açsada ama evde kalmak ne zormuş yahu

benim de yok zaten,ben de tek başıma çıkacağım,dün hava yağışlıydı evdeydim tüm gün zaten,bugün hava iyi,niye hapis gibi kendimi eve kapayayım ki,yürür açılır rahatlarım biraz hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…