- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.281
Merhaba kızlar.
Hayırlı haftalar diliyorum.
En güzeli, evlendikten sonra pek fırsat olmayabilir.
Ya da şimdiki gibi olmaz.
Sefanız olsun.
sagol tugce, pazartesi yogun ve stresli basladi yazamadim sizeyilsonu isleri, degisen sistemler filan bir sure boyle gider bu arada ev icin tadilat baslamis, hadi bakalim kolay gelsin, ins. istedigin gibi olur yuvan:)
selam kizlar nasilsiniz. ben iyiyim. bugun aksam arkadaslarla gorustum. iyi gecti.
Sorun nedir Suskun_Sultan, önce bize yaz istersen.of ya bir konu mu açsam acaba :)
az önce yazdım yazdım ama sildim ... konu açmasamda burda mı yazsam
of ya bir konu mu açsam acaba :)
az önce yazdım yazdım ama sildim ... konu açmasamda burda mı yazsam
kızlar merhabanasılsınız?
Kimsecikler yok burası çok tenha. Ben işteyim çalışıyorum, bi merhaba diyim dedim :126:
hmm, hadi hayirlisi, bende iyiyim, bildigin gibi canim.. kizlar bu h.sonu erkek ark. 10 dk. gorusebildik, onu ozlemeye basladigimi farkettim. Cok degisik guzel bir duygu, sanirim zamanla hersey anlam kazaniyor :) iyi geceler diliyorumİyiyiz canım sen nasılsın?
Bizim evde tadilat var o yüzden fayans falan seçiyordum yeni geldim valla.
Yorulmuşum uzanıyorum. :)
Hayırdır canım ne oldu?
Hoşlandığın çocukla mı ilgili?
Sorun nedir Suskun_Sultan, önce bize yaz istersen.
:44::44::44: Konuyu bize anlat dedim ama ne desem ki sana SULTAN, ben muhtaci himmet bir dede nerede kaldı ele yardım ede...ben nasıl davranıcağımı bilemiyorumhoşlandığım biri var evet ama sanal ortamda sohbet ettik hep kısmet bu ya. yüzyüze karşılaşamıyoruz bir hoşlanıyor gibime geliyor bir öyle değil de ben yanlış anlıyorum diyorum
Olayı baştan anlatayım :).... Şimdi ikimizde farklı yerlerde çalışıyoruz. Yaklaşık 1 senedir ben bu kişiyi beğeniyorum. 8 aydırda yüzyüze tanışıyoruz. Tanıştığımızda konuştuk sohbet ettik. Ben 3-4 yaş büyük olduğumu anladım.ilk konuştuğumuzda yaş konusu açıldı sohbet ortamında başka arkadaşlarımız vardı malum oda hiç göstermiyosunuz demişti. O günden beri benden küçük olmaz dedim pek ilgilenmemeye başladım. Ama oda bana bakmaya başladı. tebessüm ediyordu.
elimde olmadan yüzümde gülümseme oluyordu. O günden beri karşılaşız ve selamlaşırız. Yanından geçip gidemedim :) oda beni görünce hal hatır sormaya başladı. Bir kere selamlaştığımız da çok faklı bir gülümseme ile karşılık verdi. çok hoş gülümsedi o anda benim aklım karıştı. Olabilir mi diye düşünmeye başladım. İş ortamı olduğu için emin de olamıyorum. Sanal ortamda ekledim. Sanki ben çok belli ediyormuşum gibime geldi.
Nette konuştuk ama ben çekiniyorumbenim küçük göstermem yaşımın büyük olduğunu değiştirmiyor ki. Nette çok konuya baktım araştırdım erkeklerin çoğu dert bile etmiyor ama ben çok dert ettim. Pişman olacak bir adım atmak da istemiyorum. İlgisini tam olarak anlayamadım. Emin olamıyorum. adım atıpda uzaklaşmasınıda istemiyorum. Yüz yüze bakıcaz çünkü
nette 1 aydır konuşuyoruz. gün içerisinde sabah akşam bir şey üzerine sık olmasada konuştuk. bazen 2 saat bazen 10dk.
Soğun en ayaz zamanında bir konu geçti aramızda havada çok kötü bende yola gidicektim dedi. İzne ayrılmadan önce bana söyledi. Fİkir aldı neyle gideyim diye. Belkide sadece sohbet olsun diye söyledi bilemiyorum.
Oturduğu evden çıkması gerekiyormuş bir gün selam verdi. Bana sordu bildiğin ev kiralık ev varmı diye .. --İşde bekara ev vermiyorlar. Evli olsak bunları yaşamazdık. Yok,şurdur yok budur.
Ben emlakçı da değilim
:44::44::44: Konuyu bize anlat dedim ama ne desem ki sana SULTAN, ben muhtaci himmet bir dede nerede kaldı ele yardım ede...
Bu konularda merhemim olsa kendi başıma sürerim. Kızlar sana yardımcı olur inşallah.
Her şey gönlünce olsun ne diyeyim.
hmm, hadi hayirlisi, bende iyiyim, bildigin gibi canim.. kizlar bu h.sonu erkek ark. 10 dk. gorusebildik, onu ozlemeye basladigimi farkettim. Cok degisik guzel bir duygu, sanirim zamanla hersey anlam kazaniyor :) iyi geceler diliyorum
ben nasıl davranıcağımı bilemiyorumhoşlandığım biri var evet ama sanal ortamda sohbet ettik hep kısmet bu ya. yüzyüze karşılaşamıyoruz bir hoşlanıyor gibime geliyor bir öyle değil de ben yanlış anlıyorum diyorum
Olayı baştan anlatayım :).... Şimdi ikimizde farklı yerlerde çalışıyoruz. Yaklaşık 1 senedir ben bu kişiyi beğeniyorum. 8 aydırda yüzyüze tanışıyoruz. Tanıştığımızda konuştuk sohbet ettik. Ben 3-4 yaş büyük olduğumu anladım.ilk konuştuğumuzda yaş konusu açıldı sohbet ortamında başka arkadaşlarımız vardı malum oda hiç göstermiyosunuz demişti. O günden beri benden küçük olmaz dedim pek ilgilenmemeye başladım. Ama oda bana bakmaya başladı. tebessüm ediyordu.
elimde olmadan yüzümde gülümseme oluyordu. O günden beri karşılaşız ve selamlaşırız. Yanından geçip gidemedim :) oda beni görünce hal hatır sormaya başladı. Bir kere selamlaştığımız da çok faklı bir gülümseme ile karşılık verdi. çok hoş gülümsedi o anda benim aklım karıştı. Olabilir mi diye düşünmeye başladım. İş ortamı olduğu için emin de olamıyorum. Sanal ortamda ekledim. Sanki ben çok belli ediyormuşum gibime geldi.
Nette konuştuk ama ben çekiniyorumbenim küçük göstermem yaşımın büyük olduğunu değiştirmiyor ki. Nette çok konuya baktım araştırdım erkeklerin çoğu dert bile etmiyor ama ben çok dert ettim. Pişman olacak bir adım atmak da istemiyorum. İlgisini tam olarak anlayamadım. Emin olamıyorum. adım atıpda uzaklaşmasınıda istemiyorum. Yüz yüze bakıcaz çünkü
nette 1 aydır konuşuyoruz. gün içerisinde sabah akşam bir şey üzerine sık olmasada konuştuk. bazen 2 saat bazen 10dk.
Soğun en ayaz zamanında bir konu geçti aramızda havada çok kötü bende yola gidicektim dedi. İzne ayrılmadan önce bana söyledi. Fİkir aldı neyle gideyim diye. Belkide sadece sohbet olsun diye söyledi bilemiyorum.
Oturduğu evden çıkması gerekiyormuş bir gün selam verdi. Bana sordu bildiğin ev kiralık ev varmı diye .. --İşde bekara ev vermiyorlar. Evli olsak bunları yaşamazdık. Yok,şurdur yok budur.
Ben emlakçı da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?