- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.681
şunu demeden geçemeyeceğim.bir insanın suretini bize güzel gösteren kim ne derse desin sevgimiz.ona olan hislerimiz.
muhtemelen şuan sevmediğin için yakıştıramadın kendine.fakat sevmiş olsan bambaşka gelirdi gözüne. ...
hakkınızda hayırlısı olsun.
ben bılgısayardan gırıyorum ama beğeni tuşum yok.
Bu mesajı cok beğendım.
Kızlar günaydın..
selamlar herkese,
hayırlı bir cuma olsun ve inş bu mübarek günde Rabbim bizleri hayırlara ferahlara çıkarsın inş.
dualarımız kabul olsun inş.. amin
hayata canım sol tarafda beğen böyle yıldız şeklinde işareti var
aa ben yıldızın ne olduguna bakmamıştım.teşekkür ederim.bende beğenebiliyorum artık.
Hayırlı cumalar.amin
Hayırlı cumalar hepimize kızlar.
Cerenkar, yüreğinin sesini dinle, acele etme. Hepimiz (birçoğumuz) aynı durumdayız. İki ay önce ben de senin tarif ettiğin gibi birisi ile tanıştım. İş , aile, inanç (o biraz daha ilerideydi ama olsun) uyuyordu ama TIK olmayınca ikinci görüşmeden sonra bitirdim.
Yaş 32 diyorsun ama Allah ömür verdiyse upuzun yıllar var önümüzde. Sevmediğin adamla geçmez. İçine sinmesi lazım, atmıyorsa olmaz.
Bu şekilde olacağına hiç evlenmeseydim diyenleri duyuyorum ve onlar da bir yuvam olsun, 31 - 32 - 33 oldum artık diyenlerdi. Tabii ki bazı şeyler kadar kısmet ama sırf yaşım geçiyor, kimseyi nasılsa sevemiyorum vs. diye de acele karar vermek , aman bu olsun bari nasılsa sevemiyorum demek yanlış olur. Üzülürüz sonrasında.
Benim bir tanıdığım çıktığı insanlar olduğu halde, evlenmeyeceğim diye kendini paralarken bir gün çok sevdi çok aşık oldu. Şu anda iki yıllık evli.
Rabbim şu aziz mübarek cuma gününde sesimize ses versin, dualarımızı kabul buyursun inşallah da 2014 yılında hepimiz , patır kütür sevdiğimiz, aşık olduğumuz adamlarla bir bir evlenelim , bir ömür mutlu olalım inşallah.
canım karşıdaki kişi biraz tanıdıktan sonra olumsuz cevap olursa hoş olmaz dedi o yüzden şimdi karar vermek zorunda kaldım.. mantıken uygun diye düşünüyor o kendi hoşlanma hissettiği için beni çok anlamıyor..şunu demeden geçemeyeceğim.bir insanın suretini bize güzel gösteren kim ne derse desin sevgimiz.ona olan hislerimiz.
muhtemelen şuan sevmediğin için yakıştıramadın kendine.fakat sevmiş olsan bambaşka gelirdi gözüne.şu zaman zarfında
tanımaya çalışın birbirinizi.biraz daha zaman geçsin zamana bırak.seviyeli bir şekilde görüşüp tanıma fırsatı verebilirsiniz birbirinze
diye düşünüyorum.ayakların yere sağlam basıyorken daha etkili kararlar vermen ve zamanla birbirinize sevgi duymanız da muhtemel.
olumsuz düşüncelerinden sıyrıl lütfen.hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin canım inşallah..hep dua diyorum hepimz hakkında en hayırlısı olsun gönlümüze sinsin... Kimseyi sevemiyorum diye bir kaygım yok çünkü bu kişiden 1 ay önce başkası ile tanışmıştım ona kalben ısınmıştım ama mantıken uymadı çok olgun biri değildi ondan olmadı..üzüldüğüm bu çok uygunken neden hiç ısınamadım diye.. Ama Rabbimin bir bildiği vardır.. Sabır şimdilik...
canım karşıdaki kişi biraz tanıdıktan sonra olumsuz cevap olursa hoş olmaz dedi o yüzden şimdi karar vermek zorunda kaldım.. mantıken uygun diye düşünüyor o kendi hoşlanma hissettiği için beni çok anlamıyor..
bende aslışdan öğrendim
ama sağlıklı açlışmıyor bazen beğeniyor bazen beğenmiyor
sen nasılsın keyfin nasıl?
dersler nasıl gidiyor?
ben kursa başlıyacağım ya çok heyecanlıyım
garanti belgesi mi istiyor muş? anlamadım biraz tuhaf geldi banamadem öyle senin gönlüne girmeye sevdirmeye çalışsaydı kendini, bilemiyorum kendini suçlama belki o da çekimser davrandı :44:
berbat durumdayım bugun reglı oldum korkunç ağrım var+grip olmak üzereyim+gastritim azdı.(stressden galıba derslerden dolayı)
yarın sınavım var sonrada başka bır dersım için cumartesi-pazar proje hazırlamak zorundayım.off ki ne off
Gerçi benımkıde dertmi ama işte bı tatıle girse bu okul çok yoruldum artık.
sen nasılsın? ne zaman başlayacağın belli oldu mu?
Naber Turkuaz?
gördüm seni, hayırlı cumalar..
bugün nasıl keyfin, ne kursuna başlicaksın canım?
berbat durumdayım bugun reglı oldum korkunç ağrım var+grip olmak üzereyim+gastritim azdı.(stressden galıba derslerden dolayı)
yarın sınavım var sonrada başka bır dersım için cumartesi-pazar proje hazırlamak zorundayım.off ki ne off
iyi petunya ne olsun bildiğin gibi; yani insan zamanla olabileceklere alışıyor.
akışına bırakmak lazım, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. gerisi Rabbim in takdirine kalmış.
inş hayırlısı ile istediğim gibi sonuçlanır şu iş durumu.
ingilizce kursuna başlıcam. saolunsun hayata vesile oldu.
inş kursda iyi olur benim için faydalı olur.sürekli kitabı karıştırıyorum kursa başlamak için heyecanlıyım.
canım ya dikkat et kendine.
sıcak tut kendini. birde zencefil tarçın kaynat bal katıp iç. grip öncesi hemen toparlar inan.
bende regli olacağım ama daha varda, daha gelmeden gerginleşiyorum. sinirliyim bugün galiba :26:
6 şubata bişi kalmadı tatili düşün rahatla bence.
ya sonuçta kariyerin için yüksek lisans çok önemli. bence dişini sık. hep aklına bir tık daha ilerde olacağın, daha fazla maaş alacağın gelsin
bende bildiğin gibi canım değişen bişi yok ama durumu kabullenmeye çalışıyorum bir yandan da sürekli dua ediyorum.
bakalım Rabbim çok büyük inş bana haksızlık yapılmasına izin vermez Rabbim.
yok canım onlar arayacağız dedi ama ben her hafta arayıp kontrol etcem aman beni atlamasınlar diye.. hemen başlayayım zaman kaybı olmadan istiyorum. bşirde ardından 1 kur daha gider, biraz arar veririm yaza doğru sonra 1 kur daha derken 2014 sonunda en azından orta düzeyde konuşcak kadar olur inş.
sonrada birebir konuşma kurslarına gitmek istiyorum inş. hayırlısı ile olur.
birde mayıs da başka bir kursada gidicem galiba.. işte mayıs a kadar bu kursu bitirmem gerekli
çok sevindim Turkuaz, senin için daha iyi şeylere vesile olur dilerim.
Kızlar çok çalışkan, hamarat gördüm sizi maşallah
bizim kızlar on parmağında on marifet
iyi petunya ne olsun bildiğin gibi; yani insan zamanla olabileceklere alışıyor.
akışına bırakmak lazım, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. gerisi Rabbim in takdirine kalmış.
inş hayırlısı ile istediğim gibi sonuçlanır şu iş durumu.
ingilizce kursuna başlıcam. saolunsun hayata vesile oldu.
inş kursda iyi olur benim için faydalı olur.sürekli kitabı karıştırıyorum kursa başlamak için heyecanlıyım.
canım ya dikkat et kendine.
sıcak tut kendini. birde zencefil tarçın kaynat bal katıp iç. grip öncesi hemen toparlar inan.
bende regli olacağım ama daha varda, daha gelmeden gerginleşiyorum. sinirliyim bugün galiba :26:
6 şubata bişi kalmadı tatili düşün rahatla bence.
ya sonuçta kariyerin için yüksek lisans çok önemli. bence dişini sık. hep aklına bir tık daha ilerde olacağın, daha fazla maaş alacağın gelsin
bende bildiğin gibi canım değişen bişi yok ama durumu kabullenmeye çalışıyorum bir yandan da sürekli dua ediyorum.
bakalım Rabbim çok büyük inş bana haksızlık yapılmasına izin vermez Rabbim.
yok canım onlar arayacağız dedi ama ben her hafta arayıp kontrol etcem aman beni atlamasınlar diye.. hemen başlayayım zaman kaybı olmadan istiyorum. bşirde ardından 1 kur daha gider, biraz arar veririm yaza doğru sonra 1 kur daha derken 2014 sonunda en azından orta düzeyde konuşcak kadar olur inş.
sonrada birebir konuşma kurslarına gitmek istiyorum inş. hayırlısı ile olur.
birde mayıs da başka bir kursada gidicem galiba.. işte mayıs a kadar bu kursu bitirmem gerekli
çok marifetliyiz ondan mı acaba yalnızız yavvv diye düşünüyorum bazen
amin inş. bugün Allah ın izniyle hayırlı bir haber alsam da inş günü güzel bitirip iyi bir haftasonu geçirsem amin
benımde sureklı aklımdasın bsy oldugunda benzer pozisyon olabılecek sekılde bende cevremdekılere sormaya başladım belki karşı tarafta falan bsy cıkar ümidiyle.inşallah rabbım hakkında hayırlısını verecek.
Evet ama bızım falanda şimdi kursların bıtmesıne az kaldı senınkını bende sorarım gıttıgımde ne zaman başlar dıye .
İnşallah faydası olur bana ınanılmaz faydası olduki pıyasada bırcok daha ıyı bılınen kurs olarak geçen kurslardan daha cok yararını gördüm insallah seninde işine yarar.
amin canım inş. ben sana belki kursda ısmarlarıminşallah cnm alırsın.sahlep deyınce benımde canım cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?