30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

sandriyon sandriyon canim sen herkes gibi yorumunu yapmissin saldirmak icin hazirda bekleyen bayanda hemen atlamis.

Konu sahibinin konusuna yazik olmus .
Konu sahibinin dunde bi konusu vardi kapatildi
buda kapatilirsa sasmam yazik oldu yahu

neyse konu sahibi benim dusuncelerimi biliyor ona dusuncelerimi bildirdim

demek boşluktan ufak kuzene sarmışsınız..şimdi anlıyorum
kimsenin kimseye sardığı yok hanımefendi:)) bu konu açılmadan öncede bana teklif ediyordu ben ciddiye almadığım için buraya bu konuyu açmıştım.. kuzen meselesi de kapandı zaten. sadece fikir almak istemiştim konu nerelere geldi inanamıyorum:))

Kizin konusunu mahfetti yaa
bahar2701 bahar2701 kendi adima ozur diliyorum canim :110:o_O
sorun değil canım da konu nerelere geldi ya:)) valla gülüyorum hemde ceza yedim.. kuzen meselesi bu konuyu açmadan öncede vardı ciddiye almdığım için hayırlı bir kısmet istemiştim. bir baktım bana neler yazmışlar:( ne diyeyim herkesin elinde klavye olunca böyle oluyor:))

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın zamanı gelmeden olmuyor hiçbir şey. İnançlı isen sabreceksin, dua edeceksin, isyan etmeyeceksin.

Gerçekten artık ben yoruldum bu psikolojiyi yaşamaktan. Gücümü kaybettiğimi düşünüyorum.. Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin herkese bana da..

Beklenti içinde olup her an neden olmuyor demek insanın psikolojisini bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

Hayırlısı deyip takıntı haline elimizden geldiğince getirmemeye çalışmalıyız bu isteğimizi.

Allah pişman olmayacağımız.., ''keşke olmasaydı'' demeyeceğimiz..., bugünümüzü mumla aramayacağımız bir evlilik yaşatsın herkese..

Bu evlilik kurumu öyle kolay da değil. Allah o gücü, kuvveti, iradeyi, mutluluğu, huzuru vererek nasip etsin hayattaki herşeyi (işi, evliliği, yuvayı, evladı, kariyeri,..)

Son düzenleme:
Çünkü bunun adı üstünde "kısmet"
Ne güzelliğe ne kariyere ne iyi huya bakar, kimler kimler yuva kurar, ama kısmette yoksa yapacak bir şey yok.
Dua edin, sabredin, Allah size de bir yerde en hayırlı şeyleri yazmıştır, belki sizi üzecek bir adamla olmanızı engelliyordur, sizi ondan koruyordur.
ayrıca 30 yaş çok mu sanki? bence henüz umutsuzluğa kapılmak için çok erken.

bende tam senn gbi dusunurken bi bktim evleniyrum ve suan cok sevdigim 2 adam var hayatimda biri esim ki manyk asogim ona digeride 10 gunluk oglum.... bu isler bizim yaslarimzda birden oluyor bende artik karamsriga kapilmistim kuznlrim hep bnden kck evleniyolr düğünleri oluyr gidiyorm egleniyrum ama bide bna sorun cok uzuluysum ha ole evlilik merakmdn degil sadece bnmde bi yuvam olmasni istiyordum emin ol 30 olman bisi degil o bi sekilde yazili bze emin ol sende cok mutlu oucksin ve umarim enykin zamnda hayrli hbrlrni aliriz

Kızlar 31 yaşımda evlendim bir yıl kadar önce yıl dönümümüzü kutladığımızda evliydik bir yıl sürmedi yani. Bu işler kısmet ama biraz da bizde bitiyo işler.
Biz kocamla yeni gelin evlerindeki gelinler var ya onlar gibi kızları gördükçe geyik yapıp kıkır kıkır gülüyoruz. Biz evlenmeye karar verdiğimizde kayınvalideme dedim ki bana bohça yapma yapacaksın sonra saklıcak yer bulamıcam harcama paranı dedim, kocama da ben tek taş isterim başka da bi şey almasan da olur dedim zirkonyum değil mi dese de pırlantamı mütevazi boyutlarda ve çok uygun fiyatlara aldım. Düğün zaten istemiyoduk güzel bi kına ve sade ama kalabalık güzel bi nikahla evlendik, balayımıza da gittik. Evim 1+1 yaklaşık gelinlik, kiralık araç, ev eşyaları, kına çerezimiz o bu da dahil yaklaşık 10 bin 12 bin civarıydı masraflarımız. Bizim işyerinde bi çocukcağız nişanlandı abla nişan yaklaşık 20 bini buldu diyo :KK70:. İyi ki de öyle yapmışım borcum yok harcım yok takılarım da bana kaldı.
Pek kitap okumam ama bi kitapta okumuştum kadın bahçede yılan görüyo kürekle öldürüyo ve o gece kocası erekte olamamış. Kadın erkek gibi davrandığında yani güçlüyüm ben herşeyi ben bilirim dediğinde maalesef erkek kaçıyo. Düşünsenize erkekler neden pavyona gider kadınların sahte olduğunu bile bile ''kendilerini iyi hissettirdikleri için''.
Şimdi ben bilirim ben güçlüyüm hallerini bırakıyoruz, bilsek de sen daha iyi bilirsin demeyi bi şekilde beceriyoruz ve mütevazi olup evliliği anamızın evinde yapamadıklarımızı yaptırma kurumu olarak görmüyoruz.
Geriye sadece geçinmeye gönlü olan adam kalıyo, evlenmiş olmak için de evlenmeyin adamın geçinmeye gönlü yoksa yapacak bi şey yok.
Ayrıca hepsini geçtim evlenmemek de dünyanın en kötü şeyi değil yani.

Aklı başında hangi erkek yanında güçlü bir kadın yerine sen bilirsin sen yaparsın diyen bi kadın ister ki. Eşimizle iyi geçinmek için geri planda kalan rolü yapmak zorunda değiliz.

Bence yasin gayet musait evlenmeye de çocuk yapmaya da. Ama fazla elememeni tavsiye ederim. Çünkü sonu yok bu işin

Valla en güzeli.
Ciddiyim şimdiki aklım olsa bekar gezer,annema naz yaparak yaşar giderdim.
Özgürlük var,gezmek tozmak var,kavga gürültü derdi yok,oh miss :)

Evlilik biraz nasip kısmet işi.
Halam 36 yaşında diğeri 39 hala bekarlar olmadı akıllarına yatmadı biri,bende uzak dursun evlilik derken birden evlendim.
Takma bence olacağı varsa olur zaten er geç

Aklı başında hangi erkek yanında güçlü bir kadın yerine sen bilirsin sen yaparsın diyen bi kadın ister ki. Eşimizle iyi geçinmek için geri planda kalan rolü yapmak zorunda değiliz.
Guclu kadin olmakla her seyi ben bilirimci olmak arasinda cok fark var. Kocama sen guclusun sen yaparsin demek beni pasif yapmaz aksine kocami destekledigim ve guclendirdigim anlamini taşır. Ek olarak ben geri planda kalmiyorum ki her kararimiz ortak alinir bizim evde. Sanırım demek istediklerim tamamen yanlis anlasildi.

Back
X