- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.041
İnşallah Tuğcecim :) öyle olur.
bir arkadaşım var facebookta her cümlesinin sonuna gülümseme koyar. Acaba bu bey benle konuşmaktan mutlu olma ifadesinde bulunur acep sormak istedim. çünkü bende gülümseme koyarım ama mutlu olduğum zaman. sizde öyle misiniz?
Ben de öyleyim canım :)
Fakat bu bey sana özelden de yazıyor mu?
Bu da önemli canım.
Eğer sana özelden mesajlar da yazıyorsa hoşlanıyor demektir.
Evet öyle oluyor canım
O zaman hakkınızda hayırlısı olsun diyelim canım.
aramıza hoş geldiniz. :87:30 olmama 2 yaş kaldı bende gelebilirmiyim aranıza hanımlar.
o gizli hayranın ben de açık hayranınım COOL! :) önceki nickine de hayrandım biliyorsun ama o zamanlar seni tanımıyordum. hatta onun sen olduğunu çok sonra öğrendim.Kürk Mantolu Madonna, bulunduğum başlıklarda hep altta görüyorum seni. Okypete'den sonra ikinci hayranlık duyduğun şanslı benmiyim
Saygılar
Allah razı olsun Petunyacığım, duaların hayırlısıyla kabul olur inşallah.günaydın canımallah kabul etsin, bende dua okudum dün gece. hepimiz için.
günaydın kızlarhayırlı cumalar keyifli güzel bir haftasonu olsun
Suskun_Sultan, aynen öyle... bekarlık güzel, birisi olsa onunla mı uğraşacağım diyor insan ama bazen de yalnızlık üzüyor... gelgitler yaşıyoruz böyle.tam yazarkan aklım başka yere gitti ne yazacağımı unuttum..
bekarlıktan bıkmadım ki ben. yanlız olmaz çok zorama ne bileyim özgür olmata güzel. Sevgilin, eşin olmaması da zor ...
...
canım iyiyim sağ ol, yoğun bir gündü. anca girdim. sen nasılsın?Nasılsın Gülümsüncüm?
canım iyiyim sağ ol, yoğun bir gündü. anca girdim. sen nasılsın?
çeyizlerine baktım. çok hoşlar. güle güle kullanman nasip olur inşallah.
Merhaba canım.
Nasıl gidiyor?
haftasonuna girdiğimiz için bomba gibi
senin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?