- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.201
Hoş geldiniz. Bahseder misiniz kendinizden?
Dün mahmur geçti. bugün iş başı. :102::126:
Lahesis, seni gördüm rüyamda... KK hatunları toplanmıştık ama sen iyi değildin. Oturuyordun bir köşede... Yanında bir hatun vardı. Nasılsın? falan dedim ama halin yoktu. Acelem vardı. Çıktım. Seninle ilgilenemedim.
merhabalar tekrardan.. ben yine yeniden hayal kırıklığı yaşayan biriyim( çok okudum zamanında ayrılık sonrası başlıklarını. yalnızlığa alışmaya çalışıyorum işte. bu arada 34 yaşındayım :)
Hoş geldin canım.
Yalnızlığa alışmak zorunda değilsin.
Hayırlı birisi bulur seni elbet.
evet ama şuan için kendime zaman veriyorum. inşallah da hayırlısıyla biri olur zamanı geldiğinde :) 2014 den umutluyum:)
hosgeldin tekrar, burasi sana uygun bir topik bence, yanlis anlama, bence burda kendini daha iyi hissedeceksin, benzer hikayeler de var, cok daha guzel hikayelerdemerhabalar tekrardan.. ben yine yeniden hayal kırıklığı yaşayan biriyim( çok okudum zamanında ayrılık sonrası başlıklarını. yalnızlığa alışmaya çalışıyorum işte. bu arada 34 yaşındayım :)
hosgeldin tekrar, burasi sana uygun bir topik bence, yanlis anlama, bence burda kendini daha iyi hissedeceksin, benzer hikayeler de var, cok daha guzel hikayelerde
hosbuldum :) evet daha ii hissedecegım kesin cunku okumak bile iyi geliyordu şimdi ise okumakla kalmıyor sizinle iletişime geçiyorum :))
cok cetrefilli zamanlar, belirsizlikler, yasadim. cok cabaladigim zamanlar oldu ama bundan ileri gitmedi. Iki ay once hic beklemedigim bir yerden hayatima biri dahil oldu, sanki degistim, yeni bir ben geldi.. bazen dusunduklerime ben bile inanamiyorum..hosbuldum :) evet daha ii hissedecegım kesin cunku okumak bile iyi geliyordu şimdi ise okumakla kalmıyor sizinle iletişime geçiyorum :))
cok cetrefilli zamanlar, belirsizlikler, yasadim. cok cabaladigim zamanlar oldu ama bundan ileri gitmedi. Iki ay once hic beklemedigim bir yerden hayatima biri dahil oldu, sanki degistim, yeni bir ben geldi.. bazen dusunduklerime ben bile inanamiyorum..
cok cetrefilli zamanlar, belirsizlikler, yasadim. cok cabaladigim zamanlar oldu ama bundan ileri gitmedi. Iki ay once hic beklemedigim bir yerden hayatima biri dahil oldu, sanki degistim, yeni bir ben geldi.. bazen dusunduklerime ben bile inanamiyorum..
tesekkur ederim, senin icinde oyle olur dilerim :) Asli nerelerde, gelip bi gorunup el sallayip yatiyorum desin :))ne güzel :) senin adına çok sevindim insallah hersey gönlunce olur :)
beni de unutun zaten...
tuğçe sinemada kızlar,ondan önce ben vereyim haberleri
@turkuaz; şöyle deliksiz güzel bir uykuya ihtiyacın var canım,enerjin tükenmiş.... yeni yıl,yeni umutlar,yeni kararlar... iyi olacak inşallah herşey
selam kızlar
sabah işe giderken yüz üstü yere yaıpışıp her yerimi kanattım yara bere içindeyim tebrik edin. en sevdiğim pantolonum paramparçaaaaa oldu
bütün gn acı içinde kıvrandım sizler nasılsınız
kızlar herkese iyi seneler :)
Benim de geçen yıl öyleydi canım.
Hayatıma bir anda nişanlım girdi.
İnancımızı kaybetmemeli ve hep gülen gözlerle bakmalıyız hayata.
tesekkur ederim, senin icinde oyle olur dilerim :) Asli nerelerde, gelip bi gorunup el sallayip yatiyorum desin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?