30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar merhabaaa:) 25 yaşındayım ama ben de aranıza katılmak istiyorum:)
Hoş geldiniz.
Burada aramıza katıl ama reelde katılma canım. :) 30+ bekar olma... İnşallah gönlüne göre birisini bul ve evlen. Her şey vaktinde güzel. Ha böyle yazdım diye halimden memnun değilim sanma. Çok şükür Rabbime... Elhamdülillah bugünüme...

selam bayanlar nasılsınız?
A.S. İyiyiz çalışıyoruz sultan, sen nasılsın? çalışıyor muydun sen? çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?

Son düzenleme:

gülümsüncüüüm çok tatlısın güzel bir karşılama yapmışsın ama bekar olup olmadığını bilmiyoruz.

İyi de evli olan bir insan neden buraya yazsın ki?
Lahesis yazıyor ama o buraya katıldığında bekardı.
Hiç aklıma gelmedi bu ihtimal.

Sewos, evli misin yoksa?

benim de aklıma öyle bir ihtimal geldi canım ama evli olmadığını düşünüyorum

:) sağ ol gülümsün iyiyim bende çalışıyorum. özel sektörde çalışıyorum. mühendislik

Sen çalışıyormusun gülümsün

selam kızlar

sabah işe giderken yüz üstü yere yaıpışıp her yerimi kanattım yara bere içindeyim tebrik edin. en sevdiğim pantolonum paramparçaaaaa oldu

bütün gn acı içinde kıvrandım sizler nasılsınız

Kıyamam Limon ya, geçmiş olsun.
Okula nasıl gittin o vaziyette. Eve mi döndün?

Kıyamam Limon ya, geçmiş olsun.
Okula nasıl gittin o vaziyette. Eve mi döndün?

kapının önünde oldu üstümü değiştirip hemen gittim arkadaş alıyorda bekletmemek için. ilçeye gidince pansuman falan yaptırdım . düşmenin acısını unutmuşum çok can yanıyormuş

tugcecan teşekkürler, sen nereden yardım aldın uyumlanma için yada varmı tavsiye edebileceğin bir yer bunun bedeli nedir? Birde reikininde bir kaç çeşidi var bana uygun olan hangisi nasıl karar verebilirim.

Tüm reikilerin başlangıcı usui reikidir canım.
Onla başlaman doğrudur.
Ben İzmirde eğitim aldım.
Reiki 1= 200 lira
Reiki 2= 250 liraydı geçen yıl.

Çay süzgeci canım. Paşabahçede gördüm hoşuma gitti. Aklında olsun.
English home dan iyi fiyata almışsın.
Güle güle kullanalım canım.

Çay süzgeci canım. Paşabahçede gördüm hoşuma gitti. Aklında olsun.
English home dan iyi fiyata almışsın.
Güle güle kullanalım canım.

sağol tuğçe, iyi günlerde inş. E.home sitesinde kampanya var canım, çok güzel battaniyeler. ihtiyacın varsa bakabilirsin kırmızı tv battaniyesi var onu aldım

İnşallah canım.
Çok teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için.

sağol tuğçe, iyi günlerde inş. E.home sitesinde kampanya var canım, çok güzel battaniyeler. ihtiyacın varsa bakabilirsin kırmızı tv battaniyesi var onu aldım

Battaniyelerim var canım ama tv nin karşısında uzanırken kullanmak için bir battaniye alabilirim.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Ben kahve içiyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…