- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.021
Gel tabi ki canım.
Hoş geldin
Burda 28 yaşında arkadaşlarımız da var.
topiğimizin mimarı kendine iyi bakiyi akşamlar kızlar
Gel tabi ki canım.
Hoş geldin
Burda 28 yaşında arkadaşlarımız da var.
benden bahsediyorsan beni 29 say artik sen
geldim hoşbulduk hanımlar neler yaparsınız benim her zamanki gibi ev iş arası gidip gelen bir yaşantım var çok sıkılıyorum siz nasıl zaman geçirirsiniz.bir önerileriniz varmı sosyallik açısından tamamen kısıtlı bir yerdeyim en azından bir kitap önerisi olacak olan varmı böyle beni alıp götürsün biyerlere
canım ne iş yapıyorsun?
Ben tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum. 31 yaşındayım.
kİTAP OLARAK roman mı tercih ediyorsun?
Bende öğretmenim bir köy okulunda burada vakit geçirmek oldukça zor.Evet romanlara bayılırım,onun dışında kendimi daha da geliştirebileceğim güzel kitaplar varsa yararlanmak isterim bildiğiniz varsa tabi.
Benim ilgi alanım kişisel gelişim canım.
Bilmem ilgini çeker mi?
Neden olmasın tabikide .
Evet canım aklıma sen geldin. :)
Daha çıtırsın canım.
gel tabii ki canim, hosgeldin, ogretmensin demek ne guzel..ben ist. bu sehirde yasadin mi zaman yetmiyor insana.. Sen hangi sehirdesin? meslektaslarinla vakit gecirebilirsiniz mesela, tekrar hosgeldin.30 olmama 2 yaş kaldı bende gelebilirmiyim aranıza hanımlar.
:) Günaydın. İşlerim ters gitti canım sıkıldı. Ne habersiniz. Bende akşam dizimi izledim ama topiği ziyaret edemedim. Birikmiş dua birikimim vardı anca 1 saat te bitti
günaydın canımallah kabul etsin, bende dua okudum dün gece. hepimiz için.
günaydın kızlarhayırlı cumalar keyifli güzel bir haftasonu olsun
suskun; geçen birisine daha sordum bekar mısınız* diye.. kız içini çeke çeke '' çok çok çoook bekarım'' dedi ona güldüm şimdi o geldi aklıma.
Herşeyin hazır demek ki canım. :)
Hayırlı bir eşte hayatına geldi mi tamamdır.
günaydın canımallah kabul etsin, bende dua okudum dün gece. hepimiz için.
günaydın kızlarhayırlı cumalar keyifli güzel bir haftasonu olsun
tam yazarkan aklım başka yere gitti ne yazacağımı unuttum..
bekarlıktan bıkmadım ki ben. yanlız olmaz çok zorama ne bileyim özgür olmata güzel. Sevgilin, eşin olmaması da zor ...
Aynen senelerdir bekliyorum ama bir göz kırpıp gidiyor kısmet. Kaderimde inşallah hayalini kurduğum evlilik gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?