30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ay aynı ben .. inşallah hayırlısı ile biri olur hayatımızda...

inş diyorum hayırlısı diyorum. benim oduna akıl fikir diyorum tabi bana da

[video=youtube;NIY9W7wrLRE]http://www.youtube.com/watch?v=NIY9W7wrLRE&list=PLBD62B365A8CA0928[/video]

kesınlıkle bende ole kendımı kıtaplara vurdum :) valla ne istersen o var.. ales, toefl, gre .. doktoraya basvurdum yarn sınav ve mulakat fılan var cokda takmıyorum alıcaklar zaten..

bı projeye basvurdum onun sonucunu beklıyorum ınsallah olur olmazsada benıde nısan ayındada yds var ona hazırlanacam.. sınav sınav sınav bende bıtmezz bıtmezzz bekarım zaten evlı olsam emın ol dogursam dogursam einstein dogururdum bu calısmaya herhalde

kardeşim evli çocuklu bana bitir şu okuma işini diyolar ama yok kısmet yok deyip kitaplara vuruyrm kendimi gözüm doktorada o zaman hiç hiç bitmezzz

inş diyorum hayırlısı diyorum. benim oduna akıl fikir diyorum tabi bana da

canım sen hep hayırlısı için dua et. emin ol su akar yolunu bulur, ve Rabbim sana hayırlısını nasip eder..
insan ay yapamam nasıl yaparım dediğini bir bakıyorki yaşıyor..
yani hayırlısı ise bir araya geldiğinizde şaşırırsın ay nasıl olduki diye, hayırsızsa ve ayrılırsanız ay nasıl cesaret edip nasıl bu süreci atlatmışım dersin..
o yüzden üzme canını, gün doğmadan neler doğar..

öyle istiyorum hep böyle dua ettim ikimizde birbrimiz için hayırlısıysak devam etsin olsun bir şeyler diye. ona kızsam da etsem de beim için çok değerli. hepimiz için hayılrısı olur inş

evet bugüne bugün kullanıcı adı ile de tescillendi artık yarın yazdıklarımızı görünce bize çok kızacak

niye kızsın ki:26: bence o kendini birşeyden kamufle etmek için değil, çok kitap okuduğundan dolayı değiştirdi
ee isabette olmuş.
bence bize teşekkür etmeli, onu açıklama yapmak kendini tanıtmakdan kurtardıkk

öyle istiyorum hep böyle dua ettim ikimizde birbrimiz için hayırlısıysak devam etsin olsun bir şeyler diye. ona kızsam da etsem de beim için çok değerli. hepimiz için hayılrısı olur inş

amin canım amin.
yaşanacak herşeyde Rabbim gönüllerimize razı etsin inş.
daha kolay oluyor o zaman bazı şeyleri geçirmer,

e dalga geçtik filozof diye diye ilgili topikte de pek kitap okuyamadığından yakınıyordu ama doğuştan filozof o, kitaba gerek yok gülümsünnnnnnn seni çok sevdiğimizden takılıyoruz sanaaaa

sana hep katılıyorum ama bende bu dinginlik bu aralar kayboldu hemen bişiler olsun yolunda olsun istiyorum sanki sona geldim gibi...sabırsızım.. Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…