- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.321
Ben sizi tanimiyorum burasi sanal ortam ama duygularim oyle depresif ki aile sorunum var kadinin kizin asagilandigi sevse bile yapmacik sorunlarimin kokten cozumu u dunyadan gitmek biliyorum gunah ama ne yapar insan nerede kalir bir arkadasim bile yok iyi gunde herkez yanimda issiz 31 yasinda soyleyin guzel olsa yuregi temizde olsa neye yarar cok seven babayi oynar bazen babam cok seven neler yapmaz hele o erkek kardesim erkek ya en kiymetli beni birisi dovecek buna tesebbus edecek atarim kendimi camdan daha iyi sacmaliyorum kafam karmakarisik
icine guzel dogmus tugcem, tesekkurler. bana ne zaman istersem hazir oldugunu soyledi, mayis gibi dusunuyoruz bakalim, kismet ins. rabbim utandirmasin, ama boyle iyiydik biz yaa :) zaman ne cabuk gecti, hic anlamadim
Ben sizi tanimiyorum burasi sanal ortam ama duygularim oyle depresif ki aile sorunum var kadinin kizin asagilandigi sevse bile yapmacik sorunlarimin kokten cozumu u dunyadan gitmek biliyorum gunah ama ne yapar insan nerede kalir bir arkadasim bile yok iyi gunde herkez yanimda issiz 31 yasinda soyleyin guzel olsa yuregi temizde olsa neye yarar cok seven babayi oynar bazen babam cok seven neler yapmaz hele o erkek kardesim erkek ya en kiymetli beni birisi dovecek buna tesebbus edecek atarim kendimi camdan daha iyi sacmaliyorum kafam karmakarisik
Bak içime doğru doğmuş canım. :)
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok sevindim.
Allah nasip ederse mayısta ikimizin de telaşı olacak gibi gözüküyor.
suskun sultan: alinti yapmadim uzun diye, ama okudum. yazdigin kadariyla yorum yapabilirim, yasayan sensin sonucta. biraz sabir ister, ilgili ol ona karsi ama onun adim atmasini bekleyeceksin, zaman gerekiyor, bi de ayni is ortami zor bazi kisiler icin. Ben isyerinde birini begensem bile arada kalirdim kesin, nasil davranicami bilemezdim, hislerimi bastirirdim..
suskun sultan: alinti yapmadim uzun diye, ama okudum. yazdigin kadariyla yorum yapabilirim, yasayan sensin sonucta. biraz sabir ister, ilgili ol ona karsi ama onun adim atmasini bekleyeceksin, zaman gerekiyor, bi de ayni is ortami zor bazi kisiler icin. Ben isyerinde birini begensem bile arada kalirdim kesin, nasil davranicami bilemezdim, hislerimi bastirirdim..
karisik anlatmissin. sen calismiyorsun sanirim. is bulabilir misin istesen peki. cagri merkezinde falan. gidecek yerim yok demissin ya... umarim bir is bulur kendi ayaklarin uzerinde durur ve karsina cikan cok iyi biriyle evlenirsin.ama olumsuz sacma dusuncelere kapilma sakin. bol bol dua et ve sabret. hayat her seye ragmen guzel...
Canım ne oldu ya?
Üzüldüm böyle konuşmana.
Ölmek falan da neyin nesi.
Hemen dua ediyor ve Allah'tan yardım istiyorsun.
Ben de sana dua edicem.
Sen güçlü bir kızsın unutma.
Hepsi geçicek.
İnsanlarla sınanıyor olabilirsin.
Güçlü durmalı ve Allah'a yüzde yüz güvenmelisin.
Neden hislerine gem vurdun ki. İş yerinde birbirni sevip evlenler o kadar çok ki. Kimsenin laf etmeye hakkı yok aslında.
bende bigün kaybettiğim neşemi ışığımı geri kazanacakmıyımeskiden girdiğimde ortamda bi farkım olurdu şimdiyse görünmez olmaya çalışıyorum
kızlar tıkandım kaldım umarım benı anlayaılırsınız bıraz olsun tertemız bır ınsanım sucum yok etlıye sutluye karısmam ama tek carem ıs bulmak baska carem yok cagrı merkezlerı cok az para verıyor tek basıma yapamam yanı baska ısler bakıyorum dua edın bana kotu dusunmek ıstemıyorum ama ne yapayım yoksa hep polyanna gıbı yasayan bırıyım ama sız evınızde huzursuz olsanız ne yapardınız evlılıgıde kurtulus olarak hıc gormedım sevebılecegım bırının olmasını bekledım hep tum gece dusundum durdum guzel olmak zekı olmak bır ıse yaramıyor guzel kısmet sans olsun ınsanda benı bır satır yazan hepınızı sevıyorum sahsen tanımasamda dualarınız bana yeter
kızlar 2 vesayıt yerlere ıs bakıyorum ıyı olur mu sızce?bulmak cok zor ama boyle gıderse bunalımdan ne yapacagımı bılemez hale gelıcem bır ısık arıyorum
babam alkol alıyor bu sorunlar bu yuzden sureklı anneme eskıden berı saldırır durur ben kotu bırı degılım olmek ıstedım bıktım sadece bundan kendımı rezıl olmus gıbı hıssedıyorum ınsan ınsanın acıgını arıyor bır gurultu olsa dınlemey hazırlar
Öyle ama canım, aklım kendime yetse bazı şeyleri yaşamazdım.gulumsun yazdigina cok guldum canim alemsin)
Canım, çok üzüldüm durumuna, inşallah Rabbim bir çıkış yolu gösterir.Kizlar oyle kotuyum ki olmek istiyorum hakkinizi helal edin demek istedim yanliz degilim annem kardesim var ama gidecek yerimiz yok annem babasinin evine gider ailesi beni istemez kardesimide anlatacak durumda degilim biktim herseyden kimbilir kacinci kez
Tabii ki bulacaksın Allah'ın izniyle... Sadece dua , sabır , tevekkül lazım.bende bigün kaybettiğim neşemi ışığımı geri kazanacakmıyımeskiden girdiğimde ortamda bi farkım olurdu şimdiyse görünmez olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?