30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım öyle olucak gibi.
senin nişan bana uğur getirdi, inş. benim ki de burdaki bekar arkadaşlarıma getirecek dua ediyorum kızlar
Rabbim hayırlı şeyler yapmayı nasip etsin.

Amin canımm...
Nişanım uğur getirdi gerçekten sana.
Allah herkese hayırlısıyla yuva kurmayı nasip etsin inşallah.

NE güzel, kolay gelsin.

Petunya , sen nasılsın canım?
iyiyim kuzucum, sen nasilsin, dus aldim uzandim suan, cuma gecesi bu gecede isler yogun buara ondan yorgunum, yilsonu.. yilbasi... mail adresim patlayacak nerdeyse ( gecen sene de oyle oldu, artik biz subatin yarisinda gireriz yeni yila

baban alkol alip siddet uyguluyorsa savcilik veya emniyete basvurarak evden uzaklastirma ve koruma karari cikarttirabilirsiniz eger isterseniz. belki duzelir biraz...
benim arkadasim cagri merkezinde calisiyor. maddi durumlari iyi degil. kendisine olan guveni geldi. evdeki sorunlari kafaya takmiyor isle mesgul oldugundan. sen de baslangic olarak gecici olarak cagri merkezi dusunebilirsin bence. sonra gerisi gelir bir adim atinca.
evliligi de sevdigi guvendigi anlastigi insanla yapmali insan tabi. ben iyi dilekte bulunurken soylemistim evlilik mevzuunu.

lafini bilmeyen akrabalarin lafini kafaya takarsak ohooo...
bosver kendi bildigini yap. acikogretim okuma sansin varsa oku ve simdilik parasina bakmadan acilen bir ise gir. buyuksehirdeysen iki vesait mesafede is normal.
ayrica niye rezil olasin. icinde tutacagina paylas. herkesin nice farkli buyuk kucuk de olsa sorunlari var. yalniz degilsin.

indirimler var diye cok alisveris yaptim bu ay kizlar. bugun de kendime gunluk kiyafet ve iste giymek icin kiyafetler aldim. bakmadigim bir iki magaza kaldi. onlara da baktim mi tamamdir, tamamen batmis oluyorum:))
iyi geceler hepinize kizlar

indirimler var diye cok alisveris yaptim bu ay kizlar. bugun de kendime gunluk kiyafet ve iste giymek icin kiyafetler aldim. bakmadigim bir iki magaza kaldi. onlara da baktim mi tamamdir, tamamen batmis oluyorum:))
iyi geceler hepinize kizlar

Güle güley giy canım hepsini.
Sana da iyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…