30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhabalar tekrardan.. ben yine yeniden hayal kırıklığı yaşayan biriyim ( çok okudum zamanında ayrılık sonrası başlıklarını. yalnızlığa alışmaya çalışıyorum işte. bu arada 34 yaşındayım :)

Hoş geldin canım.
Yalnızlığa alışmak zorunda değilsin.
Hayırlı birisi bulur seni elbet.

hosgeldin tekrar, burasi sana uygun bir topik bence, yanlis anlama, bence burda kendini daha iyi hissedeceksin, benzer hikayeler de var, cok daha guzel hikayelerde

hosbuldum :) evet daha ii hissedecegım kesin cunku okumak bile iyi geliyordu şimdi ise okumakla kalmıyor sizinle iletişime geçiyorum :))
cok cetrefilli zamanlar, belirsizlikler, yasadim. cok cabaladigim zamanlar oldu ama bundan ileri gitmedi. Iki ay once hic beklemedigim bir yerden hayatima biri dahil oldu, sanki degistim, yeni bir ben geldi.. bazen dusunduklerime ben bile inanamiyorum..

ne güzel :) senin adına çok sevindim insallah hersey gönlunce olur :)

Benim de geçen yıl öyleydi canım.
Hayatıma bir anda nişanlım girdi.
İnancımızı kaybetmemeli ve hep gülen gözlerle bakmalıyız hayata.

aklimdan gecmistin ama ne zaman gelecegin belli olmadigi icin yazmamistim,onda da gelecegin tuttu,yakalandim,kusura bakma

nerede yasiyordun ki sen,buz falan mi vardi da kayip dustun,gecmis olsun,nazardir nazar

Benim de geçen yıl öyleydi canım.
Hayatıma bir anda nişanlım girdi.
İnancımızı kaybetmemeli ve hep gülen gözlerle bakmalıyız hayata.

tuğçe ortak arkadaşımın olduğu adamda olmadı. o mesaj atmıyor.bende oralı olmuyorum. başka bahara kaldı.artık yazıı beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…