30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Madam cocodan havlu aldım ben canım.
Havlularını beğendim sadece.
English homedanda tepsilerim var. :)
Esseden de aldıklarım oldu.
Sen de başladın mı çeyiz yapmaya?

başlasam iyi olucak galiba ben mutfak gereçlerinden önemli olanlarını almıştım. çelik set, yemek takımı, kaşık-çatal vs. şimdi günlük değişik şeylere bakınıyorum işte hayırlısı hepimize inş.

benim annemde üniversite bitince hemen aldı çatal-bıçak tabak. marketlerden çıkan hediyelik eşyaları bana çeyiz diye atıyor 7 senedir çeyiz yapıyor artık bütün evi düzünce bana evlilik kısmet olacak herhalde :)

A-aa! Neden ki?

Ben mide ağrısı sen bulantı.

Hoş geldin bu arada canım.

Öğlen et yedim azıcıkta olsa, etle pek aram yok. Hem ondan sanırım, hemde kına kokusuna hiç tahammül edemiyorum ama yaklaşık 3 yıldır saçlarıma aralıklarla yeşil kına uyguluyorum. Rengi gün ışığında muhteşem oluyor diye, ama günlerce saçım kokuyor, ölüyorum mide bulantısından :2:

Et ile benim de aram yok.
Kına ilk defa bu sene yaktım. :)
Güzel oldu. :)

geçmiş olsun, topiğe hoşgeldin bu arada. gülümsün aracıyla geldin sanırım.
kendini tanıtmışmıydın? neler yapıyorsun ?

Teşekkür ederim hoşbuldum, 30 yaşındayım bekarım, bilgisayar mühendisiyim, şuan çalışmıyorum, istanbuldayım, evet gülümsün aracılığı ile geldim

Et ile benim de aram yok.
Kına ilk defa bu sene yaktım. :)
Güzel oldu. :)

Ben üç yıldır kullanıyorum kına. Kimyasallarla uğraşamam, zaten saçım kestane idi, sarı-karamel de istemedim hiç, şimdi muhteşem bir kızıl kestane. Kına oturduğunda saça harika duruyor. Bana sokakta hep çevirip sorarlar, boyanızın numarası nedir ya da hangi kuaförde boyatıyorsunuz diye. Yeşil kına diyorum bakakalıyorlar
Ama çok kötü kokuyor ya, 1 hafta çıkmıyor kokusu, sanırım artık iyice rahatsız etmeye başladı beni midemi bulandırıyor

Şu anda çalışmadığını bilmiyordum. :26: ​Umreden sonra devam edeceksin sanırım?

:97:
İstifa ettim, dayanamıyorum ikiyüzlü, çıkarcı insanlarla çalışmaya Umre olayım var diye tam kapsamlı iş bakamıyorum, döndükten sonra yine iş aramaya başlayacağım ama ben mesleğimi de sevmiyorum be gülüm Tam kabus gibi bu ara hissettiklerim

Ben saçı beslesin diye yaktım. Renk otursun diye gene yakacağım inşallah. Aklımda...

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…