30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öyle olması lazım evet ... yüzyüze karşılaşırsak ne yapsam bilemiyorum normal davranmaya çalışayım .. farklı mı davranıyım bilemedim.

Selam tuğçem nasılsın canım ?
Kolay gelsin cnm sana tadilat îçin.
OLSUN bunlar güzel şeyler evini yuvana uğraşıyorsun
Allah daim etsin darısı başımıza inş amin

Selam tuğçem nasılsın canım ?
Kolay gelsin cnm sana tadilat îçin.
OLSUN bunlar güzel şeyler evini yuvana uğraşıyorsun
Allah daim etsin darısı başımıza inş amin

İyiyim canım şükür sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım.
hERşey yerleşip bitince eminim güzel bir şey çıkacak ortaya.
Aminn canım.
Darısı başınıza inşallah.
Sen neler yapıyorsun canım?

saol canım bende bildiğin gibi hamdolsun Rabbim e
sana özelden yazacağım şimdi

suskun sultan sana bişi diyemiyorum. kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş

hayırlısı ise olsun inş. değilse uzak olsun senden

Ne güzel canım. Birkaç ay sonra 2-3 günde bir görmesen özlemeye başlayacaksın.
Haftasonunu iple çekiceksin.
Bu yaz kısmetse güzel bir nişan yaparsınız gibime geliyor.
İçime doğdu. :)
icine guzel dogmus tugcem, tesekkurler. bana ne zaman istersem hazir oldugunu soyledi, mayis gibi dusunuyoruz bakalim, kismet ins. rabbim utandirmasin, ama boyle iyiydik biz yaa :) zaman ne cabuk gecti, hic anlamadim

suskun sultan: alinti yapmadim uzun diye, ama okudum. yazdigin kadariyla yorum yapabilirim, yasayan sensin sonucta. biraz sabir ister, ilgili ol ona karsi ama onun adim atmasini bekleyeceksin, zaman gerekiyor, bi de ayni is ortami zor bazi kisiler icin. Ben isyerinde birini begensem bile arada kalirdim kesin, nasil davranicami bilemezdim, hislerimi bastirirdim..

gulumsun yazdigina cok guldum canim alemsin )

Kizlar oyle kotuyum ki olmek istiyorum hakkinizi helal edin demek istedim yanliz degilim annem kardesim var ama gidecek yerimiz yok annem babasinin evine gider ailesi beni istemez kardesimide anlatacak durumda degilim biktim herseyden kimbilir kacinci kez

Ben sizi tanimiyorum burasi sanal ortam ama duygularim oyle depresif ki aile sorunum var kadinin kizin asagilandigi sevse bile yapmacik sorunlarimin kokten cozumu u dunyadan gitmek biliyorum gunah ama ne yapar insan nerede kalir bir arkadasim bile yok iyi gunde herkez yanimda issiz 31 yasinda soyleyin guzel olsa yuregi temizde olsa neye yarar cok seven babayi oynar bazen babam cok seven neler yapmaz hele o erkek kardesim erkek ya en kiymetli beni birisi dovecek buna tesebbus edecek atarim kendimi camdan daha iyi sacmaliyorum kafam karmakarisik

Bende sizi tanımıyorum ama yanınızda olabilmek, sanal ortam dahi olsa yalnız olmadığınızı söylemek istedim. Aile sorunları zaman zaman her insanın başındadır. Kökten çözümü bu dünyadan gitmek olsa keşke. Ahiretin varlığına kesinlikle iman ediyoruz, inancınızı bilemiyorum, günah değil-günahlar affedilir. Allahın verdiği cana kıyanın kesinlikle affedilmeyeceği bildirilmiyor mu ?
Ebedi hayatı kaldırıp çöpe atmak kolay mı bu kadar ? Allaha sığının, çok dua edin. Hayırlısını isteyin, annenizle aranız nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…