30 yaş

Bana da çok çocukça geliyor ama soracağım. Bana karşı bir cephe alınmış gibi geliyor. Şimdi esas organizasyonu yapanın odasına gitmem gerekti gittim. Oda arkadaşı habire neyin var niye mutsuzsun deyip durdu bana evvelinde. Neyse odaya gittim diğeriyle işimi hallettim diğer kişilerin hiç yüzüne bakmadan kolay gelsin deyip çıktım. Ki bir kaç gün evvelinde gülerek gider konuşur espri yapardım. Arkamdan çok komik değil mi ya falan dediler . Ama gel gelelim ne beni düne çağırdılar ne de bir kaç öncesinden selam verdiğimde soğuklardı ve hala diğer bir kaç kişiyle karşılaşıyorum asansörde soğuklar. Sizce her seferinden farklı olarak bir tepki göstermem iyi mi olmuş. Bir de neyin var diyen bir şeye mi alındın söyle dedi bana.Bende niye alınmam gereken bir şey mi oldu dedim
siz yemeğe çağrılmadığınız için trip yapmışsınız onlarda anlamışlar ağzınızı arıyorlar işte.neden bozulduğunuzu bilmiyorum ama sanırım sizi çok fazla önemsemiyorlar.boşverin mesafe iyidir.

Evet ben tatlı dil güleryüz başka ne olacak ki diye bakan biriyim çünkü iş anlamında menfaat olacak bir durum da yok ama onlar ince ince ne buldular bilmiyorum. Bence de görüşeceğim 1 2 kişi olsun yeter bende bir şey konuşmak istemiyorum.

Back