- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.981
günaydın cnm ınsallah senden bu gün iyi haberler alacağız.
inşallah hayırlı haber verebilirim.
benden valla sabırla bekliyorum. inş da sabrımın sonucu hayırlısı ile alırım. nasip artık..
kaç gündür netleşecekti netleşmedi. ama bu hafta netleşir diye düşünüyorum.
sen nasılsın?
benim kurs yakın zamanda başlıyor galiba, sadece 1 kişi kaldı dedi adam sınıf açılması için. belki bu hafta bile başlar dedi.
ben herşeyim hazır bekliyorum.
evet bende sordum cumartesı oda büyük olasılık bu hafta başlayacak dedi bakalım ınsallah başlar.
İnşallah sende bu hafta sabrının mükafatını alırsın.
amin canım inş. hayırlı şekilde alırım.
ama hocası daha belli değilmişde büyük ihtimal yabancı hoca olur dedi.
inş iyi hoca denk gelir.
bu arada başka kurslara sordum da hayata, fiyat ne kadar çok.
1000-1500 arası bir kur için.
3 kur filan alınca iniyor fiyat ama yinede çok.
şahsen ben ödeyemem bu kadar para.
inş verimli olurda bana, bende 2 kur daha alırım.
Tamam hocam.Umutsuzluğu size hiç yakıştıramadım kızlar.
Dua edip isterseniz Allah en hayırlı zamanda zaten nasip edecektir.
Ama yüzde yüz güven lazım. Bu tarz düşünceler yasak.
Her gelene yüz bin kere tanıttım gene tanıtayım.hayata, Turkuaz8, Gülümsün, petunya_love, limon1988, gofretto, tuğcecan, suskun sultan,nar_çiçekk ve ismini sayamadıklarım..sizlerde kısaca kendinizi tanıtır mısnız?
nerdensiniz?
yaş kaç?
ne iş yaparsınız?
Burcunuz nedir?
Uğraştığınız hobiler, uğraşlar vs.? kısaca sizi tanıtan şeyler? hepinizi tanımayı isterim tabi sakınca görmezseniz? iyi akşamlar...
Bunu ilerleyen yaşlarımda düşünsem de çok büyük bir sorumluluk. İnsanlar yeri geliyor kendi evladından illallah ediyor, bu çocuğa karşı öyle bir şey hissedersem vicdan azabından ölürüm sonra. :26: Ropörtajı okuyacağım inşallah birazdan.kendi çocuğumun olmasnı çok isterim ama bilmiyorum
gülümsün ayşe arman bir kadınla röportaj yapmıştı evlatlık alan çok etkilenmiştim.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24623977.asp
Anam! Daha bir şey de yazmamıştım. Nasıl anladın. Çok cingözsün.heeeee iki güne kalmaz yakınırsın geneee
ceren iyi geceler
bu arada gülümsün rumuzu değişmiş filozof olmuş
Ben de seni seviyorum Turkuazcanım.ceren aslı sana yakın olsaydın görürdün gününü
Allah dan uzakkkk
aslı kıs sen arada mı giriyon mutfağaçıktığın zamanları söyle
he valla değişmiş rumuzu filozof... olmuş...
kıs ben onu her haliyle seviyom yaa
Yok be ne kızacağım.sen de beni oburiks yaptın,yediğim bir kap yemek
sadece filozof değil lütfen yanlış bilgilendirmeyelim, filozofprenses olmuşgülümsün kızma sakın,takılıyoruz
Evet, bu mesajla 2000. sayfaya adım atmış olabilirim.bu arada 2000. sayfamıza az kalmış, filozofprenses takip edip kutlar artık
kızım filozof o kaçarmı ondan
ismiyle müsemma! :87:evet bugüne bugün kullanıcı adı ile de tescillendi artık yarın yazdıklarımızı görünce bize çok kızacak
istediğim kadar okuyamıyorum maalesef. Sağ ol turkuazcanım.niye kızsın ki:26: bence o kendini birşeyden kamufle etmek için değil, çok kitap okuduğundan dolayı değiştirdi
ee isabette olmuş.
bence bize teşekkür etmeli, onu açıklama yapmak kendini tanıtmakdan kurtardıkk
istediğim kadar okuyamasam da her gün mutlaka okurum Aslı, sağ ol canım ben de sizi seviyorum.e dalga geçtik filozof diye diyeilgili topikte de pek kitap okuyamadığından yakınıyordu ama doğuştan filozof o, kitaba gerek yok gülümsünnnnnnn seni çok sevdiğimizden takılıyoruz sanaaaa
Hayret! Ben kaçırmazdım böyle şeyleri. Doğum günlerini falan.bu arada filozof bizim topiğin 1. yılını kaçırdı... görmedi herhalde
topiğin 2. yılına kadar hepimiz hayırlısı ile evlenelimde, bekar kalmasın ortalarda inş.
Ordiyarnüs Profesör gibi hissettim kendimi.başfilozofumuz yok en başta
evet canım. 2. kez okuyorumm
bu zaman zarfında okumak iyi geldi bana
Allah razı olsun senin sayende okumaya başladım.
çok iyi bir insansın valla nelere vesile oluyorsun
kızzzımmm pazartesi bittin sen..
filozof senin fişini çekecek
Cidden çok yazışmışsınız. Başka zaman okumam bu sefer okuyacağım tuttu.sayfaları hızlıca ilerletelimde okuyamasın filozof
herşey senin yüzünden ben sana uydum, cezam daha hafif olur dime
aaa duymadım yarın bakayım bende kitaba. saol
yaaaa ama çok pişmanım
cezamdan indirim olmaz mı acep
Neyse pişmanmışsınız. İyi halinizden ötürü affettim sizi.hakimin takdirine kalmış, 1/6 indirim yapar belki
Bu konunun müdavimleri bilir, ben de hep yorgun uyanıyorum Nar çiçekgünaydın hanımlar.
ben de kendimi okumaya verdim.düşünmemek adına yapılabilecek neler var başka acaba:26:
onun dışında işler yoğun ve son zamanlarda ne kadar uyursam uyuyayım yine de uykulu ve yorugun
hissediyorum kendimi.üstelik beslenmeme dikkat eden ,bunun yanı sıra vitaminlerimi de alan biri olarak.
psikolojime veriyorum.
Biz de o yüzden hiç bırakmıyoruz bekarlığıbekarlık sultanlıkmış .................................
Aramıza hoş geldin TOUCH,2000 e nee kaldı :))
tühh 2000 e ilk giren hevesiyle yazdım ama 1999 hala :)
hayata bu yanacı dil eğitimi dediğin gibi işe yarar mı konuşup anlama açısından?
herkeslere günaydın, hayırlı haftalar olsun inşallah
anlamadım o kurs işe yararmı dıye soruyorsan bende işe yaradı gerçekten.
Hocamız carl dıye bırısı ve adam gerçekten cok iyi ve ben eskıden tamam ıngılızce eğitimi aldım ama hep bsyler eksikti sımdı cnbc-eyi alt yazısız olarak izleyebılıyorum.Okudugum kıtapları türkçe sözlük olmadan anlıyorum cümle yapılarından dolayı yanımda ıngılzıce konuşuldugunda cevap verebılıyorum veya anlıyorum bence dığer kurslardan hıcbır farkı yok hocaları ve eğitim sistemi çok iyi.
Turkuaz da başlayacak sanırım bu hafta ondanda yorumları alırsın ama emın ol dığer kurslarla aynı sadece müşteri çekme açısından fiyatları düşük.
Ve ınankı hanı bazıları reklam yapıyor kurs ıyı dıye bır bağlantısı vs 'sı cıkıyor zerre kadar kurstakılerle bağlantım yok öğrencileri olması dışında bence iyi.
genel olarak ingilizce kurslarını kast ettim aslında ama özelden de kurs adını yazarsan sevinirim.ben de alt yapı pek yok.ondan kaygım aslında.:26: senin maşallah epey ilerlemiş o zaman
Gülümsün canım
Koruyucu annelik ve evlatlık aklıma yeni gelen durumlar değil 18-19 yaşlarından itibaren düşümdüğüm bi durum ailem de bilir destekler. Evlenip çocuğu karışacağum fikri bans hep çok uzak gelirdi. Erkek arkadaşım ısındırdı beni evlilik fikrine. Bilmiyorum sorumluluğu çok fazla ama yspılamayacak bir şey de değil.
Ne demek?Merhaba
Bende bekar _boşanmış_bir kadınim banada yer var mi aranızda?
okul sakin mesai saatlerinde ilk kez kkdayımLimon,
Ben de hep düşünüyorum.
Şöyle ki; anne olsam da ileride bir çocuğa da koruyucu annelik vs yapmak isterim.
Bir kere gazetede okumuştum.
Aile kırklı yaşlarda oğulları büyümüş, onlar da bir kız evlatlık almışlar. Ona bakıyorlar.
Ne kadar özenmiştim.
Tabii benim kırklı yaşlarımda -şayet olursa- kendi çocuklarım da küçük olur ama gene de bence güzel bir şey!
Yapmamız nasip olur inşallah.
Nasılsın bu arada? Erkek arkadaşınla nasıl gidiyor?
İyi haftalar...
Ne demek?
Hoş geldiniz.
Nickiniz hep dikkatimi çekiyordu.
çok hoş geldiniz. Bahseder misiniz kendinizden?
Biz bahsettik kaç kere. En son yeni gelen arkadaşlar için bir önceki sayfada gene bahsettim.
Teşekkür ederim nickimin isim annesi carrie isimli çılgın arkasimdir. 35 yaşında ozel bir firmada dis tic dept yoneticisi yim. 1 ay önce bosandim. Bir sevgilim var ama cok yeni ve sorunlar vsr. Hayat zor ve sıkıcı sohbete ve arkadaşlığa ihtiyacim var. Ayrıca biraz incelsem iyi olur. Bugün kendi çapımda spora başlayacağım. :)
günaydın amin inşallah kulağın nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?