30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar
Keyifler nasıl?
ben de regl oldum da bugün hep böyle perişan, ağrılı sancılı dolanıyorum

tuğçe, okyanus istiyorsun demek balayında .. Maldivlere ağustos ayında gitti bi arkadaşım, biraz pahalı ve serenti evlerde kalıyosun filan.
ben hep hareketli bir balayı istemişimdir, mesela sabit durmam arabayla hep gezerim diye planlıyorum, maksat çok yer görmek, çok gezme fırsatı bulamıyorum iş nedeniyle :26:

Eşin ile aynı fikirde olursanız sorun olmaz. İnşallah eşinde aynı fikirde olur. Gezilecek yerleri balayında hemen bitirme bence sonraki tatile bırak. Zaten düğünde yorulacaksın Bence bol bol dinlenebileceğin yere git Maldivler hayali bile güzel

erkek arkadaşım evet o da gezmeyi seviyor allahtan. arabaya atladğımızda düşünmüyorz nereye gidelim filan
balayına nereye gitmek istediğimi sordu ama ben şaşırmıştım, daha çok yeniyiiz ki biz

maşallah lahesis, hadi hayırlısı... ama bize de yazaydın ya

ya ama ben yazdığımda burda kimse yoktu, o yüzden sonraya ertelemiştim... petunya beni yakaladı kiii

kızlarrr, oğlum oluyor Allah'ın izniyle.... bugün çok tembeldi, poposunu kaldırmadı yerinden o yüzden doktor görmekte çok zorlandı, dürte dürte bir hoop etti de çıkıntıyı gördük, " işte orda pipisi" dedi doktor...

ben salak gibi oldum, tepkisiz kaldım böyle, şaşırdım... ama heyecanlanmadım çok fazla, oysa hastaneye giderken çok heyecanlıydım... önce kalp atışlarını dinletti, tamam dedim bu yetti bana zaten eşim çok heyecanlıydı, kalbim duracak sandım dedi...

öyle işte kızlar, Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah...

şimdi ufak ufak alışveriş ve isim arayışlarımız başlar artık... isim konusunda fikirlere de tamamen açığım... çünkü hiç erkek ismi düşünmemiştim, hazırlıksız yakalandım...

ben de dugun ertesi cok yer gezmek gormek isteyecegini sanmiyorum

gozunuzaydin canim.
biz tahmin yurutmustuk onceden galiba,ben erkek olacak demistim sanki
simdi de bebege isim arayisi topiginde gezersin biraz artik

gozunuzaydin canim.
biz tahmin yurutmustuk onceden galiba,ben erkek olacak demistim sanki
simdi de bebege isim arayisi topiginde gezersin biraz artik

amin Aslıcım,inşallah... darısı başınıza...
evet ya genelde herkes erkek olacak diye tahmin yürüttü çevremde, o yüzden kimse şaşkın değil
isim için yavaş yavaş liste yapmaya başlayabilirim ...

sen de gezmelerdeymişsin... aldıklarını güle güle ve güzel günlerde giy canım

Selam kızlar ve minik oğluşumuz topükde bir erkek var yahuuuu
Lahesis canım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağınıza alın inş. Amin

Benden isimler enes veya alp çok beğenirim ben bu isimleri.

Kızlar bu ay herkes aynı andamı regli oldu. Ben bide bu halde temizlik yaptıö çok yoruldum.
Aslıcımmmmmm canımın içiiiii. Aldıklarını güle güle kullan canım. Sağlıkla huzurla kullan inş.
Canım arkadaşım.
Tuğçemm meleğim nerelerde acaba :26:

Anasayfa iletilerimde gordum canim, cok sevindim sizin adiniza, aramizda bir prens var demek.. En sevdigim erkek ismi Batuhan

sagolasin canim benim. daha guzelleri sizlere olsun insallah.
ben olmadim canim

hayirlisiyla insallah tum isteyenlere olsun canim.
erkek ismi konusunda pek bir onerim yok benim...
sagol canim. daha iyileri sizlere olsun insallah.

sagol canim. hava atmis gibi olmus ama ne yapayim kirk yilda bir aliyorum zaten:))
dengem bozuldu bu arada. gece uyuyamiyorum. sabah uyanamiyorum.gunun yarisi bitmis oluyor.
asli, gunler kisacik zaten gec kalktin mi hic bsy kalmiyor bende uykuluyum hala, bi de malum halim. disari cikicam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…