30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İnşallah Tuğcecim :) öyle olur.
bir arkadaşım var facebookta her cümlesinin sonuna gülümseme koyar. Acaba bu bey benle konuşmaktan mutlu olma ifadesinde bulunur acep sormak istedim. çünkü bende gülümseme koyarım ama mutlu olduğum zaman. sizde öyle misiniz?

Ben de öyleyim canım :)
Fakat bu bey sana özelden de yazıyor mu?
Bu da önemli canım.
Eğer sana özelden mesajlar da yazıyorsa hoşlanıyor demektir.

yüz yüze konuşurken de gülümser. reelde karşılaşırız facebookta konuşuruz. ama biraz samimi konuşmaya başladık. yüz yüze gelince çok garip oldu ben ne yapacağımı şaşırdım. halende şaşırıyorum. doğal ve sakin olmaya çalışıyorum ama sanırım beğenim fazlalaştı

30 olmama 2 yaş kaldı bende gelebilirmiyim aranıza hanımlar.
aramıza hoş geldiniz. :87:

Kürk Mantolu Madonna, bulunduğum başlıklarda hep altta görüyorum seni. Okypete'den sonra ikinci hayranlık duyduğun şanslı benmiyim
Saygılar
o gizli hayranın ben de açık hayranınım COOL! :) önceki nickine de hayrandım biliyorsun ama o zamanlar seni tanımıyordum. hatta onun sen olduğunu çok sonra öğrendim.

günaydın canım allah kabul etsin, bende dua okudum dün gece. hepimiz için.

günaydın kızlar hayırlı cumalar keyifli güzel bir haftasonu olsun
Allah razı olsun Petunyacığım, duaların hayırlısıyla kabul olur inşallah.
tam yazarkan aklım başka yere gitti ne yazacağımı unuttum..

bekarlıktan bıkmadım ki ben. yanlız olmaz çok zor ama ne bileyim özgür olmata güzel. Sevgilin, eşin olmaması da zor ...

...
Suskun_Sultan, aynen öyle... bekarlık güzel, birisi olsa onunla mı uğraşacağım diyor insan ama bazen de yalnızlık üzüyor... gelgitler yaşıyoruz böyle.

Bu söz beni anlatıyor ve çok hoşuma gitti kızlar;

Bir tek kalbin kırılmasını önleyebilirsem Ya da küçük bir kuşu yuvasına koyabilirsem. Bir yaşamdan acıyı alabilirsem Ya da bir acıyı hafifletebilirsem Boşuna yaşamamış olacağım… Emily DICKINSON

iyi aksamlar guzel hatunlar
bugun alisveris yaptim, bir hirka, iki kupe ve bir kolye aldim,yalniz kupenin birini yasli isi almisim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…