- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.601
teşekkür ederim canım. nasılsınız neler yaparsıınız tanışalım benim çok sıkıcı bi hayatım var malesef :2:
Kizlar ben galiba ' 30 yas sendromunu' yasiyorum su an. Google'dan baktim bayai makaleler cikiyor. Ben napicam ya boyle. Surekli agliyorum.
Kizlar ben galiba ' 30 yas sendromunu' yasiyorum su an. Google'dan baktim bayai makaleler cikiyor. Ben napicam ya boyle. Surekli agliyorum.
Benim saçlarım da açık renk canım. Ondan turuncu olur sandım.güle güle kullan yeni saçınıbeyaz saçta turuncu oluyor kına sanırım, ninelerimizde öyle en azından
hoş geldiniz.bu kadar hatun bekarmı yani hemde 30 yaşında ya inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumay bi benim sanıyodum bu yaşta bekar kalan bende geldim aranıza yer banada? kafiyeli oldu hee
ben evlenmek değil de anne olmak delisi oldum bir dönem. çünkü oldu bitti anaçtım. fakat baktım ki senin istemen ile değil Allah'ın istemesiyle oluyor. boş verdim. hâlâ çok seviyorum bebeikoları ama ne yapayım? vardır benim de bir zamanım herhalde... Rabbim hayırlısıyla bana da yazmıştır mutlu bir evlilik, mutlu bir yuva ve sağlıklı bebekler inşallah.Kizlar ben galiba ' 30 yas sendromunu' yasiyorum su an. Google'dan baktim bayai makaleler cikiyor. Ben napicam ya boyle. Surekli agliyorum.
merhaba kızlar; uzun zamandır yazmıyordum topiğe. içimde koyu bir sıkıntı var; hiçbirşeyden umudum bile yok. umut olmazsa hayaller olmazsa insan neye tutunur da yaşar
merhaba kızlar; uzun zamandır yazmıyordum topiğe. içimde koyu bir sıkıntı var; hiçbirşeyden umudum bile yok. umut olmazsa hayaller olmazsa insan neye tutunur da yaşar
simit kurabiye yaptım canım,dışı güzel de içini bana sor
umut bekleyecek hiçbirşeyim yok da ondan...Niye bu kadar umutsuzsunuz ki anlamadım?
2,5 yıllık sevgilimden ayrıldım.2 ay olmak üzere.onu çok özlüyorum ama kalbim o kadar kırık ki affedemiyorum.affedeceğimi de hiç mi hiç sanmıyorum. ha zaten affetmemi isteyen af dileyen de yok.. (dilese de af etmem) bugün de içimde bir sıkıntı var işte.merhaba canım
sıkıntın havalardan olabilir mi
yoksa takıldığın özel bir durum mu?
bşylerle meşgul olmaya, mutlu olmaya çalışmalısın
bol bol dua et sakın isyan etme
uzun süreli birliktelik sonrası ayrılık zor tabi. alışkanlık da var, ama ilgilenecek başka şeyler bulmalısınız. hakkınızda hayırlısı olsun. bu ruh halinizde havanın da çok etkisi var unutmayın
neden ayrıldınız prenses?
umut bekleyecek hiçbirşeyim yok da ondan...
2,5 yıllık sevgilimden ayrıldım.2 ay olmak üzere.onu çok özlüyorum ama kalbim o kadar kırık ki affedemiyorum.affedeceğimi de hiç mi hiç sanmıyorum. ha zaten affetmemi isteyen af dileyen de yok.. (dilese de af etmem) bugün de içimde bir sıkıntı var işte.
Benimde 2 yıllık ilişkim bitti yakın bir zamanda. Napalım hayata mı küselim yani :) iyi şeyler düşün iyi olsun :)
yoo genelde iyiyim zaten. bugün öyle bir içim sıkıldı işte.
sağ ol canım dualarına aminnnnn! Senin de allah gönlüne göre versin.merhaba güzel kızlar nasılsınızNe zamandır yazamadım. Günler çabuk geçiyor.
Aslı ve tuğçe yukarıda yazdıklarınız çok beğendim, tekrar alıntılamadım uzun diye. Ama gerçekten herkes aynı duyguları hissediyor.
Bir geçiş dönemi olsa gerek, zamanla alışıyor insan ya da şartlar değişiyor. şu an hayatımda biri var ve plan yapabiliyoruz. Bu gerçekten güzel bir duygu.rabbim herkesi hayırlı bir insanla karşılaştırsın..
Haftasonu boğaz turu yaptık, çok keyifliydi. Kuzenlerimle görüştüm uzun süredir görüşmemiştik. Havalar da çok soğudu bu akşama doğru kar bekleniyor, bakalım yağarsa yine yazarım size burdan, haber veririm
Gülümsün, nasılsın
dediğin gibi herkesin bir zamanı vardır, allah gönlüne göre versin, dualarını kabul etsin inşallah.
dert etme dua etmerhaba kızlar; uzun zamandır yazmıyordum topiğe. Içimde koyu bir sıkıntı var; hiçbirşeyden umudum bile yok. Umut olmazsa hayaller olmazsa insan neye tutunur da yaşar
ben debende dereotlu peynirli kurabiye seviyorum canım
yoo genelde iyiyim zaten. bugün öyle bir içim sıkıldı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?