30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

ikinizde çok betersiniz kızlar birbirinize haksızlık etmeyin :kusmuk:
Canim ben sadece bi yorum yaptim yukariya bakarsan anlarsin yapmayin lutfen dedim diye bayan saldiriya gecmis kimseyi teselli edemem falan diye anlayamadim mesajini eee yazdim hala devam etmis bende ona mahalle karisi gibi oldugunu yazip goz ardi ettim

yukarida bi cok mesaj yazmis sanirim goremiyorum acikcasi umursamiyorumda bayan biraz saygisiz geldi bana neyse ...

eeee

yaptım yoruma cevap mı vermek zorundasın ?

konu sahibinin bekçisimisin ..?

empati durumumu sorgulamak sana

düştüü

eeeeeeeeeeeeeeeee

çoğalır giderrr

kendini tanımlamışsın mahalle karısı gibii,,,

bebek

üstüne vazife olmaya laf yetiştime ,

vayyyy
senin kapıya bak

bulaşık makinasından daha pisss,

okunuyor buradan
sana benim yorumuma cevap verdiyen oldu mu

bulaşık makinasııı

piyadasın bulaşık

başlat gösteri zamanını,

starrrrrrr

başlasın yarışş:1,2 ,3

bakıyorum sen öndesin bulaşık dökmedee

evetttttttttttt
kendini nasıl karı olarak niteliyorsun

açık mı senin kapıı,senin kapıaya bulaşsam nasıl olurr

şu kapıyı aç

ama senin kapı açıktıryaaaaaaaaaa

bu nasıl bir uslup nasıl bir seviyesizlik ozellikle son mesaj. allah askına kibleyin sunu ya sonsuza kadar ihrac edilsin

merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktım:KK43: çok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor:KK43: sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım:KK43:

demek boşluktan ufak kuzene sarmışsınız..şimdi anlıyorum

Canim ben sadece bi yorum yaptim yukariya bakarsan anlarsin yapmayin lutfen dedim diye bayan saldiriya gecmis kimseyi teselli edemem falan diye anlayamadim mesajini eee yazdim hala devam etmis bende ona mahalle karisi gibi oldugunu yazip goz ardi ettim

yukarida bi cok mesaj yazmis sanirim goremiyorum acikcasi umursamiyorumda bayan biraz saygisiz geldi bana neyse ...
hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci

konu buram buram koktu

yok size degil diger garip arkadasa yazmıstım. ben de anlamadım valla. niye boyle cıgrından cıkmıs saldırmıs.
bilmiyorum canim ben sadece empati yaparak konu sahibine karsi yazilan biseye yapmayin lutfen (alay edercesine yazmisti arkadasin birisi) sonra bu kisi araya girip baska yorum yazmis anlayamadim bende eee yazdim saldiriya gecti bende mahalle karisina benzeterek goz ardi ettim bisuru sey yazmis sanirim ama goremiyorum yazdiklarini

hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci

konu buram buram koktu
canım sandriyon sandriyon arkadas bir sey dememis ki, diger kisi saydırmıs. mesajları okurken sok ustune sok yasadım.

Back
X