30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

indirimler var diye cok alisveris yaptim bu ay kizlar. bugun de kendime gunluk kiyafet ve iste giymek icin kiyafetler aldim. bakmadigim bir iki magaza kaldi. onlara da baktim mi tamamdir, tamamen batmis oluyorum:))
iyi geceler hepinize kizlar

Herkese hayırlı cumlar
dualarımız kabul olsun hayırlısı ile inş amin.

aslıcımmm güle güle giy aldıklarını:))))

boşver bugün batar yarın çıkarsın insan hayatta batmayıda çıkmayıda bilmeli

Son düzenleme:
merhabalar kızlar...
dertleşmeye geldim sizinle
biriyle tanışacaktım bu akşam ertelendi...
bir korku var içimde...
sanki önceki görüşmeleri gibi içim ısınmayacak gibi sonu olmayacak gibi hissediyorum...
daha görüşmeden eğer olumsuz olursa aileme çevreme ne diyeceğim kaygısı başladı...
herkese akıl veren ben kendi beynime kodladığım takıntılarımdan kurtulamıyorum...
lütfen rahatlatın içimi....
sanırım en yakın zamanda görüşeceğiz ben hiç istemiyorum...
ama ayağıma gelen kısmeti de tepmek istemiyorum...

bnm gibi sorun yaşayan varmı dostlar..........

hosgeldiniz iyi aksamlar. bence onyargili davranmayin, kendinize bir sans vermis olucaksiniz, ilk gorusmeler bu durumda, iki taraf icinde stresli oluyor, karsindakini hic tanimadigin icin ne diyecegini bilemiyor insan, kendi olamiyor.. o yuzden cok ters bi durum yoksa bir iki ay kadar gorusebilirsiniz )

Lilruba, bu kisinin kafaniza takilan olumsuz bir tarafi var mi ondan mi tereddutdesiniz ?

merhaba...
evet ilk görüşmeler stresli oluyor...
daha önce görüşmelerim oldu ve sonu olmadı aynı hüsranı yaşama korkusu var...

Lilruba, bu kisinin kafaniza takilan olumsuz bir tarafi var mi ondan mi tereddutdesiniz ?

kişi hakkında olumsuz bişey duymadım ama çok yakın tanıdığımın akrabası...
eğer olmazsa içim ısınmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum...
böyle bir durumu pek hoş karşılamazlar...
bende bunaldım...

Neden hoş karşılamasınlar canım?
Mecbur değilsin ama gene de olumsuz düşüncelerle gitme.
Belki de iyi huylu bir çocuktur ve bu seni etkiler.

Neden hoş karşılamasınlar canım?
Mecbur değilsin ama gene de olumsuz düşüncelerle gitme.
Belki de iyi huylu bir çocuktur ve bu seni etkiler.

inşallah canım...
kalbim ısınsın istiyorum...
hani her kafadan ses çıkarya...kendi iç sesimi duyamaz oldum...
daha önce görüşmelerim oldu bunu biliyorlar ve günah keçisi oldum gözlerinde...
kimseyi beğenmiyorsun....vs....gibi sözler söylüyorlar.

insanlar coook sey soyler canim, bunu referans alamazsin, kimse senin kalbini hislerini yonetemez, benimde olmsuz gorusmelerim cok oldu, ama zor. ayni okulda degilsen, ayni yerde calismamissan, baslangic zorluyor ama denemeden bilemezssin ki hakkinizda hayirlisi olsun.

anliyorum, can sikici bir surec.. sonucta akli basinda bir insansin ve kendi kararini kendin vericeksin

haklısın canım insanlar çok şey söylüyor...
ve ben bazen iç sesimi duyamıyorum...
en yakınlarım bu sesi iyice bastırıyor...
en son görüştüğüm insanla içim hiç ısınmadığı halde görüşmeye devam etmiştim...zamanla bişeyler hissederim diye...
ama öyleki telde sesini duymaya bile katlanamıyordum...ve şuanda görüşmemi istedikleri kişinin çok iyi olduğunu söylüyorlar ama aynı duyguları yaşamaktan korkuyorum...
evet denemeden de bilemeyeceğim...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun.......

Kim ne derse desin kulaklarına tıka ve kalbinin sesini dinle canım.

canım sagol...
evet yine bana doğruyu gösterecek kalbimin sesi olacak...
buarada seninde 3ay kalmış düğüne
mutluluklar diliyorum...

Teşekkür ederim canım.
Ben de baya olaylar yaşadım 1,5 yıl içinde.
Nişanlıydım ayrıldım.
10 ay sonra karşıma biri çıktı. Haber yollatmış beni görmek için.
Ben de ilk başta biraz tereddütlüydüm ama iyiki gitmişim buluşmaya.
2 ay içinde nişanlandık kafalarımız uydu çok şükür.
o yüzden sen de bir şans vermelisin.
Kısmetin nerden çıkacağı belli olmuyor.

indirimler var diye cok alisveris yaptim bu ay kizlar. bugun de kendime gunluk kiyafet ve iste giymek icin kiyafetler aldim. bakmadigim bir iki magaza kaldi. onlara da baktim mi tamamdir, tamamen batmis oluyorum:))
iyi geceler hepinize kizlar

aslıcan yakında ankaraya geleceğim. nerelerde indirim var ? kimbilir ne güzel şeyler almışsındır. güle güle kullan canım.

canım çok teşekkürler...
moral oldu yazdıkların...
inşallah çok mutlu olursun....
senin içinde kolay bir süreç olmamış...dilerim bundan sonra hep mutluluklar olsun hayatında...
sanırım bir değişiklik olmazsa yarın görüşeceğim...buara çok yoğun olduğum bir süreçteyim...beklemediğim biranda ve kendimi hiç hazır hissetmediğim zamanda görüşme yapmak beni tedirgin ediyor...kafam karmakarışık

aslıcan yakında ankaraya geleceğim. nerelerde indirim var ? kimbilir ne güzel şeyler almışsındır. güle güle kullan canım.

canim her yerde indirim var. ben daha cok is icin aldim. coton mango chima journey gibi magazalarda indirim oldugu gibi spor magazalarda da indirim var...
tesekkurler canim. daha iyileri sana olsun.

Son düzenleme:

Böyle şeyler beklemediğin anlarda olur canım.
Mesela benim nişanlım beni anneannemin öldüğü gün balkonda görmüş.
rİCA EDerim canım.
Ben de teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…