30 yasina geldim yedigim dayaklar aklimdan cikmiyor...Nasil unutucam:-(

Yok canim tr deyim...Seninkiler daha yaraticiymis desene bizimkinin o kadat alet edevati yoktu olanla idare ediyordu iste..

Yok canim tr deyim...Seninkiler daha yaraticiymis desene bizimkinin o kadat alet edevati yoktu olanla idare ediyordu iste..

Niye, nnasil, nicin diye sormamaya calis kendine

icindeki o boynu bukuk cocuga sahip cikacaksin

hergun acma telefonlarini

haddini bil dyeceksin diyebileceksin!

bende ozguven sorunu yasadim degersiz hissettim

yemeye verirdim kendimi

kendine etme sen

mesafe koy !

duygusalla baglarsan cok uzulursun

soba demiriyle dövülen bir tek ben değilmişim demekki..

Annenizi tutup kolundan Allah yarattı demeden evire çevire dövesim geldi

Amaaa Rabbim büyük misli misli çıkar acısı ondan, vicdansız kadın

Annenizi tutup kolundan Allah yarattı demeden evire çevire dövesim geldi

Amaaa Rabbim büyük misli misli çıkar acısı ondan, vicdansız kadın

KİMse kimseyi dövmesin canım yaaaa kimseden de bi şey cıkmasın istemem...

Bende uvey olma ihtimalini dusundum.

Ama boyle insanla konussan nee konusmasan ne?.

Kimse bana kizmasin ama annen tam bir hay.anmiş

ne bicim insan yaziklar olsun.

Diyelimki bu kiz uvey.

Bu kadar şiddet görmesimi lazim...

Tamam bizde kücukken annemizden dayak yedik

ama böyle gavura vurur gibi degil.

Hani bende bazen hakettigimi dusunuyorum..

Hic ipe sapa gelmezdim.

Dedigim dedik bir kizdim.pek soz tutmazdim.

Ama annem bana surekli güvenirdi

Kizimi ordunun icine koysam gozum arkada kalmaz derdi.

Ne bileyim iste keske anacim yasasaydida yine kizinca bana bagirip kizdaydi.

Cunku benim annem hep iyiligim icin bana kizardi.

Yapma kizim derdi ben ayagimi yere vurup yapacam derdim.

Gelsen beni dovme...

içim karardı okurken nasıl bir vijdan bence annele bir müddet görüşme içindeki merhamet sesini bastır emin ol böyle daha iyi olacak

Artık dokunamıyo tabii ama takdir yok tesekkür yok kocamda bende mal gibiyiz..temizlik olursa iş olursa falan aranırız hasta olsam bu sefer kendine bakmıyon surunursun boyle diyo..bi cay bi çorba yok

Artık dokunamıyo tabii ama takdir yok tesekkür yok kocamda bende mal gibiyiz..temizlik olursa iş olursa falan aranırız hasta olsam bu sefer kendine bakmıyon surunursun boyle diyo..bi cay bi çorba yok
tovbe yarabbim yaa

Canim annenle arana mesafe koy bence birak o seni arasin ozlesin.

Kacan kovalanir misali.

Ama bu Anne yani el degil ki...

Bilmiyorum cocugun varmi calisiyormusun!.

4 elle evine esine cocuguna saril bence.

Annenle aile olamamissin belli bari esinle cocuklarinla mutlu bir aile ol.

cocuk yok cnm...ama inş olur :2:

Cani falan sagolmasin...
Yemisim onun anneligini...
Okudukca daraldim...
Vucudunda o kadar iz var, ne bir akraba, ne baban kimse gormuyor mu?
Nasil bu kadar eziyet sucsuz kaliyor...
Ve sen hangi akla hizmet gidip bir de evini temizliyorsun...
Gorusme, cikar hayatindan, illa ki anne sifati var diye, hayirli evlat sahibi olmayi haketmiyor, bu kadar hayirsiz, gaddar, canice isler yaptiktan sonra...
Mutlaka bir destek al, kimse aklindan bunlari silemez, en azindan nasil basedecegini ogrenirsin, ozguvenin yerine gelir...
Hayatta kendini kimseye ezdirme, ne esine, ne ailene, ne etrafa, dimdik dur...
Kimse hayatta bu kadar caresiz degil...
Size cektirdigi acilarin kat katini ceksin, kilinizi kipirdatmayin...
Ben kedime kiyip vuramiyorum, canim gidiyor...
Her sey yoluna girecek merak etmeyin, yeter ki adim atin, guclu olun...

halam babaannem amcamlar diyodu ama bi sure sonra herkes kendi hayatına dondu...herkesin tek başına oldugunu o zmn anladım...

halam babaannem amcamlar diyodu ama bi sure sonra herkes kendi hayatına dondu...herkesin tek başına oldugunu o zmn anladım...

Sadece siz degil, herkes hayatta tek basina...
Burada ne hikayeler okuyoruz, kadinlar neleri basarabiliyorlar...
Pek ala siz de basarabilirsiniz, kendiniz icin adimlar atip, bir uzmandan destek alip, yolunuza artik o cirkin gecmise takili kalmadan taptaze baslayabilirsiniz...
Size kimsenin sen hicbir seysin demesine izin vermeyin, dese de duymayin, cunku siz her seysiniz, herkes gibi...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim bundan sonra hayatin guzel olur INSALLAH cok uzuldum

Vardı etrafımda boyle bı o...pu, cocuklarını elıne aldıgı uzun sopayla oturdugu yerden doverdı hık dedırtmezdı ılkokul cocuklarına ev ısını yaptırırdı kendı keyfıne bakardı. Agzından Allah kelımesı dusmezdı ama sonra ogrendım kı babamla dusup kalkıyormus.

Ben olsaydim var ya bana bunlari yapmaya cesaret edemezdi.cunku bende biraz kotu bir insan oldugumu dusunuyorum.bir gun babam bana tekme atmisti.hemen evden kactim benden ozur dileyene kadar donmedim.bir baska gun de vurdugun polise sikayet etmek icin rapor yazip babam yaslaninca onu dovme hayalleri kurmustun ki senin yasadiginin binde biri degildi.ayni zamanda haketmistim.kufrettigimde filan vuruyordu.
Biraz kinci bir evlat dusseymis annene benim gibi simdi dayagin alasini yiyor olurdu.gozleri sis gezerdi.yedigi dayak kadar gonlunude acitmaya calisirdim belki ama hakettigini bulmus olurdu.keske sende yapsan.
Cok ciddiyim bir gun bir tane patlat ve gul.yillarin acisi gitsin olmadi iyi davranma bari.of annen cooook sansliymis.
Bu arada kardrsin erkek mi

Ben de abilerimden cok dayak yedim, sonuncusunda 20li yaslardaydim, hic sebebi yokken yerlerde surukleye surukleye dovdu insan gibi bile degil.. Ne yapayim yani gecmisle mi dertlenecegim onlar da insan olsa yapmazlardi unuttum gecti

Allah sorsun, bu ne ya böyle

yazıklar olsun onun insanlığına...

annene burayı okutsana, belki anlar nasıl insanlık yoksunu bir mahluk olduğunu

daha bisürü şey yazmak istedim ama yazamadım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…