30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim yorumlarınız için. o da ben de zor karekterleriz kolay balamadı ve kolay devam etmiyor. yaşanmışlıklar, korkular veya yaşayamadıklarımız yıprattı zamanşa bizi. belli bir konu yok benim beklentilerimi karşılamaması ve birazcık dır dır bunalttı onu. evlilikten kaçan ya da evlilik konuşmayan biri değil ama ama hazır değil bunu biliyorum. onu gtanıyorum az çok tarzını biliyorum ve kimse için kendinden ödün vermez yani. her şeyin farkındayım hataların olması gerekenleri de biliyorum. ama elimden çok bişey gelmiyor o beni değiştiremediği gibi bende onu değiştiremiyorum bu kadar çok sevmesem her şey daha kolay olabilirdi belki ama çok seviyorum. bi çözümüm yok şimdilik dertleşmek için yazdım yoksa fikrinizi alıp yine burnumun dikine gitmek için değil

hayırlısı olur inş senin için ama bişeyler hissedebilmek bazen çok zor oluyor, yan yana biraz vakit geçirme şansınız var mıydı peki? bazen tanıdıkça kaynaşma olabiliyor. en yakın arkadaşım ve kuzenim tip olarak kendilerinden çok uzak ama karekter olarak uygun kişilerle evlendiler ve çok mutlular sğreç içinde ikiside sevdi. bazen diyorum sevecek mantıklı biriyle mi olmalı

kelin merhemi olsa hesabı yorum yapamıyorum net bir şekilde

hakkinda hayirlisi canim, ikimizi ayni evde dusunemiyorum demissin, evlenip mutsuz ve icine sinmeyen bi hayati da yasamak istemezsin sanirim. En azindan denemissin bence bu da guzel. insan evlenecegi kisiyle obur dunyada da birlikte olucakmis, dusun ki aslinda o kadar basit degil.

canım aslında tip çok önemli değil benim için kalbim ısınsaydı biraz cümle alem tipsiz bulsa da farketmezdi ama kalbimde bir sıcaklık oluşmayınca tedirgin oldum.. zamanla oluşacağna dair de bir umut olmadı içimde..ama beni mutlu edebileceğine inandım bel ki de mantık olarak uygun olunca... 2 arada bir derede bırakan da bu beni

Cerenkar cnm
Bence bira zamana bırak. Hayırlısı için dua et.
Bence içine doğacaktır bu işin olup olmaması gbi.
Ben aslında nedense hep inanırım kişilerin böylr zamanda Allah ın hissetme hissettirme gibi bişi iç ses vermesine.

Aslında 2 aydır böyle bir his olması için dua ediyrum ama kalp ve mantık ayrı telden çaldığından mıdır nedir his de hep gel git halinde.. deneyip sonra olmaz deme ihtimali olunca kimsenin günahını da almak istemedim..öyle... Beni duanzda unutmayın kızlar... eskiden hep evlenmeden önce içimde net bir his olacağını sanırdım...

telefondan mı giriyorsun,solda artık tuş ama işte dediğim gibi zor beğeniyor

hımm evet telden giriyodum şimdi gördüm
aman beğenmekde dert oldu valla.esk, hali çok çok daha iyiydi

valla hepinize topluca ediyorum dua hep.
dur bakalım gün doğmadan neler doğar..
ama hayırlı olan iş zaten su gibi akıp oluyor. kendiliğinen. hayırsız oluncada zaten hep bir engel çıkar illaki.
sabret biraz daha..

Ohh ne güzel muhabbetler dönmüş.
Nüfusumuz artmış.
Ben yorulmuşum bacaklarım sızladı.
Yatıcam birazdan.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Allah kalbinize göre versin.
İşin sırrı şu;
Hayatında ne olursa olsun şükretmek ve anın tadını çıkarmak.
En ufak şeyden bile mutlu olmaya çalışmak ve dünyadaki herşeyi sevmek.
Yani Yaradandan ötürü yaratılanları sevmek...
Duanı etmek ve güvenerek Allah'a teslim etmek.
Allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
İyi uykularr ve herkese Günaydın...

bunu da begeniyorum tugce, gunaydin kizlar, hayirli sabahlar, bol kazanclar guzel bir haftasonu olsun.

ben bılgısayardan gırıyorum ama beğeni tuşum yok.

Bu mesajı cok beğendım.

Kızlar günaydın..

günaydın hanımlar, günaydın tuğçecim,enerjisi yüksek insan.

evet, inandığım ölçüde Yaradan a tam bir teslimiyet göstermek çok önemli.bizim algılarımız ve hislerimiz bir yere kadar yoldaş oluyor
bize.halbuki elimizden gelen tüm her şeyi yaptıktan sonra bundan gayrısı O'na ait demek bambaşka bir his.

ve affedici olabilmek,kabullenmek.önceki hatalardan ders çıkartıp geçmişle kavgalı olmaktan vazgeçmek.içinde sadece sevgi beslemek, bize yara verenler dahi olsa sevemiyorsak bile hiç bir olumsuz his duymamak.yaşadığımız anlardan keyif almak.adım adım bizi bir yerlere taşıyordur, eminim.şuana kadar herkesin hatası ,hataları olmuştur.bu halimize şükredebiliyorsak yine Yaradan ın sonsuz merhameti ve koruyuculuğu sayesinde oldu muhakkak.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Hayırlı cumalar hepimize kızlar.

Cerenkar, yüreğinin sesini dinle, acele etme. Hepimiz (birçoğumuz) aynı durumdayız. İki ay önce ben de senin tarif ettiğin gibi birisi ile tanıştım. İş , aile, inanç (o biraz daha ilerideydi ama olsun) uyuyordu ama TIK olmayınca ikinci görüşmeden sonra bitirdim.

Yaş 32 diyorsun ama Allah ömür verdiyse upuzun yıllar var önümüzde. Sevmediğin adamla geçmez. İçine sinmesi lazım, atmıyorsa olmaz.

Bu şekilde olacağına hiç evlenmeseydim diyenleri duyuyorum ve onlar da bir yuvam olsun, 31 - 32 - 33 oldum artık diyenlerdi. Tabii ki bazı şeyler kadar kısmet ama sırf yaşım geçiyor, kimseyi nasılsa sevemiyorum vs. diye de acele karar vermek , aman bu olsun bari nasılsa sevemiyorum demek yanlış olur. Üzülürüz sonrasında.

Benim bir tanıdığım çıktığı insanlar olduğu halde, evlenmeyeceğim diye kendini paralarken bir gün çok sevdi çok aşık oldu. Şu anda iki yıllık evli.

Rabbim şu aziz mübarek cuma gününde sesimize ses versin, dualarımızı kabul buyursun inşallah da 2014 yılında hepimiz , patır kütür sevdiğimiz, aşık olduğumuz adamlarla bir bir evlenelim , bir ömür mutlu olalım inşallah.

şunu demeden geçemeyeceğim.bir insanın suretini bize güzel gösteren kim ne derse desin sevgimiz.ona olan hislerimiz.
muhtemelen şuan sevmediğin için yakıştıramadın kendine.fakat sevmiş olsan bambaşka gelirdi gözüne.şu zaman zarfında
tanımaya çalışın birbirinizi.biraz daha zaman geçsin zamana bırak.seviyeli bir şekilde görüşüp tanıma fırsatı verebilirsiniz birbirinze
diye düşünüyorum.ayakların yere sağlam basıyorken daha etkili kararlar vermen ve zamanla birbirinize sevgi duymanız da muhtemel.
olumsuz düşüncelerinden sıyrıl lütfen.hakkınızda hayırlısı olsun.

amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…