- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.661
ben bunu bılır bunu söylerim sonunda nasıl olsa olucaksa önünde engel olmamasına rağmen sımdı neden degıl.
Inan cok seven erkekler cok değişip,kadını evlılıge ıkna etmek ıcın elinden gelenı yapıyorlar.
Yok bu adam ıslah olmaz denılen ne adamlar bılıyorum nikah masasına oturabılmek ıcın hatunları napcaklarını şaşırdılar.bunlardan bıtanesıyle hatta dün görüştüm cocuk yalvardı resmen telefonda araya gırde evlenelım nıye benle evlenmek ıstemıyor sebep ne ben bu sekılde evlenmeden onu her an kaybetmek düşüncesıyle yapamıyorum dıye.bunları görünce eğer bır adam evlılıkten önünde engel olmadan kaçıyorsa o iş yaş iştir .
Çok örnekler gördüm hatta bende bunlardan bırısyım bende sonunda evlenırız adam evlılıkten kaçıyor noldu bıttı.hanı evlılık?
yapma ya adam gibi otur ben evlenmek ıstıyorum de konuş ve evleneceksenız evlenın ,ayrılcaksanız ayrılın yada zaten bıtır.kesin cümleler kuramam o niye? kendınemı adamama güvenmiyorsun? ozaman evlenme veya o ilişkiyi yaşama .kesin cümlesi kuramayacağım bır ılıskı de asla olmam mesela artık bu bana belkı hayat tecrübesi ama boyle.
Günaydın hatta tünaydın kızçeler.
Merhaba Limon, yazdıklarını okudum. sen onu neden kırdın acaba? o da seni sürekli kırıyor ya da seni kızdıracak şeyler mi yapıyor?
anlaşamadığınız noktayı tam olarak biliyor musun? yoksa genel mi..
'Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider' derler hep, ben buna inanmak istemezdim, karşı dururdum ama hep doğru çıktı.
bilmiyorum kızlar ne düşünür?
insan hayatında bazı yaşları vardır ki kırılma noktası gibi, sen çok güzel bir yaştasın ve bu yaşta yaşayacağın herşey 30a doğru senin karşına gelicek, belki iyi/kötü iz bırakacak. o yüzden işin mesleğin elindeyken sağlıklı kararlar alın. seviyorsanız sıkı sıkı sarılın, plan yapın, hayal kurun.. sizin ki biraz belirsizlikte gibi şuan.
Selam herkese
arkadaşlar dua edip Allah dan hayırlısını isteyelim.. Allah hayırlı insanı nasip etsin. amin
Rabbim inş o hayırlı kişiyi bizlere nasip eder tez zamanda.amin
limon senide iyi anlıyorum gerçekten. insan kendisi bazen bunalmışlıktan, bazen alışkanlıkdan, bazen ya daha iyisi çıkmazsa gibi düşüncelerden, bazen bu kadar zaman ve emek verdim demekten içinde bulunduğu durumu anlayamıyor yada anlamak istemiyor.
sana nacizane tavsiyem; önce ilişkindeki olumsuzlukları, erkek arkadaşındaki olumsuzlukları ve kendi hatalarını kabullen. kabullenmek çok önemli. insan kabullendiği noktada inan cesaretlenip karar verip önüne yoluna bakabiliyor.
hakkında hayırlısı olsun inş.
Ey yüreğimdeki fısıltıyı duyan Rabbim!
Sen içimdekileri hayrınla rızıklandır. .
-Hz. Mevlâna
Amin inşallah..Hoşuma giden bir sözdü sizlerle paylaşmak istedim...
biraz önce bir mesaj yazmıştım ama maalesef ben yazarken sayfadan çıkmış silindi.. umarım tekrar aynı netlikte yazabilirim.. Sizlerle bir konuda dertleşmek istedim kızlar.. Görücü usulü biri ile tanıştırıldım.. yaklaşık 2 ay önce aile ortamında görüştük ..ben başka bir ilde yasıyorum ..bu zaman zarfında telden görüştüğümüz oldu ..2 ay sonra tekrar gittiğimde görüştük... mantık aile yapısı, inanç yapısı, iş vs olarak çok uygun biri.. görüştüğümüz kadarıyla da iyi biri gibi.. Ama içimde tık yok.. Kalben bir şey hissedemedim.. Halbuki öyle çok tipe bakan biri de değilim ama o kimya az da olsa tutmalı.. sürekli düşünüyorum 2 aydır ne yapacağım diye..bir yanda n 32 yas olmuş biraz zorla diyorum ..aslında uzaktayken olabilirmiş gibi geliyor ama 2 ay sonunda memlekete gidince gördüğümde bunla asla yapamam diye bir feryat geçti içimden.. Alışveriş merkezinde görüşmüştük.. merdivenlerden inerken aynada yansımamızı gördüm ve çok alakasız geldik.. onunla kendimi aynı evde düşünemiyorum.. çok üzüldüm bu gelgitler arasında.. Aileler de istiyor .. tek uzak olan benim.. bir yandan diyorum ömür geçiyor diğer ses bu kadar bekledin sevdiğin biri olsun.. ama çevremde çok tanışabileceğim bir ortamda yok.. istiharelerden de bir şey çıkmadı nerdeyse 1 ay denedim.. böyle karışık bir durumdayım işte.. çocuk bi kaç ay görüşebiliriz ama daha sonra olumsuz olursa hoş olmaz dedi.. zaten olumlu olsa neden zamana ihtiyacım olsun. bende o zaman burda bitsin dedim..öyle kaldı..böyle işte.. inşallah hata yapmamışımdır diyorum.
hakkinda hayirlisi canim, ikimizi ayni evde dusunemiyorum demissin, evlenip mutsuz ve icine sinmeyen bi hayati da yasamak istemezsin sanirim. En azindan denemissin bence bu da guzel. insan evlenecegi kisiyle obur dunyada da birlikte olucakmis, dusun ki aslinda o kadar basit degil. Ey yüreğimdeki fısıltıyı duyan Rabbim!
-Hz. Mevlâna
biraz önce bir mesaj yazmıştım ama maalesef ben yazarken sayfadan çıkmış silindi.. umarım tekrar aynı netlikte yazabilirim.. Sizlerle bir konuda dertleşmek istedim kızlar.. Görücü usulü biri ile tanıştırıldım.. yaklaşık 2 ay önce aile ortamında görüştük ..ben başka bir ilde yasıyorum ..bu zaman zarfında telden görüştüğümüz oldu ..2 ay sonra tekrar gittiğimde görüştük... mantık aile yapısı, inanç yapısı, iş vs olarak çok uygun biri.. görüştüğümüz kadarıyla da iyi biri gibi.. Ama içimde tık yok.. Kalben bir şey hissedemedim.. Halbuki öyle çok tipe bakan biri de değilim ama o kimya az da olsa tutmalı.. sürekli düşünüyorum 2 aydır ne yapacağım diye..bir yanda n 32 yas olmuş biraz zorla diyorum ..aslında uzaktayken olabilirmiş gibi geliyor ama 2 ay sonunda memlekete gidince gördüğümde bunla asla yapamam diye bir feryat geçti içimden.. Alışveriş merkezinde görüşmüştük.. merdivenlerden inerken aynada yansımamızı gördüm ve çok alakasız geldik.. onunla kendimi aynı evde düşünemiyorum.. çok üzüldüm bu gelgitler arasında.. Aileler de istiyor .. tek uzak olan benim.. bir yandan diyorum ömür geçiyor diğer ses bu kadar bekledin sevdiğin biri olsun.. ama çevremde çok tanışabileceğim bir ortamda yok.. istiharelerden de bir şey çıkmadı nerdeyse 1 ay denedim.. böyle karışık bir durumdayım işte.. çocuk bi kaç ay görüşebiliriz ama daha sonra olumsuz olursa hoş olmaz dedi.. zaten olumlu olsa neden zamana ihtiyacım olsun. bende o zaman burda bitsin dedim..öyle kaldı..böyle işte.. inşallah hata yapmamışımdır diyorum.
canım aslında tip çok önemli değil benim için kalbim ısınsaydı biraz cümle alem tipsiz bulsa da farketmezdi ama kalbimde bir sıcaklık oluşmayınca tedirgin oldum.. zamanla oluşacağna dair de bir umut olmadı içimde..ama beni mutlu edebileceğine inandım bel ki de mantık olarak uygun olunca... 2 arada bir derede bırakan da bu benihayırlısı olur inş senin için ama bişeyler hissedebilmek bazen çok zor oluyor, yan yana biraz vakit geçirme şansınız var mıydı peki? bazen tanıdıkça kaynaşma olabiliyor. en yakın arkadaşım ve kuzenim tip olarak kendilerinden çok uzak ama karekter olarak uygun kişilerle evlendiler ve çok mutlular sğreç içinde ikiside sevdi. bazen diyorum sevecek mantıklı biriyle mi olmalı
kelin merhemi olsa hesabı yorum yapamıyorum net bir şekilde
iyi akşamlar
yeni beğeni tuşu da çok garip, bir beğeniyor bir beğenmiyor
İyi akşamlar cnm
Ben tuşuda göremiyoum
Aslında 2 aydır böyle bir his olması için dua ediyrum ama kalp ve mantık ayrı telden çaldığından mıdır nedir his de hep gel git halinde.. deneyip sonra olmaz deme ihtimali olunca kimsenin günahını da almak istemedim..öyle... Beni duanzda unutmayın kızlar... eskiden hep evlenmeden önce içimde net bir his olacağını sanırdım...Cerenkar cnm
Bence bira zamana bırak. Hayırlısı için dua et.
Bence içine doğacaktır bu işin olup olmaması gbi.
Ben aslında nedense hep inanırım kişilerin böylr zamanda Allah ın hissetme hissettirme gibi bişi iç ses vermesine.
telefondan mı giriyorsun,solda artık tuş ama işte dediğim gibi zor beğeniyor
Aslında 2 aydır böyle bir his olması için dua ediyrum ama kalp ve mantık ayrı telden çaldığından mıdır nedir his de hep gel git halinde.. deneyip sonra olmaz deme ihtimali olunca kimsenin günahını da almak istemedim..öyle... Beni duanzda unutmayın kızlar... eskiden hep evlenmeden önce içimde net bir his olacağını sanırdım...
telefondan mı giriyorsun,solda artık tuş ama işte dediğim gibi zor beğeniyor
Ohh ne güzel muhabbetler dönmüş.
Nüfusumuz artmış.
Ben yorulmuşum bacaklarım sızladı.
Yatıcam birazdan.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Allah kalbinize göre versin.
İşin sırrı şu;
Hayatında ne olursa olsun şükretmek ve anın tadını çıkarmak.
En ufak şeyden bile mutlu olmaya çalışmak ve dünyadaki herşeyi sevmek.
Yani Yaradandan ötürü yaratılanları sevmek...
Duanı etmek ve güvenerek Allah'a teslim etmek.
Allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
İyi uykularr ve herkese Günaydın...
Ohh ne güzel muhabbetler dönmüş.
Nüfusumuz artmış.
Ben yorulmuşum bacaklarım sızladı.
Yatıcam birazdan.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Allah kalbinize göre versin.
İşin sırrı şu;
Hayatında ne olursa olsun şükretmek ve anın tadını çıkarmak.
En ufak şeyden bile mutlu olmaya çalışmak ve dünyadaki herşeyi sevmek.
Yani Yaradandan ötürü yaratılanları sevmek...
Duanı etmek ve güvenerek Allah'a teslim etmek.
Allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
İyi uykularr ve herkese Günaydın...
Cerenkar, yüreğinin sesini dinle, acele etme. Hepimiz (birçoğumuz) aynı durumdayız. İki ay önce ben de senin tarif ettiğin gibi birisi ile tanıştım. İş , aile, inanç (o biraz daha ilerideydi ama olsun) uyuyordu ama TIK olmayınca ikinci görüşmeden sonra bitirdim. Ey yüreğimdeki fısıltıyı duyan Rabbim!
-Hz. Mevlâna
Ey yüreğimdeki fısıltıyı duyan Rabbim!
-Hz. Mevlâna
Hayırlı cumalar hepimize kızlar.
Cerenkar, yüreğinin sesini dinle, acele etme. Hepimiz (birçoğumuz) aynı durumdayız. İki ay önce ben de senin tarif ettiğin gibi birisi ile tanıştım. İş , aile, inanç (o biraz daha ilerideydi ama olsun) uyuyordu ama TIK olmayınca ikinci görüşmeden sonra bitirdim.
Yaş 32 diyorsun ama Allah ömür verdiyse upuzun yıllar var önümüzde. Sevmediğin adamla geçmez. İçine sinmesi lazım, atmıyorsa olmaz.
Bu şekilde olacağına hiç evlenmeseydim diyenleri duyuyorum ve onlar da bir yuvam olsun, 31 - 32 - 33 oldum artık diyenlerdi. Tabii ki bazı şeyler kadar kısmet ama sırf yaşım geçiyor, kimseyi nasılsa sevemiyorum vs. diye de acele karar vermek , aman bu olsun bari nasılsa sevemiyorum demek yanlış olur. Üzülürüz sonrasında.
Benim bir tanıdığım çıktığı insanlar olduğu halde, evlenmeyeceğim diye kendini paralarken bir gün çok sevdi çok aşık oldu. Şu anda iki yıllık evli.
Rabbim şu aziz mübarek cuma gününde sesimize ses versin, dualarımızı kabul buyursun inşallah da 2014 yılında hepimiz , patır kütür sevdiğimiz, aşık olduğumuz adamlarla bir bir evlenelim , bir ömür mutlu olalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?