30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyi geceler kizlar, bu gece neseniz yerinde masallah, allah daimi etsin ins.Touch aramiza hosgeldn canim, ben dus alip yaticam kizlar, bu guzel enerjiyle guzel bir hafta dliyorum sizlere iyi geceler..

bu pazar bayağı bıdıbıdı ettik evet ben de erken yatacağım, iyi geceler canım,görüşürüz.

Gunaydın .

Bende su bahsetmiş oldugunuz Allah de ötesini bırak ve ınternetı karıştırırken merak ettıgım dar kapıdan geçmeyi çok ama çok merak ediyorum.

Insallah yarın okulun son günü alıp okuyacağım ama fırsat bulabılırmıyım bılmıyorum.

Ingılızcemı geliştirmek ıcın ıngılızce kıtaplar alıp okumaya başladım.Ales sınavı için bu arada çalışmak istiyorum.Yaklaşık 6 aydır yüzmeye gitmeyi hayal edıyorum spor üyeliğim var,dondurmuştum yine aktif oldu bende reglım bıtınce kısmetse başlayacağım.Bakalım bu kadar yogunlugun ıcınde bu ıkı kıtabı okumaya fırsat bulabilecekmiyim.

Zamanla yarışıyor gibi kendımı hıssedıyorum artık koştur koştur durumdayım.Ama yarım gün bıle olsa dınlenmek için zamanım vardı ve bu süre suüper geldi.

Herkese kolay gelsin.Yazılanları gün içerisinde okuyabileceğim.

günaydın hanımlar.
ben de kendimi okumaya verdim.düşünmemek adına yapılabilecek neler var başka acaba:26:
onun dışında işler yoğun ve son zamanlarda ne kadar uyursam uyuyayım yine de uykulu ve yorugun
hissediyorum kendimi.üstelik beslenmeme dikkat eden ,bunun yanı sıra vitaminlerimi de alan biri olarak.
psikolojime veriyorum.

nar_çiçek hobiler edinsen düşünmemek adına belki bır spora gitmek belki hobını oluşturabilecek bır takı vs kursuna gitmek gibi.

yada işin için önemli olabilecek bırsey belki ıkıncı bir dıl öğrenmek ..

bunlar dışında bence uyumak için kendıne neden arıyorsun bende eskıden 2 gün bıle uyudugumu bılırım maşallah kış uykusuna yatıyordum ama hobıler edınınce uyumak en son tercıh gıbı gelıyor.Sadece yaşamını kımse olmasada tek başına nasıl mutlu kılıpta,yaşayabıleceksen onları yap

hayatacım, aslında boş vaktim benim de kendi çapımda yok.iş ile ilgili kursum var,ona devam edeceğim.sonra yaz gibi yabancı dil kursu gündemde.bunun dışında dur durak bilmeden okuyorum. ama gel gör ki sureti aklımda, düşünmeden edemiyorum.:26:
biraz daha farklı düşünme yolu geliştirmem gerek şu son günler için.biraz yazarak bunu sağlayabilirim sanırım.
ama spora da el atabilsem hiç fena olmazdı

evet işte uyumak yerıne spor mesela yoga kafayı dinlendir yanı ılla birisi olmak zorunda degıl evet bende cok istiyorum hayatımda bırısı olsun ama sureklıde aklımda ya nden yok dıye yok açıkcası sadece burada yazarken var.
Elbet olucak bırısı deyıp geçersen ınan ınsanın bır süre sonra aklına bıle gün akışı içinde gelmiyor.

Kursa devam et mesela,yaz gibi değil şimdi bır fırsat yarat yabancı dil kursuna git.beynını meşgul edecek ne kadar cok sey olursa o kadar az düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…