- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.961
Bu cuma hastalanıcam diye biraz strese girdim gibi kızlar.
İyi ve sakin olmaya niyet ediyorum.
niye stres yaptın ki:26:
iyi geceler kizlar, bu gece neseniz yerinde masallah, allah daimi etsin ins.Touch aramiza hosgeldn canim, ben dus alip yaticam kizlar, bu guzel enerjiyle guzel bir hafta dliyorum sizlere iyi geceler..
niye stres yaptın ki:26:
iyi geceler kizlar, bu gece neseniz yerinde masallah, allah daimi etsin ins.Touch aramiza hosgeldn canim, ben dus alip yaticam kizlar, bu guzel enerjiyle guzel bir hafta dliyorum sizlere iyi geceler..
Bilmiyorum ki insan biraz gerginleşiyor sanki canım.
duygusal değişimler oluyor malesef evet.
iyi geceler canım.
Evet burdayim. Uykum yok. Bir yandan dizi. bir yandan net.Canım sen de mi burdasın :))
evet :))vay be 1 yılı geçirmişiz öyle böyle... 2000. sayfamız yarına kadar dolmazsa onu kaçırmaz artık o kadar laftan sonra başfilozofumuz
merhaba hım meslektaş mıyız branşınız nedir...
Evet burdayim. Uykum yok. Bir yandan dizi. bir yandan net.
evet :))
Tugce çok güzel olumlamanlar:))
günaydın hanımlar.
ben de kendimi okumaya verdim.düşünmemek adına yapılabilecek neler var başka acaba:26:
onun dışında işler yoğun ve son zamanlarda ne kadar uyursam uyuyayım yine de uykulu ve yorugun
hissediyorum kendimi.üstelik beslenmeme dikkat eden ,bunun yanı sıra vitaminlerimi de alan biri olarak.
psikolojime veriyorum.
GGünaydin :))) günümüz aydın ve bereketli olsun
nar_çiçek hobiler edinsen düşünmemek adına belki bır spora gitmek belki hobını oluşturabilecek bır takı vs kursuna gitmek gibi.
yada işin için önemli olabilecek bırsey belki ıkıncı bir dıl öğrenmek ..
bunlar dışında bence uyumak için kendıne neden arıyorsun bende eskıden 2 gün bıle uyudugumu bılırımmaşallah kış uykusuna yatıyordum ama hobıler edınınce uyumak en son tercıh gıbı gelıyor.Sadece yaşamını kımse olmasada tek başına nasıl mutlu kılıpta,yaşayabıleceksen onları yap
hayatacım, aslında boş vaktim benim de kendi çapımda yok.iş ile ilgili kursum var,ona devam edeceğim.sonra yaz gibi yabancı dil kursu gündemde.bunun dışında dur durak bilmeden okuyorum.ama gel gör ki sureti aklımda, düşünmeden edemiyorum.:26:
biraz daha farklı düşünme yolu geliştirmem gerek şu son günler için.biraz yazarak bunu sağlayabilirim sanırım.
ama spora da el atabilsem hiç fena olmazdı
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?