- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.161
yeni yila sessiz girdikturkuaz begenmekle yetinmeyi tercih etti, gulumsun, petu yarin yazar, tugce de gecenin ilerleyen saatlerinde gelir
beni de unutun zaten...
tuğçe sinemada kızlar,ondan önce ben vereyim haberleri
@turkuaz; şöyle deliksiz güzel bir uykuya ihtiyacın var canım,enerjin tükenmiş.... yeni yıl,yeni umutlar,yeni kararlar... iyi olacak inşallah herşey
Selam herkese valla dengem bozuld benim.
Alkol aldım sonra yattım kalktım sonra yattım sonra işte böyle tuhafımmm ...
Zaten milli piyangoda çıkmadı. İstediğim miktarı iki rakamla kaçırdım ya
İnş ihtiyacı olan insanlara çıkmıştır.
Ben tuhafım aslım bugünlerde ... Beni mazur gör cnm.
Ne mutlu olabiliyorum ne de tam olarak inanabiliyorum kalpten bişeylere
Herkese iyi geceler
yeni yila sessiz girdikturkuaz begenmekle yetinmeyi tercih etti, gulumsun, petu yarin yazar, tugce de gecenin ilerleyen saatlerinde gelir
Maria arkadaşımız artık gelmiyor canım.
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyım.
Reiki eğitimi veren iyi bir yer bulabilirsen gidebilirsin.
Ben reiki 2. seviyedeyim.
Reikiye uyumlanman gerekiyor ilk önce bu işe başlamak için.
Sevgiler...
Hoş geldiniz. Bahseder misiniz kendinizden?merhaba :)
herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar :))
yeni üyeyim ve ilk mesajım :)
Dün mahmur geçti. bugün iş başı. :102::126:merhaba kizlar, neredesiniz, yeni yilin ilk gunu herkes mahmur mu yoksa
Lahesis, seni gördüm rüyamda... KK hatunları toplanmıştık ama sen iyi değildin. Oturuyordun bir köşede... Yanında bir hatun vardı. Nasılsın? falan dedim ama halin yoktu. Acelem vardı. Çıktım. Seninle ilgilenemedim.ben de buralardayım kızlar, sakin bir yılbaşı gecesi geçirdik eşimle...
bu gün de keyif yaptık evde, yürüyüşe çıkacaktık ama ben sol ayağımın üzerine basamıyorum 3 hafta oldu...
yarın yine doktora gidicem, şimdi de ilaçlayıp saracağız...
oturmaktan sıkıldım bugün, tatil olunca adamın yanında ev işi de yapılmıyor ki
Lahesis, seni gördüm rüyamda... KK hatunları toplanmıştık ama sen iyi değildin. Oturuyordun bir köşede... Yanında bir hatun vardı. Nasılsın? falan dedim ama halin yoktu. Acelem vardı. Çıktım. Seninle ilgilenemedim.
Geçmiş olsun canım.Allah hayra çıkarsın canım, buraya yazmıyorum ya pek ondan mı öyle gördün acaba... çok şükür iyi sayılırım... ayağımda sorun var bir de sistit başlangıcı gibi bir şey olabilir,bugün doktora gideceğim... iyi haberlerle dönerim inşallah...
Geçmiş olsun canım.
Ayağındaki de zor , yük binecek bir de... Sistit de zor.
Rabbim şifa versin inşallah.
Bildiğin gibi canım. İş güç işte...amin canım teşekkür ederim :) amaaan sistit daha fena ayağımdan... daha çok başlangıç gibi ama hamilelikte tehlikeliymiş hemen önlem almak lazım...
sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor ....
Allah hayra çıkarsın canım, buraya yazmıyorum ya pek ondan mı öyle gördün acaba... çok şükür iyi sayılırım... ayağımda sorun var bir de sistit başlangıcı gibi bir şey olabilir,bugün doktora gideceğim... iyi haberlerle dönerim inşallah...
Sana da mutlu sağlıklı güzel yıllar dilerim canım.
Aminn...
Senin de dileklerin kabul olsun inşallah.
Güzel geçti bu akşam şükür benim de.
Darısı diğer yılların başına inşallah.
kızlar merhabaaa:) 25 yaşındayım ama ben de aranıza katılmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?