30 yaş

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum

Hakkında böylesi hayırlıdır belki olmayan bir şeye niye olmuyor veyahut ben sanssizim bahtsizim diye bakmayın olanda bir olmayan da bin hayır arayın senin hakkında hayırlı olan kişi henüz karşına cikmamis bu şekilde düşün öbür türlü psikolojine zarar verirsin

Evet öyle de bakmak lazım ama biraz duygusal bakıyorum artık.
Duygusal yaklasma yoksa yine yıpranan sen olursun nasip kısmet degilmis de geç belki daha iyisi çıkacak bununla olsa kötü bir hayatım olabilirdi de hep bu şekilde konuş kendinle ama ışte insanoglu hep olmayan şeyi iyi zannediyor ama öyle değil ışte bizim hakkımızda neyin iyi neyin kötü olduğunu yalnızca Allah bilir takma kafana boşver bir yerde güzel kısmetin seni bekliyordur hiç ummadigin anda da çıkacaktır karşına insaAllah 🌸

biraz karamsar yaklasıyorsunuz bunca zaman olmamıs bundada olmaz erkek zaten soguk bırazda durgun olur sızde aynısınız bır heyecanını bır sevecenlıgınız yok yas geregı bıraz fazla olgunsunuz ama 30 yas cok buyuk bır yas degıl yanı sızın yasınızda evlenen tonla ınsan var ılıman olur ılıman

Merhabalar. Ben 30 yaşında üniversite mezunu iyice bir işi olan biriyim ve sevgilim yok olmuyorda. Üni de falan ben düşünmemiştim bir olsun o olsun gibi sonra da olmadı gerçi zaten böyle bir kişi de yoktu. Mesela geçen aylarda bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım işlerimiz benzer yaşlarımız aynı. 3 kez görüştük onun dışında her gün mesaj atıyordu ama bence olmazdı aradım söylemek için. O da bencede uyumluyduk ama ben duygusal hissetmedim dedi. Niye kimse olmuyor merak ediyorum
Bunu biz bilemeyiz sadece varsayım söyleriz.
Mesela iyi iş, iyi kariyer = Evlilik değildir.
Bunlar nasip işi.
Benim çalışmayan ev hanımı kuzenlerim iyi evlilikler yaptılar.
Ben çalışıyorum kariyerim var ama 32 yaşında hiç evlenmedim. Hâlâ bekarım.
Yani bunun formülü yok.
Veya kariyer yaparsan işin olursa kesin evlenirsin olmuyor.
Geçen aylarda kaç tane kadrolu öğretmen burada gene konu açtı. Tabi o haddinden fazla tontik yumuş teyzeler bu üyelere " Sen hele atan; seni ne doktorlar ne mühendisler ister.. hele gör." Demiş. Tabi bu üyeler de inanmış. Atandı baktı o beklenen doktorlar, mühendisler gelmiyor. Şoklara uğrayıp buraya konu açtılar.
Yani kısaca nasip kısmet bu işler.
Olacağı varsa olur.

Burada size düşen moralinizi iyi tutmak ve umutsuz olmamak.:KK66:

Son düzenleme:

30 yaş konu başlığı nedir allah aşkına.. sanki çok anormal bişeymiş gibi konu başlığı yapmışsınız😂😂
Dünyada 30 olan ilk siz değilsiniz 😁😁

34 olarak koşarak geldim. Hepsi toplumun dayatması. Eksik ve yanlış yapmaya gayret ettikleri için insan kendini sorguluyor niye diye. Herşeyin zamanı var. Kendi içinize dönüp bir bakın gerçekten istiyor musunuz? Diliniz istiyor ama bilinç altı bir şekilde rahatım kaçar, alanım daralır, amann bu yaştan sonra ne çekicem kimseyi vs diyerek kendince bir sebeple bahane bulmaya gayret ediyor olabilir. Bu işler bir anda oluyor, kendinizle mutlu olmaya çalışın ki bir başkası gelince ya da gidince eksik hissetmeyin. Hep yarımmışız ancak bir başkası gelince bütünleşebiliriz diye dayatıyorlar. Oysa biriz ve biriciğiz. Her birimiz. Kendimizle mutlu olalım, keyif alalım. Bir başkası gelirse de başımızın üstüne.

Zaman zaman ben de çok yalnız hissediyorum kendimi, niye diye sorguluyorum ama faydası yok. Ne doktorlar ne mühendisler istedi diyorlar ya yeminle hep böyleydi hayatım ama istemiyorum o insanları. Enerji işi, tutmuyor almıyor içim. Vardır bir hayır bunda da.

Kimse derken? Üniversitede siz istememişsiniz. Yanlış anlamadıysam bu tanıdık aracıyla tanıştığınız kişide olsa olsa flörtleştiğiniz 3-4 kişiden biridir.

Aslında soğuk değilim ama biraz ciddi ve mesafeli dururum yeni girdiğim ortamlarda. Üni de de sonrasında da tanışalım görüşelimmdiyen olmadı. Güzellik şart değil tabi ama çirkinde değilim. Kendime de soruyorum ama cevabı yok.

Bir kadının hayatında çok fazla flörtü ya da sevgilisi olması şans değildir. Aynı şekilde evlenmesi de. Tabi herkes ister güzel evliligi olsun ama nasıp işi gerçekten. Ben evlendim boşandım. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum
Bir tanıdığım kız sürekli ınstagram swarm gibi uygulamalardan maddi durumu iyi erkekleri ekleyip görüşüyordu abartmıyorum neredeyse haftada 2 3 erkekle. Hiç biri olmadi. 2 sene once gitti alkolik biriyle evlendi ve hemen boşandı. 31 yaşında evlendi bu arada. 31 yaşına kadar hayatında sayısız erkekle buluştu. Onunda işi gücü yerinde. Yani Allah belki sizin karışınıza 1 kişiyi çıkaracak ve mutlu olacaksınız. Kendinizi bunun için üzmeyin.

Aslında soğuk değilim ama biraz ciddi ve mesafeli dururum yeni girdiğim ortamlarda. Üni de de sonrasında da tanışalım görüşelimmdiyen olmadı. Güzellik şart değil tabi ama çirkinde değilim. Kendime de soruyorum ama cevabı yok.

kısmetin nereden geleceği belli olmaz. bol bol gezin. yeni gruplara girin, kurs olur etkinlikler olur. mevcut çevrenizde hareket yoksa zaten olması beklenmez bu saatten sonra. o sebeple yeni alanlara girin. hakkınızda hayırlısı..

Back
X