30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

karisik anlatmissin. sen calismiyorsun sanirim. is bulabilir misin istesen peki. cagri merkezinde falan. gidecek yerim yok demissin ya... umarim bir is bulur kendi ayaklarin uzerinde durur ve karsina cikan cok iyi biriyle evlenirsin.ama olumsuz sacma dusuncelere kapilma sakin. bol bol dua et ve sabret. hayat her seye ragmen guzel...

icine guzel dogmus tugcem, tesekkurler. bana ne zaman istersem hazir oldugunu soyledi, mayis gibi dusunuyoruz bakalim, kismet ins. rabbim utandirmasin, ama boyle iyiydik biz yaa :) zaman ne cabuk gecti, hic anlamadim

Bak içime doğru doğmuş canım. :)
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok sevindim.
Allah nasip ederse mayısta ikimizin de telaşı olacak gibi gözüküyor.

Canım ne oldu ya?
Üzüldüm böyle konuşmana.
Ölmek falan da neyin nesi.
Hemen dua ediyor ve Allah'tan yardım istiyorsun.
Ben de sana dua edicem.
Sen güçlü bir kızsın unutma.
Hepsi geçicek.
İnsanlarla sınanıyor olabilirsin.
Güçlü durmalı ve Allah'a yüzde yüz güvenmelisin.

Bak içime doğru doğmuş canım. :)
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok sevindim.
Allah nasip ederse mayısta ikimizin de telaşı olacak gibi gözüküyor.

evet canım öyle olucak gibi.
senin nişan bana uğur getirdi, inş. benim ki de burdaki bekar arkadaşlarıma getirecek dua ediyorum kızlar
Rabbim hayırlı şeyler yapmayı nasip etsin.

Aslında herşeyin farkında oda ilgileniyor gibime geliyor ama işde zaman lazım. bakalım kader ne bu işler belki olur belki olmaz.

akşamda rüyaya yattım güzel şeyler gördüm :)

Neden hislerine gem vurdun ki. İş yerinde birbirni sevip evlenler o kadar çok ki. Kimsenin laf etmeye hakkı yok aslında.

Son düzenleme:
:))) kahvemi içiyordum gelin beraber içelim dostlar

Son düzenleme:

Psikolog yaş için sadece sayısal değer demişti bence de yaş 3 ve 1 in yan yana gelmesinden ibaret. hayata tutunmak için bir neden bulmalı. Ben işin uzmanı değilim ama kulupte bu işin uzmanlarıda var yardım alabilirsin. ben ne zaman dara düşsem benden daha kötü durumda olanları düşünürüm ve şu andaki halime şükrederim. İnan bana insanlar çok farklı dert ve sıkıntılarla boğuşuyor ki tahmin bile edemezsin. Aile sorunları gerçekten çok üzücü . Allahın varlığına inan ve güçlü olmaya çalış her güçlüğün elbet ferahlığı vardır. Her zor günden sonra çok ama çok güzel günler yaşayacaksın sadece bol dua et. İnancını kaybetme.

sevgili fountain; aslı ve tuğçe ye katılıyorum. Çok sevdiğim bir söz var 'küllerinden yeniden doğmak' her insan hayatında bunları yaşamıştır, sende lütfen güçlü olmaya çalış yaradana sığın ve bol bol dua et. hayat güzel ve yaşama şansı bize verildiği için şanslıyız canım unutma lütfen. bize yazmayı ihmal etme

Neden hislerine gem vurdun ki. İş yerinde birbirni sevip evlenler o kadar çok ki. Kimsenin laf etmeye hakkı yok aslında.

tabii ki var canım, olmaz olur mu? zaten ya işyerinde ya okulda tanıyosun sevdiğini. ama karakter meselesi, duygusal gelgitler beni etkiler, işimi aksatırım, konsantre olmamam diye düşünmedim belki. Aslında öyle bşyde gelmedi başıma şu ana kadar.
herşey kısmet.. erkek arkadaşımla yakın oturuyoruz sayılır ama hayat bizi yeni karşılaştırdı işte kısmet

bende bigün kaybettiğim neşemi ışığımı geri kazanacakmıyım eskiden girdiğimde ortamda bi farkım olurdu şimdiyse görünmez olmaya çalışıyorum

kızlar tıkandım kaldım umarım benı anlayaılırsınız bıraz olsun tertemız bır ınsanım sucum yok etlıye sutluye karısmam ama tek carem ıs bulmak baska carem yok cagrı merkezlerı cok az para verıyor tek basıma yapamam yanı baska ısler bakıyorum dua edın bana kotu dusunmek ıstemıyorum ama ne yapayım yoksa hep polyanna gıbı yasayan bırıyım ama sız evınızde huzursuz olsanız ne yapardınız evlılıgıde kurtulus olarak hıc gormedım sevebılecegım bırının olmasını bekledım hep tum gece dusundum durdum guzel olmak zekı olmak bır ıse yaramıyor guzel kısmet sans olsun ınsanda benı bır satır yazan hepınızı sevıyorum sahsen tanımasamda dualarınız bana yeter

kızlar 2 vesayıt yerlere ıs bakıyorum ıyı olur mu sızce?bulmak cok zor ama boyle gıderse bunalımdan ne yapacagımı bılemez hale gelıcem bır ısık arıyorum

babam alkol alıyor bu sorunlar bu yuzden sureklı anneme eskıden berı saldırır durur ben kotu bırı degılım olmek ıstedım bıktım sadece bundan kendımı rezıl olmus gıbı hıssedıyorum ınsan ınsanın acıgını arıyor bır gurultu olsa dınlemey hazırlar

çokmu bunaldın canım maddi açıdanallah yardımcın olsun

Sızlerıı uzdugum ıcın tekrar tekrar ozur dılerım yazmakla ıyı yapmadım morallerınızı bozdum

Alone 2 evet cok bunaldım sustum sustum ama olmuyor erkek hakımıyetı baskıdan nefret edıyorum bır bayan calısmazsa susmak zorunda kalıyor ıs bulmak ılk derdım bu

benım babam tarafı akrabam var aof okur bır b,,,k olmaz demıs evdemı kalacak neden evlenmıyor vs ınsanlar var kotu akrabalar bos bogaz

Ben buraya bunları yazarken bıle rezıl oluyormus hıssıne kapılıyorum yuzum kıpkırmızı oluyor

gulumsun yazdigina cok guldum canim alemsin )
Öyle ama canım, aklım kendime yetse bazı şeyleri yaşamazdım.

Canım, çok üzüldüm durumuna, inşallah Rabbim bir çıkış yolu gösterir. Sana dua edeceğim inşallah.

bende bigün kaybettiğim neşemi ışığımı geri kazanacakmıyım eskiden girdiğimde ortamda bi farkım olurdu şimdiyse görünmez olmaya çalışıyorum
Tabii ki bulacaksın Allah'ın izniyle... Sadece dua , sabır , tevekkül lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…