30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

e dalga geçtik filozof diye diye ilgili topikte de pek kitap okuyamadığından yakınıyordu ama doğuştan filozof o, kitaba gerek yok gülümsünnnnnnn seni çok sevdiğimizden takılıyoruz sanaaaa

bana kızarsa suçu sana atarım bende

sana hep katılıyorum ama bende bu dinginlik bu aralar kayboldu hemen bişiler olsun yolunda olsun istiyorum sanki sona geldim gibi...sabırsızım.. Rabbim hayırlısını versin

canım bazen insanda tahammül kalmıyor, bitkinlik bıkkınlık geliyor ruhuna, sende öle bir zamandasındır şuan ondan öle geliyor.
bence Allah de ötesini bırak isimli kitabı okusana.. ben 2. kez okuyorum.
bende zor zamanlardayım işte, oama sanki kitap böle içimde yükü alıyor okurken...

elebaşı sensin bir kere,ilk sen verdin havadisi[/QUOTE]

hadi ya öle mi oldu
sende kesin daha da deşifre etmişindir

not almıştım o kitabı bir bakayım okumak istiyorum

bu arada filozof bizim topiğin 1. yılını kaçırdı... görmedi herhalde

topiğin 2. yılına kadar hepimiz hayırlısı ile evlenelimde, bekar kalmasın ortalarda inş.

30 degillim henüz ama otuza merdıven dayamıs yalnızlardanım.... doktora yapmayı dusunen bacılar... doktora ınsnıı daha bır yalnızlıga surukluyo benden soylemesi :)) kendimden biliyorum....

Son düzenleme:
kızlar hadi olumlu düşünelim her şey çok güzel olacak her şey yoluna girecek hayatımızda eksik olarak gördüğüm her şey tamamlanacak hayırlısıyla. huzur olacak, iş, olacak , aşk olacak inşaallah

bu arada filozof bizim topiğin 1. yılını kaçırdı... görmedi herhalde

topiğin 2. yılına kadar hepimiz hayırlısı ile evlenelimde, bekar kalmasın ortalarda inş.

vay be 1 yılı geçirmişiz öyle böyle... 2000. sayfamız yarına kadar dolmazsa onu kaçırmaz artık o kadar laftan sonra başfilozofumuz

amin canım ben inanıyorum. dualara devam

Amin canım teşekkürler.

tuğçemmmm minik kelebeğimm özledik seni gözümüz yollarda kaldı

cancağızım şimdi geldim.
Tüm gün uyku konumundaydım. :)
Ben de özledim seni.

tuğçe evlilik hazırlığı koşturmacasında galiba,dünden beri görünmüyor...
yok canım, misafir geldi,çıkamadım gezmeye.

Dün lavabo baktık ve evimize gidip biraz ilgilendik canım.
Ama şimdi çayımı içiyorum ve burdayım.
Sen nasılsın canım?

Güzel olumlamalar canım.
Doğru yoldasın. ve bunları söylerken kendini iyi hissediyorsan demek ki bilinçaltına yerleşmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…