- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.481
selam canım
akışta gördüm
hangi kitap acaba ?
hangi kıtap o? Bende alıyım fınallerım bıtınce okuyım.
İnşallah işe yarar asıl özelden başka bırsey yazdım ben sana bır bakarsan cıkmadan ıstersen bı konuşurum.
Ne guzel bır mucize gibi geldiysem cok mutlu oldum:)
selam canım
akışta gördüm
hangi kitap acaba ?
eeeeeeeeeeeeee kimim öğrencisiyim..kitap iyigeldik bana çok ağlayarak okusamda
güzel bişi ya insanın bildiklerini böyle tekrar gün yüzüne çıkmas, çıkarması filan.
ama ben zaten normalde Allah ın bize olan sevgisini bizim için yarattıklarını vs..düşünce aklıma gelince duyunca bile ağlarım..
ve hep böle sne yapsam Rabbim e layık bir kul olamamışım gibi böle hep eksik hissediyorum..
Rabbim in inş rahmeti üzerimizde olsun inş..
saol hayata hoşgeldin hayatımıza
valla çok tşk ederim. sen aslına benim uzun zamandır aklımda olan bir konuda mucize gibi çıktın bugün ortaya
hatta içimden dedimki Allah mı gönderdi acaba..
yani anlatsam nasıl bir dönemde topici geldiğini mucize dersin.
işte Rabbim çok büyük bir kapı açıyor işte..
inş birde kurs bana faydalı olur.. Allah razı olsun inş Allah da senin karşına çok çok daha iyi fırsatlar çıkarsın.amin
memnun olduminşallah benıde evlendırırısınız
İnşallah canım. :123:memnun olduminşallah benıde evlendırırısınız
tahmin ettiğim gibi... bunu bizim kitap bölümünde de kızlar tavsiye ediyor, okumam lazım.Uğur Koşar= Allah de ötesini bırak kitabın adı canım.
Amin çok çok!amin hayırlısı ile olsun inş. amin
Rabbim bizlere o hayali kurduğumuz hayırlı huzurlu yuvayı ve hayırlı eşi ve evlatları nasip etsin inş... amin
Uğur Koşar= Allah de ötesini bırak kitabın adı canım.
OKU OKU inan böle yolda filan bile okunuyor.kızlar bılıyormusunuz bu kıtabı yaklaşık 1 aydır almak istiyordum ancak birşey benı engellıyordum demekki sizlerde buna delaletmışsınız.
Sınavlarım bıttıgınde alıp okuyacagım kıtap olucak kesinlikle.
gofretto, boşladın buraları.okudum onuu okumazmıyım
tadı damağımnda kaldı yeniden okuyacağım inşallah
sağol canım benim
aynen ben de ne zamandır alacağım. kısmet olmadı.kızlar bılıyormusunuz bu kıtabı yaklaşık 1 aydır almak istiyordum ancak birşey benı engellıyordum demekki sizlerde buna delaletmışsınız.
Sınavlarım bıttıgınde alıp okuyacagım kıtap olucak kesinlikle.
okudum onuu okumazmıyım
tadı damağımnda kaldı yeniden okuyacağım inşallah
sağol canım benim
en azından tanıştırcak bırılerı var benım cevrem benım hayatımda bırısının olmadğına ,bırısının olamama ıhtımalıne ınanmıyorlar,sakladıgım bırısı var zannedıyorlar.Olamaz şaka yapıyorsun he he dıye cevap verıyorlar.Bırılerıde benı tanıştırsa vesıle olsalar keşke. Şaka gibi sosyal bırısıyım ama elektrık alacağım kımseyı bulamıyorum.
Merhaba arkadaşlar bende 30 yas üstü olarak aranıza katılıyorum çok sayfa olduğu için burdan başladım okumaya..Dertlerimiz ortakmış..benimde tanıştıracak pek kimsem yok nadir çıkıyor elk alıyorum mantık olarak mutlu edemeyeceğini görüyorum..bir tanede gerçekten iyi biri çıktı ama kendimi onunla aynı evde düşünemiyorum ..çok üzülüyorum..istihareye yattım defalarca hiç göremiyorum..insan üzülüyor...hayırlısı...
tugcecan sen nısanlısın sanırım.Allah tamamına erdırsın nasıl tanıştın? Nasıl elektrik aldın?
Ben hayatıma kımse gırmeyecek asla dıye düşünmeye başladımda bir süredir.
Merhaba arkadaşlar bende 30 yas üstü olarak aranıza katılıyorum çok sayfa olduğu için burdan başladım okumaya..Dertlerimiz ortakmış..benimde tanıştıracak pek kimsem yok nadir çıkıyor elk alıyorum mantık olarak mutlu edemeyeceğini görüyorum..bir tanede gerçekten iyi biri çıktı ama kendimi onunla aynı evde düşünemiyorum ..çok üzülüyorum..istihareye yattım defalarca hiç göremiyorum..insan üzülüyor...hayırlısı...
Hoş geldin!Merhaba arkadaşlar bende 30 yas üstü olarak aranıza katılıyorum çok sayfa olduğu için burdan başladım okumaya..Dertlerimiz ortakmış..benimde tanıştıracak pek kimsem yok nadir çıkıyor elk alıyorum mantık olarak mutlu edemeyeceğini görüyorum..bir tanede gerçekten iyi biri çıktı ama kendimi onunla aynı evde düşünemiyorum ..çok üzülüyorum..istihareye yattım defalarca hiç göremiyorum..insan üzülüyor...hayırlısı...
evet doğru kısısın benımde nedense aklımda suskun_sultan ,küçük böcük vs o topik olarak aklımda kalmış.Nasılsın? Nasıl gidiyor?
:)) aslında iyiydim ama canım sıkıldı bir şeye moralim sıfırSağlık sorunum çıktı... Bir yandan dün dua etmiştim duam kabul oldu ama aynı zamanda başka işlerim ters gitti. sıkıntı stres üzüntü hepsi en zayıf yerden vurmuş. neyse ben gideyim yine gelir anlatırım yarın inşallah.
benim de hoşuma gitti.Bugün sayfa çok aktif.
Hoşuma gitti.
afiyet olsun canım.Hadi bakalım kızlar nescafe yapalım ya da kahve içelim.
Saat 5...
Din dan donnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?