30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam canım
akışta gördüm
hangi kitap acaba ?

hazırrrrrrrrrrr olunnnnnnnnnnnnn kitabı açıklıyorummmm
Allah de ötesini bırak kitabın ismi

Hangi kitap o?
Tuğçenin tavsiye ettiklerinden mi?

Ben de şu ara "Muzaffer OZAK - İRŞAD (1. Cilt)" okuyorum.
Tavsiye ederim.

Okurken insan var ya dünyanın ne kadar boş olduğunu tekrar anlıyor, Allah'a karşı kulluk yeteri yapamadığımızı, nebilerin bile O'na ümmet olmak istediği peygamber efendimize yeteri kadar iyi bir ümmet olmadığımızı falan...

neyse susuyorum. dini konular biraz hassas konular, susayım ben en iyisi. sonuçta farklı inanışlarda arkadaşlarımız da vardır belki.

memnun oldum inşallah benıde evlendırırısınız
İnşallah canım. :123:

Uğur Koşar= Allah de ötesini bırak kitabın adı canım.
tahmin ettiğim gibi... bunu bizim kitap bölümünde de kızlar tavsiye ediyor, okumam lazım.

amin hayırlısı ile olsun inş. amin
Rabbim bizlere o hayali kurduğumuz hayırlı huzurlu yuvayı ve hayırlı eşi ve evlatları nasip etsin inş... amin
Amin çok çok!

kızlar bılıyormusunuz bu kıtabı yaklaşık 1 aydır almak istiyordum ancak birşey benı engellıyordum demekki sizlerde buna delaletmışsınız.

Sınavlarım bıttıgınde alıp okuyacagım kıtap olucak kesinlikle.

OKU OKU inan böle yolda filan bile okunuyor.
dili çok yalın ya böle gazete okur gibi hızlı okuyor ama çok duygulu oluyorum ben ondann yolda okuyamıyorum ağlıyorum

okudum onuu okumazmıyım
tadı damağımnda kaldı yeniden okuyacağım inşallah

sağol canım benim
gofretto, boşladın buraları. daha SIK bekleriz.

aynen ben de ne zamandır alacağım. kısmet olmadı.

Merhaba arkadaşlar bende 30 yas üstü olarak aranıza katılıyorum çok sayfa olduğu için burdan başladım okumaya..Dertlerimiz ortakmış..benimde tanıştıracak pek kimsem yok nadir çıkıyor elk alıyorum mantık olarak mutlu edemeyeceğini görüyorum..bir tanede gerçekten iyi biri çıktı ama kendimi onunla aynı evde düşünemiyorum ..çok üzülüyorum..istihareye yattım defalarca hiç göremiyorum..insan üzülüyor...hayırlısı...

Hogeldin canım...
Hakkında hayırlısı olsun.
Herşeyin bir zamanı var.
Elbette hayırlı eşte senin karşına çıkacaktır.
sen her anından mutlu olmaya çalış.

tugcecan sen nısanlısın sanırım.Allah tamamına erdırsın nasıl tanıştın? Nasıl elektrik aldın?

Ben hayatıma kımse gırmeyecek asla dıye düşünmeye başladımda bir süredir.

ay bende aynı sekilde düşünmeye başladım umutsuzluk iyi değil ama...

hayırlısı olsun hakkında. ALlah hayırlı olanı nasip etsin. öle dua et. elbet çıkacaktır karşına.
zaten böle şeyler çok anlık oluyor ya bir bakıyorsun pat diye çıkıveriyor.
beklememek gerekirde oda elde değil işte

Hoş geldin!

Hakkında hayırlısı olsun.

Ben inanıyorum dua edersek Rabbim gönderecek.
Rabbimin hazinesinde her şey bol. Fakat sırası var her şeyin.

Eee, başka neler yaparsın?
Okuyor musun?
Çalışıyor musun?
Neredensin?

Bizler ilk üye olduğumuzda bahsettik ama yine de ara ara yeni üyeler geldikçe bahsediyoruz. Zaten zamanla insan tanışıp gidiyor...

Ben az önce gene anlattım kendimi, birkaç sayfa geride.

evet doğru kısısın benımde nedense aklımda suskun_sultan ,küçük böcük vs o topik olarak aklımda kalmış.Nasılsın? Nasıl gidiyor?

:)) aslında iyiydim ama canım sıkıldı bir şeye moralim sıfır Sağlık sorunum çıktı... Bir yandan dün dua etmiştim duam kabul oldu ama aynı zamanda başka işlerim ters gitti. sıkıntı stres üzüntü hepsi en zayıf yerden vurmuş. neyse ben gideyim yine gelir anlatırım yarın inşallah.

canım geçmiş olsun.
RUHUmuzdaki huzursuzluklar ne yazık ki bedenimizi de olumsuz olarak etkliliyor.
Reiki, meditasyon, olumlu düşünce çok fayda sağlıyor sağlığımız için.
Ayrıca sana okuman için;
Louise Hay= Düşünce gücüyle tedavi kitabını öneriyorum.
Büyük ihtimalle düşünce şeklinde yanlışlıklar var ve bu da bedenini hasta ediyor.
Fakat düzelebilir ve iyileşebilirsin.

Bugün sayfa çok aktif.
Hoşuma gitti.
benim de hoşuma gitti. onu düşünüyordum inan! :) milletin sohbet konularına bakıyorsun almış başını gitmiş. biz yerimizde sayıyoruz. gerçi şu da var ; çok yazışınca siz ben gelince okumam zor oluyor, böyle daha iyi az ve öz. bir de cidden bizim sohbetler ÖZ. öyle gevezelik olsun diye yazışmıyoruz.

Hadi bakalım kızlar nescafe yapalım ya da kahve içelim.
Saat 5...
Din dan donnnnn...
afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…