- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.301
Canım öncelikle yaşı sorun etme.
Norveç turuna çıkmıştık orda ispanyada yaşayan bir yabancı beni beğenmişti ve benden 8 yaş küçüktü. :)
Sorun değil demişti. Beni 21 yaşında sanmış.
Bir kez de 4 yaş küçüğümden evlenme teklif almıştım v.s v.s
Anılarımı da yad ettim.
Önemli olan ruhunuz ve beyniniz uysun.
Ama onun bir adım atması daha doğru olur.
O sana yazsın ve seninle buluşmak istesin.
Hiç bir yere çıkalım falan dedi mi?
Eğer derse yüzde yüz sana ilgisi vardır zaten. :)
öyle olması lazım evet ... yüzyüze karşılaşırsak ne yapsam bilemiyorum normal davranmaya çalışayım .. farklı mı davranıyım bilemedim.
Tuğçeciğim,Gülümsün sen nasılsın canım?
Nasıl gidiyor hayat?
Tuğçeciğim,
Ben de sana yazacaktım ama yemek yiyordum bir yandan!
iyiyim sağ ol. hayat aynı, işe git eve gel.
Allah'a şükür, yok bir yaramazlık.
Selam tuğçem nasılsın canım ?
Kolay gelsin cnm sana tadilat îçin.
OLSUN bunlar güzel şeyler evini yuvana uğraşıyorsun
Allah daim etsin darısı başımıza inş amin
İyiyim canım şükür sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım.
hERşey yerleşip bitince eminim güzel bir şey çıkacak ortaya.
Aminn canım.
Darısı başınıza inşallah.
Sen neler yapıyorsun canım?
İçinden geldiği gibi davran canım.
Güleryüzlü ve doğal ol.
Bence bu yeterli.
ben nasıl davranıcağımı bilemiyorumhoşlandığım biri var evet ama sanal ortamda sohbet ettik hep kısmet bu ya. yüzyüze karşılaşamıyoruz bir hoşlanıyor gibime geliyor bir öyle değil de ben yanlış anlıyorum diyorum
Olayı baştan anlatayım :).... Şimdi ikimizde farklı yerlerde çalışıyoruz. Yaklaşık 1 senedir ben bu kişiyi beğeniyorum. 8 aydırda yüzyüze tanışıyoruz. Tanıştığımızda konuştuk sohbet ettik. Ben 3-4 yaş büyük olduğumu anladım.ilk konuştuğumuzda yaş konusu açıldı sohbet ortamında başka arkadaşlarımız vardı malum oda hiç göstermiyosunuz demişti. O günden beri benden küçük olmaz dedim pek ilgilenmemeye başladım. Ama oda bana bakmaya başladı. tebessüm ediyordu.
elimde olmadan yüzümde gülümseme oluyordu. O günden beri karşılaşız ve selamlaşırız. Yanından geçip gidemedim :) oda beni görünce hal hatır sormaya başladı. Bir kere selamlaştığımız da çok faklı bir gülümseme ile karşılık verdi. çok hoş gülümsedi o anda benim aklım karıştı. Olabilir mi diye düşünmeye başladım. İş ortamı olduğu için emin de olamıyorum. Sanal ortamda ekledim. Sanki ben çok belli ediyormuşum gibime geldi.
Nette konuştuk ama ben çekiniyorumbenim küçük göstermem yaşımın büyük olduğunu değiştirmiyor ki. Nette çok konuya baktım araştırdım erkeklerin çoğu dert bile etmiyor ama ben çok dert ettim. Pişman olacak bir adım atmak da istemiyorum. İlgisini tam olarak anlayamadım. Emin olamıyorum. adım atıpda uzaklaşmasınıda istemiyorum. Yüz yüze bakıcaz çünkü
nette 1 aydır konuşuyoruz. gün içerisinde sabah akşam bir şey üzerine sık olmasada konuştuk. bazen 2 saat bazen 10dk.
Soğun en ayaz zamanında bir konu geçti aramızda havada çok kötü bende yola gidicektim dedi. İzne ayrılmadan önce bana söyledi. Fİkir aldı neyle gideyim diye. Belkide sadece sohbet olsun diye söyledi bilemiyorum.
Oturduğu evden çıkması gerekiyormuş bir gün selam verdi. Bana sordu bildiğin ev kiralık ev varmı diye .. --İşde bekara ev vermiyorlar. Evli olsak bunları yaşamazdık. Yok,şurdur yok budur.
Ben emlakçı da değilim
suskun sultan sana bişi diyemiyorum. kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
hayırlısı ise olsun inş. değilse uzak olsun senden
icine guzel dogmus tugcem, tesekkurler. bana ne zaman istersem hazir oldugunu soyledi, mayis gibi dusunuyoruz bakalim, kismet ins. rabbim utandirmasin, ama boyle iyiydik biz yaa :) zaman ne cabuk gecti, hic anlamadimNe güzel canım. Birkaç ay sonra 2-3 günde bir görmesen özlemeye başlayacaksın.
Haftasonunu iple çekiceksin.
Bu yaz kısmetse güzel bir nişan yaparsınız gibime geliyor.
İçime doğdu. :)
gulumsun yazdigina cok guldum canim alemsin:44::44::44: Konuyu bize anlat dedim ama ne desem ki sana SULTAN, ben muhtaci himmet bir dede nerede kaldı ele yardım ede...
Bu konularda merhemim olsa kendi başıma sürerim. Kızlar sana yardımcı olur inşallah.
Her şey gönlünce olsun ne diyeyim.
Keske biriniz burada olsaydiniz bana fikir verseydiniz cozum bulamiyorum
Ben sizi tanimiyorum burasi sanal ortam ama duygularim oyle depresif ki aile sorunum var kadinin kizin asagilandigi sevse bile yapmacik sorunlarimin kokten cozumu u dunyadan gitmek biliyorum gunah ama ne yapar insan nerede kalir bir arkadasim bile yok iyi gunde herkez yanimda issiz 31 yasinda soyleyin guzel olsa yuregi temizde olsa neye yarar cok seven babayi oynar bazen babam cok seven neler yapmaz hele o erkek kardesim erkek ya en kiymetli beni birisi dovecek buna tesebbus edecek atarim kendimi camdan daha iyi sacmaliyorum kafam karmakarisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?