- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.901
e dalga geçtik filozof diye diyeilgili topikte de pek kitap okuyamadığından yakınıyordu ama doğuştan filozof o, kitaba gerek yok gülümsünnnnnnn seni çok sevdiğimizden takılıyoruz sanaaaa
sana hep katılıyorum ama bende bu dinginlik bu aralar kayboldu hemen bişiler olsun yolunda olsun istiyorum sanki sona geldim gibi...sabırsızım.. Rabbim hayırlısını versin
valla hayırlı biri olsunda ınsallahhh :))) hayırsızsa zaten tek kalmak daha iyi
bnm bölümden heralde bölümde sadece 2 evli bayan hocam var. doktoradakiler de hepsi bekar.
bana kızarsa suçu sana atarım bende
elebaşı sensin bir kere,ilk sen verdin havadisi
valla hayırlı biri olsunda ınsallahhh :))) hayırsızsa zaten tek kalmak daha iyi
not almıştım o kitabı bir bakayım okumak istiyorumbana kızarsa suçu sana atarım bende
canım bazen insanda tahammül kalmıyor, bitkinlik bıkkınlık geliyor ruhuna, sende öle bir zamandasındır şuan ondan öle geliyor.
bence Allah de ötesini bırak isimli kitabı okusana.. ben 2. kez okuyorum.
bende zor zamanlardayım işte, oama sanki kitap böle içimde yükü alıyor okurken...
Memnun oldum...Allah tamamına erdirsin kolayca...mutluluklar dilerim... Darısı biz bekarların basına...:)
Bende yazayim :))
30 yasindayim.
Mühendisim.
İkizler burcuyum.
bekarım.
İç anadolu yasiyorum ::)))))
Tuğçe ben bir iltifat ettim benimkine 1 senedir yapmak istediğim yapamadgm şeyi yaptım. :)))
bu arada filozof bizim topiğin 1. yılını kaçırdı... görmedi herhalde
topiğin 2. yılına kadar hepimiz hayırlısı ile evlenelimde, bekar kalmasın ortalarda inş.
kızlar hadi olumlu düşünelim her şey çok güzel olacakher şey yoluna girecek hayatımızda eksik olarak gördüğüm her şey tamamlanacak hayırlısıyla. huzur olacak, iş, olacak , aşk olacak inşaallah
Amin canım teşekkürler.
selam limon
merak etme seninde yanında birini olacağın günler gelir Rabbim in izniyleönemli olan daima aynı adam olması yanında
geç olsun güç olmasın ama dimi
tuğçe nerelerde yavv özledim onu, kahve saatide geçti hala gelmedi..
kıs aslıııı sende kendini attın sokaklara ama hala gelmedin. dünün acısını ı çıkartıyorsun napıyorsun
ben hala duşa girmedim yaa üşeniyorum
Bende yazayim :))
30 yasindayim.
Mühendisim.
İkizler burcuyum.
bekarım.
İç anadolu yasiyorum ::)))))
Tuğçe ben bir iltifat ettim benimkine 1 senedir yapmak istediğim yapamadgm şeyi yaptım. :)))
tuğçe evlilik hazırlığı koşturmacasında galiba,dünden beri görünmüyor...
yok canım, misafir geldi,çıkamadım gezmeye.
amin canım ben inanıyorum. dualara devam
tuğçemmmm minik kelebeğimm özledik seni gözümüz yollarda kaldı
kızlar hadi olumlu düşünelim her şey çok güzel olacakher şey yoluna girecek hayatımızda eksik olarak gördüğüm her şey tamamlanacak hayırlısıyla. huzur olacak, iş, olacak , aşk olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?