30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende yazayim :))
30 yasindayim.
Mühendisim.
İkizler burcuyum.
bekarım.
İç anadolu yasiyorum ::)))))

Tuğçe ben bir iltifat ettim benimkine 1 senedir yapmak istediğim yapamadgm şeyi yaptım. :)))

ben 28,5 yaşındayım, hukukçuyum.
sen yemek yap,turkuazla biz de yiyelim

aslıııııı ben buraya geleli asır oldu sen hala 28,5 yaşındasın hayır virgülden sonra da mı oynamaz benim matematiğim iyidir ama.... çok tatlısınnn

bugünlerde ağzıma takılan şarkı Tarkan Kış güneşi
Malum hava yine günlük güneşlik
nasıl geçiyor pazar günü, ben mutfaktayım köfte yapıcam

bugünlerde ağzıma takılan şarkı Tarkan Kış güneşi
Malum hava yine günlük güneşlik
nasıl geçiyor pazar günü, ben mutfaktayım köfte yapıcam

kış güneşi şarkısı güzeldir de hüzünlüdür, o yüzden pek tercih etmem.

oh oh kolay gelsin canım. ben duş alıp dışarı çıkacağım.
dün geç yattım bugün geç kalktım, günün yarısı uykuda geçti, yarın pazartesi işte yine

Son düzenleme:
Selamlar olsun herkese
Dışarıya çıktım ayy sanki bahar ayı
Valla ocak ayında böle havada hiç hayra alamet değil. Yağmur yağsın kar yağsın mikroplar kırılsın

Bende ütü ve yemek yapıcam.
Bende geç kalktım sersem gibiyim.
Sonra duş alıp kendime bakım yapcam inş.

selam hanımlar naılsınız.

arkadaşlarımla buluştum bir evli çift bir nişanlı çift ve yine tek ben

tek kalmaya o kadar alışkınım ki artık yadırgamıyorum bile

kuzum sen erken girmissin bu moda, demek ki uzak degilsin evlilige, sevgini bagliligini anliyorum ama gecen zaman da geri gelmiyor, bi yastan sonra kararlarindan daha cok etkileniyor, hakkinizda hayirli olsun ins.

kuzum sen erken girmissin bu moda, demek ki uzak degilsin evlilige, sevgini bagliligini anliyorum ama gecen zaman da geri gelmiyor, bi yastan sonra kararlarindan daha cok etkileniyor, hakkinizda hayirli olsun ins.

şu var canım çevremdeki arkadaşlarımın ortaokuldan itibaren sevgilileri oldu hep 3. kız modunda olduğum için çok normal geliyo

zaten erkek arkadaşımda hep farklı şehirlerdeydik , sevgilim olsa bile yine tekim

selam limon

merak etme seninde yanında birini olacağın günler gelir Rabbim in izniyle önemli olan daima aynı adam olması yanında
geç olsun güç olmasın ama dimi

tuğçe nerelerde yavv özledim onu, kahve saatide geçti hala gelmedi..

kıs aslıııı sende kendini attın sokaklara ama hala gelmedin. dünün acısını ı çıkartıyorsun napıyorsun

ben hala duşa girmedim yaa üşeniyorum

tuğçe evlilik hazırlığı koşturmacasında galiba,dünden beri görünmüyor...
yok canım, misafir geldi,çıkamadım gezmeye.

ay aynı ben .. inşallah hayırlısı ile biri olur hayatımızda...

26 yasımdayım.. :) 4 sene sonra 30 olucam ama elde var 0... ne iş ne aşk.. ogrencıyım dahala.. ocak sonu cok möhim sınavım var ona hazırlanıorum.. saygılarımı sunuorum :)

bu kadar güzel özetlenebilir senden tek farkım bir sene eksiğim o kadar yazacağım herşeyi söylemişsin. işin tuhafı bn tek böyleyimdir zannediydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…