Kızlar 31 yaşımda evlendim bir yıl kadar önce yıl dönümümüzü kutladığımızda evliydik bir yıl sürmedi yani. Bu işler kısmet ama biraz da bizde bitiyo işler.
Biz kocamla yeni gelin evlerindeki gelinler var ya onlar gibi kızları gördükçe geyik yapıp kıkır kıkır gülüyoruz. Biz evlenmeye karar verdiğimizde kayınvalideme dedim ki bana bohça yapma yapacaksın sonra saklıcak yer bulamıcam harcama paranı dedim, kocama da ben tek taş isterim başka da bi şey almasan da olur dedim zirkonyum değil mi dese de pırlantamı mütevazi boyutlarda ve çok uygun fiyatlara aldım. Düğün zaten istemiyoduk güzel bi kına ve sade ama kalabalık güzel bi nikahla evlendik, balayımıza da gittik. Evim 1+1 yaklaşık gelinlik, kiralık araç, ev eşyaları, kına çerezimiz o bu da dahil yaklaşık 10 bin 12 bin civarıydı masraflarımız. Bizim işyerinde bi çocukcağız nişanlandı abla nişan yaklaşık 20 bini buldu diyo

. İyi ki de öyle yapmışım borcum yok harcım yok takılarım da bana kaldı.
Pek kitap okumam ama bi kitapta okumuştum kadın bahçede yılan görüyo kürekle öldürüyo ve o gece kocası erekte olamamış. Kadın erkek gibi davrandığında yani güçlüyüm ben herşeyi ben bilirim dediğinde maalesef erkek kaçıyo. Düşünsenize erkekler neden pavyona gider kadınların sahte olduğunu bile bile ''kendilerini iyi hissettirdikleri için''.
Şimdi ben bilirim ben güçlüyüm hallerini bırakıyoruz, bilsek de sen daha iyi bilirsin demeyi bi şekilde beceriyoruz ve mütevazi olup evliliği anamızın evinde yapamadıklarımızı yaptırma kurumu olarak görmüyoruz.
Geriye sadece geçinmeye gönlü olan adam kalıyo, evlenmiş olmak için de evlenmeyin adamın geçinmeye gönlü yoksa yapacak bi şey yok.
Ayrıca hepsini geçtim evlenmemek de dünyanın en kötü şeyi değil yani.