- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.981
Madam cocodan havlu aldım ben canım.
Havlularını beğendim sadece.
English homedanda tepsilerim var. :)
Esseden de aldıklarım oldu.
Sen de başladın mı çeyiz yapmaya?
Ben de :) İnşallah yani.
Banyo , kıyafet hazırlığı vs. vakit kaldığı kadar...
Ne haber ASLI?
(Senin TURKUAZ'a yaptığın gibi)
Ben de :) İnşallah yani.
Banyo , kıyafet hazırlığı vs. vakit kaldığı kadar...
Ne haber ASLI?
(Senin TURKUAZ'a yaptığın gibi)
başlasam iyi olucak galiba ben mutfak gereçlerinden önemli olanlarını almıştım. çelik set, yemek takımı, kaşık-çatal vs. şimdi günlük değişik şeylere bakınıyorum işte hayırlısı hepimize inş.
:) bende 83 mayıs doğumluyum
A-aa! Neden ki?Mide bulantısından öleceğim sanırım
A-aa! Neden ki?
Ben mide ağrısı sen bulantı.
Hoş geldin bu arada canım.
çalışıyor musun canım? bekarsınız sanırım birde ?
Mide bulantısından öleceğim sanırım
Et ile benim de aram yok.Öğlen et yedim azıcıkta olsa, etle pek aram yok. Hem ondan sanırım, hemde kına kokusuna hiç tahammül edemiyorum ama yaklaşık 3 yıldır saçlarıma aralıklarla yeşil kına uyguluyorum. Rengi gün ışığında muhteşem oluyor diye, ama günlerce saçım kokuyor, ölüyorum mide bulantısından :2:
geçmiş olsun, topiğe hoşgeldin bu arada. gülümsün aracıyla geldin sanırım.
kendini tanıtmışmıydın? neler yapıyorsun ?
Şu anda çalışmadığını bilmiyordum. :26: ​Umreden sonra devam edeceksin sanırım?Teşekkür ederim hoşbuldum, 30 yaşındayım bekarım, bilgisayar mühendisiyim, şuan çalışmıyorum, istanbuldayım, evet gülümsün aracılığı ile geldim
Et ile benim de aram yok.
Kına ilk defa bu sene yaktım. :)
Güzel oldu. :)
Teşekkür ederim hoşbuldum, 30 yaşındayım bekarım, bilgisayar mühendisiyim, şuan çalışmıyorum, istanbuldayım, evet gülümsün aracılığı ile geldim
Şu anda çalışmadığını bilmiyordum. :26: ​Umreden sonra devam edeceksin sanırım?
iyi yaptın geldinaynı yaştayız seninle. bende istnbul
Evet bekarım. çalışıyorum
Ne güzel, memnun oldum çok, siz çalışıyormusunuz :26:
Ben saçı beslesin diye yaktım. Renk otursun diye gene yakacağım inşallah. Aklımda...Ben üç yıldır kullanıyorum kına. Kimyasallarla uğraşamam, zaten saçım kestane idi, sarı-karamel de istemedim hiç, şimdi muhteşem bir kızıl kestane. Kına oturduğunda saça harika duruyor. Bana sokakta hep çevirip sorarlar, boyanızın numarası nedir ya da hangi kuaförde boyatıyorsunuz diye. Yeşil kına diyorum bakakalıyorlar
Ama çok kötü kokuyor ya, 1 hafta çıkmıyor kokusu, sanırım artık iyice rahatsız etmeye başladı beni midemi bulandırıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun.:97:
İstifa ettim, dayanamıyorum ikiyüzlü, çıkarcı insanlarla çalışmayaUmre olayım var diye tam kapsamlı iş bakamıyorum, döndükten sonra yine iş aramaya başlayacağım ama ben mesleğimi de sevmiyorum be gülüm Tam kabus gibi bu ara hissettiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?