30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım merhaba,

ben vallahasta oluyorum ya maleseffff

sürekli bişiler içiyorum her yerim ağrıyor valla ya
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
nerelerdeydin özlettin kendini

Geçmiş olsun canım.
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Bizim evde yarın tadilat başlıyor hayırlısıya.
Haftasonu nişanlımlaydım canım.
Sen evdemiydin?

Geçmiş olsun canım.
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Bizim evde yarın tadilat başlıyor hayırlısıya.
Haftasonu nişanlımlaydım canım.
Sen evdemiydin?

inş canım ya toparlanırım. bitkisel karışımlar içiyorum. ilaçda aldım ama bakalım.. inş toparlanırım. işlerde yoğun malum yılsonu ..
canım ya çok sevindim ya evin tadilatına valla bak..hayırlı olsun. Allah sağlıkla hayırla oturmayı nasip etsin inş.

eviniz senin ve nişanlının ailesine yakın mı?
nasıl bir?kaç oda m2 vs.. arakat mı? bahçeli mi?
büyük eşyalardan aldıklarınız veya karar verdikleriniz var mı? mobilya yatak odası beyaz eşya filan?

bu hafta topicde de kimsecikler yoktu sıkıldım..
biraz evde biraz dışarıda biraz işyerinde geçtibu hafta..

ev benim şuan oturduğum evin bir sonraki sokağında canım. çok yakın anneme yani.
Kayınvalideme de arabayla 15 dk.
Bizim eski ev burası canım. boş duruyordu kiraya vermemiştik.
Yatak odası ve çocuk odası vardı evde canım. Mobilyaları da sağlam ve güzel. dolapların kapaklarını boyatıcaz.
Yüksek 1. kat ev. 2. kat gibi yani.
Tadilat bittikten sonra alıp yerleştirmeye başlarız hayırlısıyla canım.

canım benim ya ne güzel heyecanlar
Allah tamamına erdirecek inş..
çok iyiya annene yakın olman.. hem sıkılmazsın hemde yardıma ihtiyacın olduğunda gelir. hem annene de psikoljik açıdan iyi olur.

aaa yüksek olması iyiymiş..
hadi bakalım inş.
eşyalara beğendiysen gerisi kolay.. bir sürü kişi toplaşıp hemen yerleşirsiniz..

darısı hepimizin başına inş hayırlısıyla

inşallah canımm...
Evet annem için de benim için de iyi olucak inşallah.
Darısı sizlerin de başına canım benim.

canım merhaba,

ben vallahasta oluyorum ya maleseffff

sürekli bişiler içiyorum her yerim ağrıyor valla ya
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
nerelerdeydin özlettin kendini

turkuazzzz gecmis olsun canim. dikkat et kendine. limonlu bitki caylari ic. meyve ye bol bol.

turkuazzzz gecmis olsun canim. dikkat et kendine. limonlu bitki caylari ic. meyve ye bol bol.

Cnm benim hoşgeldin
Yaptım yapıyorum hala cnm. Valla içmediğim şey kalmadı.
Boğazım çok acıuor birde her yerim ağrıyor.
Duş aldım iyi gelir diye valla duşdan zor çıktım daha beter oldum.
Şimdi yatacağım cnm. İnş sabaha toparlanırım.
Aldıklarını güzel günlerde kullan cnm inş

Çok özledim senü ben.
Öptüm çok
İyi geceler

Ben de duş aldım canım.
İyi gecelerr.

Allah doğru insanı çıkarsın karşımıza inşallah geç olsunda kötü olmasın diyelim... çokta armutun sapı üzümün çöpü demeyelim diyoruzda hepsi aynıııııı sanki olmayınca olmuyor sanırım kızlar... yinede eşinde hayırlısını versin Rabbim .. Umarım bizimde sevebileceğimiz biri çıkar karşımıza ilk gördüğümüz anda bu benim eşim olmalı demeliyiz .... sonuçta koca bir ömür geçiricez..

evet ceylan haklısın. Allah nasip etsin o güzel mutlulukları.

Armudun sapı üzümün çöpü işin bahanesi aslında. gönül severse hepsi hoş gözükür gibi. yüzünü güldürsün gönlünü hoş tutsun kadir kıymet bilsin. ben en çok onu istiyorum. sadık, sevecen, güleryüzlü bir dost ve aşık :) ne kadar çok şey istemişim :)

Son düzenleme:
Hep beklentiler kaybettiriyor zaten çok şey istemiyoruz hakkettiğimizi istiyoruz çünki kadınlar daha duygusal ama anlayamıyorlar bunu çabuk sıkılıyorlar .. sadece doğru insan çıkmadı karşımıza diyelim biz bence :)

çıksın artık diyelim... belkide çıkmıştır benim beğendiğim biri var aslında ama bende saklı kalsın içimde kalırsa belki daha güzel olur diyorum.

bugün bakım yapma arzusundayım kızlar.
Anacığımla kuaföre gitmeye niyet ettim. Sonra da belki ana kız akşam yemeği yiyebiliriz.
Evlenmeden önce biraz annemle balayı yapalım.

bugün bakım yapma arzusundayım kızlar.
Anacığımla kuaföre gitmeye niyet ettim. Sonra da belki ana kız akşam yemeği yiyebiliriz.
Evlenmeden önce biraz annemle balayı yapalım.

En güzeli, evlendikten sonra pek fırsat olmayabilir.
Ya da şimdiki gibi olmaz.

Sefanız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…