30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayata sadece tuzsuz yemek bile cok fazla kilo verdiriyor :) bir haftada degisimi gördüm. Az yiyip doyuyorsun hemde ne kadar cok yedigime sasirdim

Hayata sadece tuzsuz yemek bile cok fazla kilo verdiriyor :) bir haftada degisimi gördüm. Az yiyip doyuyorsun hemde ne kadar cok yedigime sasirdim

ınsallah bende başaracağım ya.

Aslında cok şişman durmuyorum ama malesef ben suanda 73 kıloyum yuh deme zamanı geldı artık durumuma.58 kılo çıtır olmak istiyorum.

Tuzsuz yıyecegım ıste bugun benım ıcın bır mılat olacak ınsallah.bırde bır diyet grubuna katıldım.

canım, hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de dış tic. şirketindeyim. çocuğun var mı? (öyle geldi içimden var zannettim.) sevgilinle mutluluklar dilerim.

bende geldim .. :) kabul varmı
tabii ki bahseder misin kendinden

Tesekkurler canim daha iyiyim simdi. İlac kullanmaya devam :))
​suskun, geçmiş olsun tekrardan. sen çalışıyor muydun?

tabii ki bahseder misin kendinden

21 yaşımdayım özel bi şirkette muhasebe sorumlusuyum.. bekarım ayrıca öğrenciyim.. :) işte böyle

Son düzenleme:
Evet gülümsün özel sektorde mühendisim :)) yatiyorum raporluyum bir haftadir. Cuma ya kadar yine yatarim sanirim :))

Benim icinde milat. Rejim yapiyorum hayatimda ilk defa ve harfiyen uyuyorum. Seker ve tuz yok. kahve yok. Meger benim fazlaligm hep bunlarmis göbek yok. Elim yüzüm inceldi :)) herserde bir hayir varmis demisler bene senedir veremedigm kilolarım gitti mutluyum

merhaba..şeker tuz az yiyorum ama kahveye mola vermek zor gibi..günde 1-2 tane içiyorum...benim de göbek var gibi kıyafetten taşmasa da eskisi gibi değil biraz sır ve göbekte farkediyorum kendimi

Haydi bakalım Tebrikler diyetin için.

Hayır canım çok şükür ki çocuğum yok. Yaşım büyük diye içinden öyle gelmiş olabilir ama olamadı önce ben istemedim erteledim sonra da eski esim. Öyle oldu iyi de oldu.
Sevgilim ile dileklerin için teşekkürler ama sorunlarimiz var eski kocam gibi ana kuzusu çıktı bu durumda gelecek icin beni çok kaygilandiyor.

Evet gülümsün özel sektorde mühendisim :)) yatiyorum raporluyum bir haftadir. Cuma ya kadar yine yatarim sanirim :))
hatırladım.

yok yaşını bilmeden önce öyle geldi içimden. :)

kızlar aslında burda kendı dıyet grubumuzu kendımız kursak ya zaten gun içerisinde muhabete gırıyoruz hem bırbırımızede destek olmuş oluruz gaz verırız ne dersiniz?

Diyete basladim dedik bugunde yeni ofis icin kutlama pastası vs gelmiş azıcık yesem aksami hafif atlatsam ne olur acaba :)

ben de istiyorum diyet:26: imkansız gibi ama 20 kg versem ne iyi olurdu.

işer yoğun ara ara bakabiliyorum kızlar bu arada:26:

Diyete varım diyorum 5-6 kilo vermem şart. Benim derdim göbek kocaman oldu ya :-(
ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.
yıllarca zayıftım ama şiştim birden! 64 kg falanım.

bu arada HAYATA haklısın, herkesin fikrini alalım. Buradan yazışmamızı istemeyenler de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…