- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.001
Hayata sadece tuzsuz yemek bile cok fazla kilo verdiriyor :) bir haftada degisimi gördüm. Az yiyip doyuyorsun hemde ne kadar cok yedigime sasirdim
canım, hakkınızda hayırlısı olsun.okul sakin mesai saatlerinde ilk kez kkdayım
iyi gidiyor sağlığım ailem iyi
Erkek arkadaşımla sakin diyebilirim o hala kırgın ve yorgun. Onu anladığım için kızmak zor oluyor. Düşünerek harekey ettiğim zamanlar her şey yolunda oluyo. Şu var başlarda ne de olsa bemm diye çok hata yaptım ve o söylemrse de doğru insan ben miyim diye düşünüyor. Beklentilerimi düşürmeye çalışıyorum dır dır yapmamaya. Bakalım onla ne olacak bilmiyorum ama kaybetmek istemiyorum bundan eminim.
ben de dış tic. şirketindeyim. çocuğun var mı? (öyle geldi içimden var zannettim.) sevgilinle mutluluklar dilerim.Teşekkür ederim nickimin isim annesi carrie isimli çılgın arkasimdir. 35 yaşında ozel bir firmada dis tic dept yoneticisi yim. 1 ay önce bosandim. Bir sevgilim var ama cok yeni ve sorunlar vsr. Hayat zor ve sıkıcı sohbete ve arkadaşlığa ihtiyacim var. Ayrıca biraz incelsem iyi olur. Bugün kendi çapımda spora başlayacağım. :)
tabii ki bahseder misin kendindenbende geldim .. :) kabul varmı
​suskun, geçmiş olsun tekrardan. sen çalışıyor muydun?Tesekkurler canim daha iyiyim simdi. İlac kullanmaya devam :))
tabii ki bahseder misin kendinden
21 yaşımdayım özel bi şirkette muhasebe sorumlusuyum.. bekarım ayrıca öğrenciyim.. :) işte böyle
hoşgeldin.
merhaba..şeker tuz az yiyorum ama kahveye mola vermek zor gibi..günde 1-2 tane içiyorum...benim de göbek var gibi kıyafetten taşmasa da eskisi gibi değil biraz sır ve göbekte farkediyorum kendimiBenim icinde milat. Rejim yapiyorum hayatimda ilk defa ve harfiyen uyuyorum. Seker ve tuz yok. kahve yok. Meger benim fazlaligm hep bunlarmis göbek yok. Elim yüzüm inceldi :)) herserde bir hayir varmis demisler bene senedir veremedigm kilolarım gitti mutluyum
Haydi bakalım Tebrikler diyetin için.süpersin.işte bu bende spora başlıyorum :)
bende kendımı anlatıyım lojistikciyim yuksek lisans yapıyorum bıde ıngılızce kursuna gidiyorum.
Sevgilim yok.
bugunden ıtıbarende dıyete başlıyorum 15 kg vermem lazımda
Hayır canım çok şükür ki çocuğum yok. Yaşım büyük diye içinden öyle gelmiş olabilir ama olamadı önce ben istemedim erteledim sonra da eski esim. Öyle oldu iyi de oldu.canım, hakkınızda hayırlısı olsun.
ben de dış tic. şirketindeyim. çocuğun var mı? (öyle geldi içimden var zannettim.) sevgilinle mutluluklar dilerim.
tabii ki bahseder misin kendinden
​suskun, geçmiş olsun tekrardan. sen çalışıyor muydun?
hatırladım.Evet gülümsün özel sektorde mühendisim :)) yatiyorum raporluyum bir haftadir. Cuma ya kadar yine yatarim sanirim :))
yok yaşını bilmeden önce öyle geldi içimden. :)Haydi bakalım Tebrikler diyetin için.
Hayır canım çok şükür ki çocuğum yok. Yaşım büyük diye içinden öyle gelmiş olabilir ama olamadı önce ben istemedim erteledim sonra da eski esim. Öyle oldu iyi de oldu.
Sevgilim ile dileklerin için teşekkürler ama sorunlarimiz var eski kocam gibi ana kuzusu çıktı bu durumda gelecek icin beni çok kaygilandiyor.
kızlar aslında burda kendı dıyet grubumuzu kendımız kursak ya zaten gun içerisinde muhabete gırıyoruz hem bırbırımızede destek olmuş oluruz gaz verırız ne dersiniz?
Diyete basladim dedik bugunde yeni ofis icin kutlama pastası vs gelmiş azıcık yesem aksami hafif atlatsam ne olur acaba :)
iyi olur, burada konuşalım olur mu?kızlar aslında burda kendı dıyet grubumuzu kendımız kursak ya zaten gun içerisinde muhabete gırıyoruz hem bırbırımızede destek olmuş oluruz gaz verırız ne dersiniz?
iyi olur, burada konuşalım olur mu?
ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.Diyete varım diyorum 5-6 kilo vermem şart. Benim derdim göbek kocaman oldu ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?