- 14 Eylül 2014
- 21.518
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.224
- 798
Ben evlenmeden 30'una gelen kişinin çok gecikmiş olduğuna inanıyorum. Sonuçta bir evlilik olucaksa direk çocuk yapılmaz ki ! En az bir 3 yıl karı-koca ilişkisi olmalı. Birbirlerine ayırmalılar vakitlerini. Gezmeliler eğlenmeliler. Çocuk her halükarda kısıtlıyor. Şimdi 25 yaşında evlenen kişi 5 yıl gönül eğlendirse sonra da 30larında çocuk yapsa. Hem daha istekli olur daha iyi bir ebeveyn hem de maddiyatı ayarlar. Sen ise bu 5 yılı boş geçirmişsin şimdi evlensen bile giden gitti. Dönüşü de yok ve bence bu noktadan sonra direk çocuk yapıcaksın. Oyüzden artık geçen zaman sana fazla şey kaybettirmez, kaybetmişsin kaybedeceğini. Oyüzden fazla sıkma canını.
Fazla iddiali cumleler kurmussunuz ustelik empatiden yoksun olarak. Fakat isler her zaman planlandigi gibi gitmez. Sizin de sevgilinizden ayrilmayacaginiz garanti degil yada su istenmeyen gebeliklerden birini yasayip ilk seneden cocuk sahibi olmayacaginiz da garanti degil yada hix bir zaman cocuk sahibi de olamayabilirsiniz.
Benim kuzen de bu kafada 23 de evlendi on yildir cocuklari olmuyor tup bebekte olmadi ne yazik ki ve tek tupu de kazara kapandi doktor hatasiyla. Hayat buyuk konusmalara gelmeyecek kadar surprizlerle dolu.
Ustelik cocuk hayati bitirmez. İyi evlilikleri olan mutlu ciftleri daha mutlu ederken anlasamayan ciftleri daha da mutsuz eder. Cocukla macera yasanmaz diyorsun ya ac instagrami nazanasik i takip et
Cocuguyla peru hindistan fln her yeri geziyor ve hic bir engeli de yok.
Kisi gercekten isterse ve sansi da yaver giderse her sey olur.
Konu sahibinin 33 de evlenip siz ve sevgilinizden daha mutlu olma ihtinali var bilemezsiniz.