- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinizde çok betersiniz kızlar birbirinize haksızlık etmeyin![]()
konu sahibinin hesabı kapalı siz tartışıyorsunuz![]()
Canim ben sadece bi yorum yaptim yukariya bakarsan anlarsin yapmayin lutfen dedim diye bayan saldiriya gecmis kimseyi teselli edemem falan diye anlayamadim mesajini eee yazdim hala devam etmis bende ona mahalle karisi gibi oldugunu yazip goz ardi ettimikinizde çok betersiniz kızlar birbirinize haksızlık etmeyin![]()
eeee
yaptım yoruma cevap mı vermek zorundasın ?
konu sahibinin bekçisimisin ..?
empati durumumu sorgulamak sana
düştüü
eeeeeeeeeeeeeeeee
çoğalır giderrr
kendini tanımlamışsın mahalle karısı gibii,,,
bebek
üstüne vazife olmaya laf yetiştime ,
vayyyy
senin kapıya bak
bulaşık makinasından daha pisss,
okunuyor buradan
sana benim yorumuma cevap verdiyen oldu mu
bulaşık makinasııı
piyadasın bulaşık
başlat gösteri zamanını,
starrrrrrr
başlasın yarışş:1,2 ,3
bakıyorum sen öndesin bulaşık dökmedee
evetttttttttttt
kendini nasıl karı olarak niteliyorsun
açık mı senin kapıı,senin kapıaya bulaşsam nasıl olurr
şu kapıyı aç
ama senin kapı açıktıryaaaaaaaaaa
Mahalle karilari gibi ona buna bulasmaksa amacin yanlis kapidasin bebegim![]()
bu nasıl bir uslup nasıl bir seviyesizlik ozellikle son mesaj. igrencsiniz.
bu nasıl bir uslup nasıl bir seviyesizlik ozellikle son mesaj. allah askına kibleyin sunu ya sonsuza kadar ihrac edilsin
yok size degil diger garip arkadasa yazmıstım. ben de anlamadım valla. niye boyle cıgrından cıkmıs saldırmıs.anlamadim ben kotu bisemi yazdim?
evet Türk Ceza Kanunuun 95. maddesinin bana verdigi yetkiye dayanarak müdahale etme hakkını kendimde buldumyaaaaaaaa çok mu iğrenç
cevap vermek sana düştü galibaa
merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor
sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
![]()
bu nasıl bir uslup nasıl bir seviyesizlik ozellikle son mesaj. allah askına kibleyin sunu ya sonsuza kadar ihrac edilsin
hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feciCanim ben sadece bi yorum yaptim yukariya bakarsan anlarsin yapmayin lutfen dedim diye bayan saldiriya gecmis kimseyi teselli edemem falan diye anlayamadim mesajini eee yazdim hala devam etmis bende ona mahalle karisi gibi oldugunu yazip goz ardi ettim
yukarida bi cok mesaj yazmis sanirim goremiyorum acikcasi umursamiyorumda bayan biraz saygisiz geldi bana neyse ...
bahsediyorsan sende cennet mahhallesi kıvamındasınİki senedir buradayım çok polemik gördüm ama bu kadar seviyesizini görmedim.
Tam cennet mahallesi kavgası ya.
Ben kibledim siz de kibleyin bence.
bilmiyorum canim ben sadece empati yaparak konu sahibine karsi yazilan biseye yapmayin lutfen (alay edercesine yazmisti arkadasin birisi) sonra bu kisi araya girip baska yorum yazmis anlayamadim bende eee yazdim saldiriya gecti bende mahalle karisina benzeterek goz ardi ettim bisuru sey yazmis sanirim ama goremiyorum yazdiklariniyok size degil diger garip arkadasa yazmıstım. ben de anlamadım valla. niye boyle cıgrından cıkmıs saldırmıs.
hani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci
konu buram buram koktu
kustumsen çok meraklanmışsın ,konu sahibine
millete burada "anlayış" diyecegine
git kendi kuzenine istediğini yap (erkek olanla)
canımhani bi komedyen kadınlar tartışırken burası buram buram naylon çorap koktu mu ne öyle bir şey diyordu ya konuda son sayfada ikinizden de onu hissettim özellikle diğer arkadaştan çok feci
konu buram buram koktu