- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.881
bu kadar güzel özetlenebilir senden tek farkım bir sene eksiğim o kadar yazacağım herşeyi söylemişsin. işin tuhafı bn tek böyleyimdir zannediydm
:))))) bende sınavlar bıtmez anacım :)))
:))))) bende sınavlar bıtmez anacım :)))
ay aynı ben .. inşallah hayırlısı ile biri olur hayatımızda...
selam limon
merak etme seninde yanında birini olacağın günler gelir Rabbim in izniyleönemli olan daima aynı adam olması yanında
geç olsun güç olmasın ama dimi
tuğçe nerelerde yavv özledim onu, kahve saatide geçti hala gelmedi..
kıs aslıııı sende kendini attın sokaklara ama hala gelmedin. dünün acısını ı çıkartıyorsun napıyorsun
ben hala duşa girmedim yaa üşeniyorum
kardeşim evli çocuklu bana bitir şu okuma işini diyolar ama yok kısmet yok deyip kitaplara vuruyrm kendimi gözüm doktorada o zaman hiç hiç bitmezzz
inş diyorum hayırlısı diyorum. benim oduna akıl fikir diyorumtabi bana da
bu arada 2000. sayfamıza az kalmış, filozofprenses takip edip kutlar artık
kızım filozof o kaçarmı ondan
canım sen hep hayırlısı için dua et. emin ol su akar yolunu bulur, ve Rabbim sana hayırlısını nasip eder..
insan ay yapamam nasıl yaparım dediğini bir bakıyorki yaşıyor..
yani hayırlısı ise bir araya geldiğinizde şaşırırsın ay nasıl olduki diye, hayırsızsa ve ayrılırsanız ay nasıl cesaret edip nasıl bu süreci atlatmışım dersin..
o yüzden üzme canını, gün doğmadan neler doğar..
evet bugüne bugün kullanıcı adı ile de tescillendi artık yarın yazdıklarımızı görünce bize çok kızacak
öyle istiyorum hep böyle dua ettim ikimizde birbrimiz için hayırlısıysak devam etsin olsun bir şeyler diye. ona kızsam da etsem de beim için çok değerli. hepimiz için hayılrısı olur inş
bir kaç sene içinde bulduk bulduk yoksa doktorada çok zormuş diyolar
niye kızsın ki:26: bence o kendini birşeyden kamufle etmek için değil, çok kitap okuduğundan dolayı değiştirdi
ee isabette olmuş.
bence bize teşekkür etmeli, onu açıklama yapmak kendini tanıtmakdan kurtardıkk
sana hep katılıyorum ama bende bu dinginlik bu aralar kayboldu hemen bişiler olsun yolunda olsun istiyorum sanki sona geldim gibi...sabırsızım.. Rabbim hayırlısını versin
canım sen hep hayırlısı için dua et. emin ol su akar yolunu bulur, ve Rabbim sana hayırlısını nasip eder..
insan ay yapamam nasıl yaparım dediğini bir bakıyorki yaşıyor..
yani hayırlısı ise bir araya geldiğinizde şaşırırsın ay nasıl olduki diye, hayırsızsa ve ayrılırsanız ay nasıl cesaret edip nasıl bu süreci atlatmışım dersin..
o yüzden üzme canını, gün doğmadan neler doğar..
üniversitede genç asistan hocalarım doktora yaparken evlendi hep
bnm bölümden heralde bölümde sadece 2 evli bayan hocam var. doktoradakiler de hepsi bekar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?