- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.701
Geçmiş olsun bende oldum. Stres insanı mahvediyor rahatlamay çalış önemli olan sağlık. sağlık biraz sekteye uğrayınca anlıyorsun. Ben senin yerinde olsam çalışmadan 1 saat en sevdiğim müzik eşliğinde dans eder enerji depolar sonra ders çalışırım.
selam suskun sultan
sen nasıl oldun bakim
Sağ ol canım ben iyiyim çok şükür dün çok yorgundum. Bugün doktor güzel şeyler söyledi moralman iyi olunca toparladım ama ilaç baya yoruyor ama ya. 2 ilaç var çok ağır haplar iltihao kurutucu biride Kortizonlu . tuzsuz yemekler yiyorum ve 3 litreye yakın su içiyorum :) dün düşünemiyordum hiç birşey bugün ilaçlarım ağır gelmedi kortizonu alınca bünyem değişiyor ama hissediyorum .
evet canım ama 1 hafatya kalmaz bayağı rahatlarsın.
tuzsuz yemek istirahat etmek bunun başlıca iyileşme şartları gibi.
bol bol uzan dinlen elinden geldikçe
sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
ay canım benim ya çok saol.
servis varsa anadolu avrupa farketmez gider gelirimde, servsi olamdan çok zor.
daha evvel 1 sene gidip gelmeye dayanabildim otobüsle.
kötü olan benim kalabalıkda havasızlıkda böyle sıcakda tansiyonum düşüyor.
en çok ondan korkuyorum. birde 8 seneye yakın hep servisle gidip geldim metrobüs filan çok zor geliyor. hep orda yolda gördükçe inan derim Allah kolaylık versin diye.
mecbur kalınca elbet servisde giderim de oda ayrı.
Allah inş bulunduğumdan daha iyi daha hayırlı kapılar nasip eder inş.
açıkcası bende azda olsa faydalı olacağına inanıyorum ben çok çalışırsam eğer az faydayı daha da arttırabilirim. hiç çalışma, kurs süper olsun yine fayda etmez.
ama gidip göreyim okulu ortamı, iş bulursam (şimdi maddiyatım olmadığı için) 2 kur daha almak aklımda nasip olursa inş.
2014 sonunda bayaı konuşmuş olurum en azından liseden mezun olduğum düzeye yakınlaşsam yine mutlu olcam.
sen bana orda iyi diye bilinen yabancı hoca isimlerini paylaşır mısın özelden eğer biliyorsan?
amin canım inş. ben sana belki kursda ısmarlarımne de olsa aynı yerde olcaz.ve kışın bitmesine daha var int den de baktım sana merak ettim seni maşallah pekde güzelsin
aa buldunmu benı :):) teşekkür ederim o senın bakış açın:)
eğer bulduysan facede falan arkadaşlık teklifi gönderirsen sevınırım.yada ozelden yazarsan eklerım sende istersen.
Ay evet hayırlısıyla sen bı başlasan ısmarlarız bırbırımıze.İnşallah ben ınanıyorum Allah yoluna ıyı seyler cıkartacak.
bıtek bıldıgım carl var ama gıttıgımde sorarım senın sevıyende ıyı hoca öğreten kım var dıye pazartesi sana yazarım.
canım buldum senipeşinde takipteyim
valla benim facem ve linkedinim filan yok. bazı durumlardan dolayı kullanmıyorum.
bide ben etkileniyorum orda böyle mutlu evli çiftleri görünce resim filan paylaşıyorlar ya, böle özeniyorum üzülüyorum yalnızlığıma filan. ondan da face kullanmıyorum.
istersen telimi yazarım ama özelden.
ben biraz geriden geliyom sanal ortamlara daha hala messengera bakıyom arada
tamam valla çok sevinirim. en azından aman bir an evvel ingilizce kursuna gidim diye kötü hocaya denk gelmeyeyim diye sordum.
birde defter gerekir mi hayata sence?
yoksa kitapdan mı gidiliyor? kitabı bir meraklı inceliyorum görsen gülersin..
bu arada ben seni google dan arattım linkedin bakılıyor ya böle ondan gördüm.
bide face de böle resmin vardı küçük onu gördüm
evet haklısın aynen oyle .
oooooooooooo defter alma işi en sevdiğim şey.bence defter al .mesela bızım carl hoca defter getırmeyenlere cok pis laf sokuyor.
Onun laf sokmasıda aslında ıyılıgınden çünkü derste öğrendiğin kelimeleri deftere yazmazsan asla öğrenemezsin.Çünkü açıp bakmak istersin görmek istersin.ders calısırkende süper oluyor yazmak ama defter yoksada normal kağıt falan götürebilirsin ben defter kullanıyorum.
Çünkü cümleler falanda gösteriyor öğretiyor.yazdırıyor cok işe yarıyor cok.
Telde olur bende yazarım farketmez.
Evet ınsan kötü oluyor ama yapcak bsy yok Allah buyuk bızede dopru kişileri karşımıza çıkaracak.
Bak ben yenı yenı ümitlenmeye başladım kımse olmasada yapcak bsyım yok başka.Allah keske bızede çirkin şansı versede mutlu olsak.
tuşlu telefon kullanıyorum Turkuaz, kız kardeşim geçen gün dedi ki: "Abla bu dünyada whatsap diye bir şey var. Haberin var mı?"yazıyorum şimdi özelden telimi.
whatsaapı var ama hakkımı yemiyim şimdi
en güncel teknoloji olarak o aşamadayım.
temmuz dan beride kullanıyorum. kullanabiliorum.
aramızda kalsında biraz teknoloji gerisiyim
tuşlu telefon kullanıyorum Turkuaz, kız kardeşim geçen gün dedi ki: "Abla bu dünyada whatsap diye bir şey var. Haberin var mı?"
Var tabii, dedim. Kullanmasam da duydum sonuçta.
tuşlu telefon kullanıyorum Turkuaz, kız kardeşim geçen gün dedi ki: "Abla bu dünyada whatsap diye bir şey var. Haberin var mı?"
Var tabii, dedim. Kullanmasam da duydum sonuçta.
Hacı hacıyı Mekke'de,hahahahhahbizim niye burda birbirimizi bulduumuş anlaşıldı
ben dokunmatik kullanıyomda ne oluyor. millete habire yalnış msj atıyom arıyom çaldırıyom farketmeden. ararlarsa açamıyomay zordu dokunmatike alışmak ama alıştım herhalde. daha kimse arayım beni aramışın demiyor
aynen öyle tatlım ya, bize göre değil.ilahi gülümsün, çok güldüm. ama inan çok boş şeyler insanı değilsen bşy kaybetmiyosun.
ben de çok değil 2 ay önce Bin tl yakın para verdim taksitle, akıllı telefonun iyisini aldım sözde..
Whatsap filan, zaten beleş msj hakkım var, ki ben konuşma taraftarıyım.
kave falı, konuşan kedi, ses değiştirisi vs bisürü gereksiz uygulama.
bilmiyorum sanki biraz oyuncak gibi..
çok gerekli değilmiş sanki, ama görsel olarak evt elimde zengin duruyor
aynen öyle tatlım ya, bize göre değil.
gençler cık cık cık mesajlaşıyorlar ellerinden düşürmüyorlar...
geçen diyorum ki: "Heveslendiğimden değil ama birilerinin yanında bu telefonun görüntüsünden utandığım için yeni model telefonlardan alacağım galiba."
Niye rezil ettin kızı, bak işte millet de bana diyecek böyle...geçen bir arkadaş geldi, işte elinden benim onu tanıdığım zamanki telefon 6-7 sene önce..
dedim kız ben bittim bu hayatta bu telefon hala duruyor mu
yani verecek paran varsa al. ama kendini sıkıntıya sokacaksan alma.
Niye rezil ettin kızı, bak işte millet de bana diyecek böyle...
Ay bilmiyorum canım ya, şimdilik sürüncemede kaldı.
Aslında devlet taksiti iptal edecekmiş. Etmeden alsaydım iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?