- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.181
Hoş geldiniz.kızlar merhabaaa:) 25 yaşındayım ama ben de aranıza katılmak istiyorum:)
A.S. İyiyiz çalışıyoruz sultan, sen nasılsın? çalışıyor muydun sen? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?selam bayanlar nasılsınız?
Hoş geldiniz.
Burada aramıza katıl ama reelde katılma canım. :) 30+ bekar olma... İnşallah gönlüne göre birisini bul ve evlen. Her şey vaktinde güzel. Ha böyle yazdım diye halimden memnun değilim sanma. Çok şükür Rabbime... Elhamdülillah bugünüme...
A.S. İyiyiz çalışıyoruz sultan, sen nasılsın? çalışıyor muydun sen? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
gülümsüncüüüm çok tatlısıngüzel bir karşılama yapmışsın ama bekar olup olmadığını bilmiyoruz.
İyi de evli olan bir insan neden buraya yazsın ki?
Lahesis yazıyor ama o buraya katıldığında bekardı.
Hiç aklıma gelmedi bu ihtimal.
Sewos, evli misin yoksa?
Hoş geldiniz.
Burada aramıza katıl ama reelde katılma canım. :) 30+ bekar olma... İnşallah gönlüne göre birisini bul ve evlen. Her şey vaktinde güzel. Ha böyle yazdım diye halimden memnun değilim sanma. Çok şükür Rabbime... Elhamdülillah bugünüme...
A.S. İyiyiz çalışıyoruz sultan, sen nasılsın? çalışıyor muydun sen? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
evet canım, dış ticaret şirketi. muhasebe finans falan.:) sağ ol gülümsün iyiyim bende çalışıyorum. özel sektörde çalışıyorum. mühendislik
Sen çalışıyormusun gülümsün
selam kızlar
sabah işe giderken yüz üstü yere yaıpışıp her yerimi kanattım yara bere içindeyim tebrik edin. en sevdiğim pantolonum paramparçaaaaa oldu
bütün gn acı içinde kıvrandım sizler nasılsınız
Kıyamam Limon ya, geçmiş olsun.
Okula nasıl gittin o vaziyette. Eve mi döndün?
tugcecan teşekkürler, sen nereden yardım aldın uyumlanma için yada varmı tavsiye edebileceğin bir yer bunun bedeli nedir? Birde reikininde bir kaç çeşidi var bana uygun olan hangisi nasıl karar verebilirim.
merhaba kızlarnasılsınız. dün herkes bir mahmur girmiş anlaşılan yeni yıla. bende evdeydim kendimle ilgilendim odamı toparladım, ev keyfi yaptım..
her zaman unutuyorum tuğçecan süzgecini çok beğendim, o çay süzgeci dimi canım?yoksa makarna süzgeci mi?
English Home'dan battaniye aldım bende.
Çift kişilik 49.99 tl tavsiye ederim
Çay süzgeci canım. Paşabahçede gördüm hoşuma gitti.Aklında olsun.
English home dan iyi fiyata almışsın.
Güle güle kullanalım canım.
amin tuğçehepimizin dileği kabul olsun inş.
En dostane üye seçilmişsin tebrik ederim, çok yerinde bir karar
kk'ya bu isabetli kararından dolayı teşekkür ediyoruz
turkuaz bu yıl sıkıntıların hafiflesin inş. Bazı yıllar öyle olur, sevimsizdir, insan sevemez bir türlü.
2014 daha parlak daha aydınlık bir yıl olsun senin için.
Hepimiz için kızlaar
sağol tuğçe, iyi günlerde inş. E.home sitesinde kampanya var canım, çok güzel battaniyeler. ihtiyacın varsa bakabilirsinkırmızı tv battaniyesi var onu aldım
selam kızlar
sabah işe giderken yüz üstü yere yaıpışıp her yerimi kanattım yara bere içindeyim tebrik edin. en sevdiğim pantolonum paramparçaaaaa oldu
bütün gn acı içinde kıvrandım sizler nasılsınız
sizde alın kızlar, sıcacık birgün lazım olacak
geçmiş olsun Limon, afiyet olsun tuğçe
görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?