- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.581
simit kurabiye yaptım canım,dışı güzel de içini bana sor
İlk deneyiminmiydi canım? :)
ortaokuldayken yapardım güzel olurdu,komşunun tarifi idi. bunun tarifini internetten buldum, benziyordu hatırladığım kadarıyla tarif ama farklıymış demek ki, kıtır kıtır olmuş ama istediğim gibi değil,bir dahakine farklı bir tarif deneyeceğim
Bir dahakine artık kısmet canım.
sıcak sıcak nasıl yediysem dilim çok kötü acıyoriyi geceler canım
Vayy demek ki kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz hunharca yemişsin canım.
Geçmiş olsun.
İyi geceler.
Ağlama dua et. Bu kadar da takılma lütfen. Biz de aynı durumdayız. Allah hayırlısını versin.Kizlar bana moral verin. Salya sumurk agliyorum gecenin bir yarisi. Kirk yilin basinda bana turkiyeden bir talip cikti. Ailem razi degil. Ben okumusum turkiyede yapamam. Baska niyetle istiyor os seni. Bende tamam dedim kirk yasina kadar boyle kaliyim. Benim kim alir. Cok agliyorum yaa ...
Canım üzülme. Öncelikle o kişiyi tanıyanlara soruşturun.
İkinci olarak ailen senin onlardan uzaklaşmanı istemiyor olabilirler canım.
Hayırlısı ise bu kısmet senin için olur diye düşünüyorum.
evet. aileler bunu düşünür, yazdigin kadariyla bu sonuç çikiyor. benim ailemde bunu çok önemsiyor.
iyi-kötü gününde yaninda olmak istiyorlar.
düşünceleri hep bu yonde.
herkes için geçerli degil tabii. olacaksa zaten olur, dua et.
Tuğçe , Aslı ve Petunya'ya katılıyorum.sen yurtdışında mıydın bilmiyordum. orada doğup büyüdüysen burada zorlanabilirsin o bakımdan doğru demişler ama çocukla nasıl görüşeceksiniz, sen buraya gelebilecek misin ya da o oraya...yalnız sen evlenme mevzusuna çok kaptırmışsın kendini canım, bu mevzuyu sürekli düşünüp kendini üzüyorsun boş yere, oralarda kendini meşgul edecek şeyler, yeni hobiler vs. bul bence, ben buna bağlıyorum bu durumu...
Amin inşallahyakında kendi yuvanın saadetini de yaşayacaksın inşallah.
Buradayım Tuğçe, iyiyim iş yerindeyim. Hafta sonu saçıma kına yaktık. Turuncu olur diye korktum ama neyse ki olmadı. Cevizin dış yeşil kabuğunu kaynattım. Onunla yoğurduk kınayı. Güzel oldu.İyi haftalar kızlar.
Nasılsınız?
Buradayım Tuğçe, iyiyim iş yerindeyim. Hafta sonu saçıma kına yaktık. Turuncu olur diye korktum ama neyse ki olmadı. Cevizin dış yeşil kabuğunu kaynattım. Onunla yoğurduk kınayı. Güzel oldu.
Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?
Düğün yeri meselesi ne oldu?
Buradayım Tuğçe, iyiyim iş yerindeyim. Hafta sonu saçıma kına yaktık. Turuncu olur diye korktum ama neyse ki olmadı. Cevizin dış yeşil kabuğunu kaynattım. Onunla yoğurduk kınayı. Güzel oldu.
Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?
Düğün yeri meselesi ne oldu?
Naber Aslıcım?
Midemi şişirdim.
Banyoya girmek için biraz midemin yatışmasını bekliyorum.
iyiyim canım dinleniyorum, sen nasılsın, ne yedin yine
Söylemesi ayıp, annem yoğurtlu kemik suyu çorbası ve de lahana sarması yapmış.Sen ne yedin canım? :)
afiyet olsun canım, bayılırım lahana sarmasınaben brokoli yedim, pek bir şey yemedim, acıktım
Ben de severim canım. :)
Sen bence birazdan yersin gene birşeyler.
Brokoli doyurmaz pek.
bu kadar hatun bekarmı yani hemde 30 yaşında ya inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumay bi benim sanıyodum bu yaşta bekar kalan bende geldim aranıza yer banada? kafiyeli oldu hee
Evet bekarız canım.
Hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?