- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.341
evet canım öyle olucak gibi.
senin nişan bana uğur getirdi, inş. benim ki de burdaki bekar arkadaşlarıma getirecekdua ediyorum kızlar
Rabbim hayırlı şeyler yapmayı nasip etsin.
Hoş gedliniz ben de diğer konuda gördüm sizi buraya davet edecektim.selam ,ben geldim
Amin canımm...
Nişanım uğur getirdi gerçekten sana.
Allah herkese hayırlısıyla yuva kurmayı nasip etsin inşallah.
Sızlerıı uzdugum ıcın tekrar tekrar ozur dılerım yazmakla ıyı yapmadım morallerınızı bozdum
Hoş gedliniz ben de diğer konuda gördüm sizi buraya davet edecektim.bahsetsene kendinden
Tuğçem Meleğim; AMİN!
Nasılsın?
selam ,ben geldim
gayet güzel canım sağ ol. Her zamanki gibi çalışıyorum. :102::126:iyiyim canımm sen nasılsın?
Nasıl geçiyor günün?
gayet güzel canım sağ ol. Her zamanki gibi çalışıyorum. :102::126:
Kolay gelsin canım.
Ben de oturacağımız eve gidiyorum şimdi orda işlerim var. Öpüyorumm...
iyiyim kuzucum, sen nasilsin, dus aldim uzandim suan, cuma gecesi bu gecedeNE güzel, kolay gelsin.
Petunya , sen nasılsın canım?
merhaba canim iyiyim sen nasilsin, evde dinlenmece....selam kzılar nasılsınız
NE güzel, kolay gelsin.
Petunya , sen nasılsın canım?
selam kzılar nasılsınız
baban alkol alip siddet uyguluyorsa savcilik veya emniyete basvurarak evden uzaklastirma ve koruma karari cikarttirabilirsiniz eger isterseniz. belki duzelir biraz...kızlar tıkandım kaldım umarım benı anlayaılırsınız bıraz olsun tertemız bır ınsanım sucum yok etlıye sutluye karısmam ama tek carem ıs bulmak baska carem yok cagrı merkezlerı cok az para verıyor tek basıma yapamam yanı baska ısler bakıyorum dua edın bana kotu dusunmek ıstemıyorum ama ne yapayım yoksa hep polyanna gıbı yasayan bırıyım ama sız evınızde huzursuz olsanız ne yapardınız evlılıgıde kurtulus olarak hıc gormedım sevebılecegım bırının olmasını bekledım hep tum gece dusundum durdum guzel olmak zekı olmak bır ıse yaramıyor guzel kısmet sans olsun ınsanda benı bır satır yazan hepınızı sevıyorum sahsen tanımasamda dualarınız bana yeter
kızlar 2 vesayıt yerlere ıs bakıyorum ıyı olur mu sızce?bulmak cok zor ama boyle gıderse bunalımdan ne yapacagımı bılemez hale gelıcem bır ısık arıyorum
babam alkol alıyor bu sorunlar bu yuzden sureklı anneme eskıden berı saldırır durur ben kotu bırı degılım olmek ıstedım bıktım sadece bundan kendımı rezıl olmus gıbı hıssedıyorum ınsan ınsanın acıgını arıyor bır gurultu olsa dınlemey hazırlar
Alone 2 evet cok bunaldım sustum sustum ama olmuyor erkek hakımıyetı baskıdan nefret edıyorum bır bayan calısmazsa susmak zorunda kalıyor ıs bulmak ılk derdım bu
benım babam tarafı akrabam var aof okur bır b,,,k olmaz demıs evdemı kalacak neden evlenmıyor vs ınsanlar var kotu akrabalar bos bogaz
indirimler var diye cok alisveris yaptim bu ay kizlar. bugun de kendime gunluk kiyafet ve iste giymek icin kiyafetler aldim. bakmadigim bir iki magaza kaldi. onlara da baktim mi tamamdir, tamamen batmis oluyorum:))
iyi geceler hepinize kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?